Google+ To Φανάρι : «Κοινές Περιπολίες στο Αιγαίο με Τεχνική Συνεργασία»…Kάπως έτσι δηλαδή; (video)

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

«Κοινές Περιπολίες στο Αιγαίο με Τεχνική Συνεργασία»…Kάπως έτσι δηλαδή; (video)

Τελικά δε θα κάνουμε κοινές περιπολίες με τους Τούρκους στο Αιγαίο αλλά συνεργαζόμαστε…Το πως ακριβώς θα γίνει αυτή η Συνεργασία των δύο ακτοφυλακών κανείς δεν μπορεί να μας πει με σιγουριά!
Εδώ βέβαια δεν κάνουμε λόγο για συμφωνίες κυρίων σε πολυθρόνες αλλά για συνεργασία οπλισμένων Λιμενικών και Σκαφών που φέρουν Οπλισμό και αν έχουμε κάποια απορία αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στον Οπλισμό της Τούρκικης ακτοφυλακής ...
με τα πρόσφατα παραληφθένα πλοία απο τα Τουρκικά ναυπηγεία!
Το πως ακριβώς θα γίνει η Συνεργασία ,ποιο Σκάφος θα είναι υπό διοίκηση σε ποιο και πως θα γίνονται οι Επιχειρήσεις …Ούτε αυτοί που τα συμφώνησαν μπορούν να μας πουν!
Δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών προβλέψεων αλλά μια ακόμη μπαρούφα όπως τα περίφημα ΜΟΕ που υπέγραψαν οι Παπούλιας -Γιλμάζ και δεν απέδωσαν ποτέ!
Αντίθετα η Συνεργασία των Ακτοφυλακών μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει και θα το δείτε εδώ…Θα είμαστε!
Την αντίθεσή του δηλώνει ο χρόνια στο ΥΠΕΞ βουλευτής της Ν.Δ Κουμουτσάκος κάνοντας λόγο για υιοθέτηση των Τουρκικών θέσεων!
Τα πρώτα συμπεράσματα για την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Τουρκία προκύπτουν από την κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε με τον Τούρκο Πρωθυπουργό κ. Α.Νταβούτογλου.
Στη συνέντευξη αυτή ο κ. Τσίπρας, αντί να είναι ο σταθερός και αποφασιστικός εκφραστής των ελληνικών και ευρωπαϊκών προβληματισμών, θέσεων και απαιτήσεων προς την Τουρκία, σχετικά με το προσφυγικό, εμφανίσθηκε περισσότερο ως συνήγορος των τουρκικών θέσεων και αιτημάτων προς την Ευρώπη», τόνισε αρχικά ο κ. Κουμουτσάκος, αναφέροντας αναλυτικά τα ζητήματα που έχουν τεθεί στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με την Τουρκία.
«Τα μεγάλα ερωτήματα για τα κέντρα καταγραφής – υποδοχής (hot spots) στην Τουρκία και για την αποτελεσματική εφαρμογή από την Άγκυρα των συμφωνιών επανεισδοχής με Ελλάδα και Ε.Ε. έμειναν αναπάντητα.
Δεν υπήρξε επίσης καμία ουσιαστική δέσμευση της Τουρκίας για την καταπολέμηση των δικτύων των διακινητών και των δουλεμπόρων στο έδαφός της», τόνισε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκφράζοντας στη συνέχεια την απορία του για την ανακοίνωση περί τεχνικής συνεργασίας των ακτοφυλακών Ελλάδας και Τουρκίας,
Πάντως μια (καλή Συνεργασία) από το πρόσφατο Παρελθόν μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου