Google+ To Φανάρι : ΅Ελεεινή και τρισάθλια αριστερή προπαγάνδα! «Εξαφάνισαν» του πρόσφυγες από την Λέσβο!!

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

΅Ελεεινή και τρισάθλια αριστερή προπαγάνδα! «Εξαφάνισαν» του πρόσφυγες από την Λέσβο!!

 Νίκος Σταυρουλάκης
 Οι Τσίπρας και Φάιμαν αντίκρισαν την Λέσβο άδεια από μετανάστες(!). 
Πως «φυγάδευσαν» 7.000 άτομα!
 Η «αυτοψία» για το Μεταναστευτικό δεν είχε μετανάστες! Ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Αυστριακός καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν αντίκρισαν «ιδανικές» συνθήκες στη Λέσβο, την οποία επισκέφθηκαν χθες περισσότερο για επικοινωνιακούς λόγους....
Η Μυτιλήνη, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχε «βουλιάξει» από πρόσφυγες-μετανάστες, παρουσίαζε εντελώς διαφορετική εικόνα στην επίσκεψη των δύο επισήμων.
Από προχθές τα ξημερώματα, τα ναυλωμένα καράβια «φόρτωναν» μετανάστες και απέπλεαν για Πειραιά. Υπολογίζεται ότι πάνω από 7.000 μετανάστες «φυγαδεύτηκαν», προκειμένου οι κ. Τσίπρας και Φάιμαν να επισκεφθούν απρόσκοπτα τις εγκαταστάσεις, αλλά και να μη βρεθούν μπροστά σε απρόοπτο συμβάν διαμαρτυρίας. Σύμφωνα με στοιχεία του Λιμεναρχείου Πειραιά, στο κεντρικό λιμάνι της χώρας είχαν καταπλεύσει χθες το πρωί (περίπου την ώρα της επίσκεψης) τρία επιβατηγά πλοία από τη Λέσβο, μεταφέροντας 4.911 μετανάστες από το ακριτικό νησί. Ειδικότερα, κατέπλευσαν το «Τerra Jet» με 1.702 άτομα, το «Blue Star Patmos» με 1.980 και το «Blue Star 1» με 1.229.
Δύναμη της ΕΛ.ΑΣ.
Για ευνόητους λόγους ασφαλείας, η επίσημη αποστολή προστατευόταν από μεγάλη αστυνομική δύναμη, ώστε να είναι αδύνατη κάθε προσέγγιση του κυβερνητικού κλιμακίου. Οι δύο άνδρες ξεκίνησαν την επίσκεψή τους από το λιμάνι, παρακολουθώντας την επιβίβαση 2.466 προσφύγων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μπροστά στο πλοίο τούς υποδέχτηκαν ο καπετάνιος και μέλη του πληρώματος.
Ακολούθως, οι κ. Τσίπρας και Φάιμαν επισκέφθηκαν το κέντρο φιλοξενίας στην τοποθεσία Καρά Τεπέ, ενώ πραγματοποίησαν αυτοψία και στα κέντρα φιλοξενίας της Μόριας και του ΠΙΚΠΑ. Η χθεσινή εικόνα δεν ήταν ίδια με αυτήν του προηγούμενου διαστήματος, αλλά και των προηγούμενων ωρών στη Λέσβο, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία μεταγωγής.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στις εγκαταστάσεις υποδοχής - ταυτοποίησης, ο Αυστριακός καγκελάριος υποσχέθηκε την αποστολή 100 Αυστριακών υπαλλήλων (στελέχη) σε Ελλάδα και Ιταλία για να βοηθήσουν στην επάνδρωση των κέντρων. Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό και τοπικούς φορείς.
Το κυβερνητικό κλιμάκιο που συνόδευσε τον πρωθυπουργό αποτελούσαν ο υπ. Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας και οι αν. υπουργοί Μετανάστευσης Γ. Μουζάλας, Προστασίας Πολίτη Ν. Τόσκας και ο αν. ΥΠΕΞ Ν. Ξυδάκης.
Πηγή
Με την ευκαιρία να πούμε πως προεκλογικά και κατά την ημέρα των εκλογών είχαν επίσης εξαφανιστεί όλοι οι λιαζόμενοι λαθρομετανάστες της ΤΑσίας (λες βρε παιδί μου πως αυτό το κράτος δεν δέχθηκε ποτέ κανέναν λαθρομετανάστη...) από το κέντρο της Αθήνας.... για ψυχολογικούς λόγους.... προπαγάνδας....ίσως;;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου