Google+ To Φανάρι : Η Γερμανία "έκλεισε" τα σύνορα της στους πρόσφυγες αδιαφορώντας για την Ελλάδα και την ΕΕ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Η Γερμανία "έκλεισε" τα σύνορα της στους πρόσφυγες αδιαφορώντας για την Ελλάδα και την ΕΕ

Αυτό ήταν, το Βερολίνο ενεργώντας ως απόλυτος κυρίαρχος εντός της ΕΕ, "αποφάσισε και διέταξε" ότι τα σύνορα της χώρας θα κλείσουν και αντιρρήσεις δεν ‘‘δεχόμεθα‘‘ από κανέναν.
Τώρα το που ακριβώς θα καταλήξει το "χάλι",  με τα εκατομμύρια των προσφύγων που αναμένουν επί τουρκικού εδάφους να περάσουν διαμέσου της Ελλάδος στην Ευρώπη, αυτό παραμένει άγνωστο. ...Το μόνο που μας επισήμανε η Κ.Μέρκελ είναι ότι οι πρόσφυγες θα προκαλέσουν πόλεμο στα Βαλκάνια.
Σύμφωνα με τον πραγματικό "Καγκελάριο" και ηγέτη της Γερμανίας με το "μόνιμο σφίξιμο στα χείλη", Β. Σόιμπλε, η Γερμανία δεν θα είναι σε θέση να δεχθεί πρόσφυγες. Όταν λέει ο συγκεκριμένος Υπουργός κάτι αυτός είναι νόμος στη Γερμανία.
«Η Γερμανία θα πρέπει να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο ότι έχουμε φθάσει στο όριο των δυνατοτήτων τους. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να σας βοηθάμε με την αποδοχή αυτής της ραγδαία ροής μεταναστών», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε την περασμένη Κυριακή 8 Νοέμβριου 2015. Ο Σόιμπλε υποστήριξε τον περιορισμό των Σύρων που θέλουν μετακινηθούν σε συγγενείς τους στη Γερμανία, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου