Google+ To Φανάρι : Ολόκληρη η ελληνική Βουλή υπό την απόλυτη ομηρία τους.....

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Ολόκληρη η ελληνική Βουλή υπό την απόλυτη ομηρία τους.....


Σηκώνει ο χέρι του ο βαψομαλλιάς "επαναστάτης" και δεν ξέρεις αν κάνει το σήμα τής νίκης ή αν ζητάει από κάποιον γιατρό διπλή δόση φαρμάκου. Εννοείται ότι κάθε ψήφος στον Λαφαζάνη είναι υπέρ των αφεντικών και των δωσίλογων. 
 Εννοείται ότι θα είναι καταστροφική επιλογή για ολόκληρη την Ελλάδα αν η Κωνσταντοπούλου εγκαταλείψει τον ΣΥΡΙΖΑ - του οποίου ένας εκ των ιδρυτών του είναι και ο πατέρας της - και τον αφήσει "λεία" στον Τσίπρα. Θα είναι τραγικό αν....
τον αφήσει να ελέγξει μόνος του τη μελλοντική αξιωματική αντιπολίτευση. Πρέπει να παραμείνει - μαζί με τη Μακρή - στο κόμμα και να κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες, οι οποίες θα τον φέρουν απέναντι στα στελέχη και τους ψηφοφόρους τού κόμματος, προκειμένου ν' ανατραπεί, ν' απομονωθεί και να τιμωρηθεί για την προδοσία του.

Με μια Βουλή με Πρωθυπουργό τον Μεϊμαράκη - επικεφαλής μιας Κυβέρνησης Γεωργιάδηδων και Λοβέρδων - και με αξιωματική αντιπολίτευση έναν ιδιόκτητο από τον Τσίπρα ΣΥΡΙΖΑ, έχει "τελειώσει" για πάντα το ελληνικό κράτος. Ο έλεγχος αυτής της Βουλής θα βρίσκεται μόνιμα στα χέρια τής γερμανικής πρεσβείας ...Της πρεσβείας που έτσι κι αλλιώς ελέγχει τα "τζάκια" των παλιών δωσίλογων και θα ελέγχει επίσης ένα σώμα της Βουλής, το οποίο στο σύνολό του έχει ψηφίσει τα Μνημόνια και άρα υποχρεούται να τα στηρίξει με κάθε τρόπο. Με κυβέρνηση το "μαγαζί" τού χοντρού της Ραφήνας και αντιπολίτευση το "μαγαζί" τού Alexis, η Γερμανία θα έχει κερδίσει έναν πόλεμο, χωρίς να έχει ρίξει ούτε μία "τουφεκιά".
Ο Τσίπρας, ο Καραμανλής και οι… αποκαλούμενοι «νταβατζήδες»  
Γι' αυτόν τον λόγο θεωρεί η Μέρκελ ότι οι εκλογές, που προκήρυξε ο Τσίπρας, είναι μέρος τής λύσης του προβλήματος ...Τής λύσης, όμως, που συμφέρει τους Γερμανούς και όχι τον ελληνικό λαό ...Της λύσης, που συμφέρει την Goldman Sachs, την Siemens και βέβαια τον Γεωργίου, τον Στουρνάρα, τον Βουρλούμη, τον Σκαρπέλη, τον Τσαμάζ και τα άλλα "παιδιά" των "Χριστοφοράκων" και των Κοκκάληδων. Θα ολοκληρωθεί ένας σχεδιασμός, ο οποίος εξυπηρετεί τους Καραμανλήδες, τους Μητσοτάκηδες, τους Παπανδρέου και τους Σαμαράδες. Όλη η "χλαπάτσα" τής Μεταπολίτευσης θα σωθεί από μια Κυβέρνηση-Μεϊμαράκη με υπουργούς Γεωργιάδηδες, Βορίδηδες και Λοβέρδους. Όλη η "χλαπάτσα" τής Μεταπολίτευσης θα σωθεί με μια αντιπολίτευση που θα ασκεί το ιδιόκτητο κόμμα τού Τσίπρα ...Του νέου "παπατζή" τής πολιτικής, εφόσον κάνει την "καριέρα" τού "γέρου της Δημοκρατίας".

Ολόκληρη η ελληνική Βουλή υπό την απόλυτη ομηρία τους. Απόλυτα εκβιάσιμοι οι πάντες. Απόλυτα σίγουροι οι Γερμανοί πως οι Έλληνες πολιτικοί τού μέλλοντος δεν θα διεκδικήσουν ποτέ το δίκιο τής χώρας ...Ότι δεν θα οδηγήσουν σε καταδίκες τις γερμανικές εταιρείες, οι οποίες διέφθειραν τους πάντες και μας οδήγησαν στην καταστροφή ...Ότι δεν θα οδηγήσουν τη Γερμανία σε δικαστήρια, προκειμένου να καταβάλει τα οφειλόμενα στον ελληνικό λαό ...Ότι δεν θα ψάξουν να βρουν ευθύνες για τα Μνημόνια, εφόσον οι προδότες θα είναι αυτοί οι οποίοι θα τα εφαρμόζουν.
 
 Σε αυτό το παιχνίδι τού "μαντρώματος" του πολιτικού προσωπικού τούς είναι απαραίτητοι οι φασίστες της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ. Χωρίς αυτούς τους φασίστες δεν θα υπάρξει περίπτωση να υπάρξει η σωτήρια για τους δωσίλογους Κυβέρνηση Μεϊμαράκη, η οποία θα αναλάβει την πιο βρόμικη δουλειά τής Μεταπολίτευσης.   

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να "ξυπνήσει" από τον λήθαργο. Πρέπει να καταλάβει τι συμβαίνει και να αντιδράσει σωστά ...Να επιχειρήσει, αν όχι να ακυρώσει τα σχέδια τού Βερολίνου, τουλάχιστον να τα δυσχεράνει το δυνατόν. Οι επιλογές του είναι ελάχιστες, αν σκεφτεί κάποιος ότι οι εκλογές θα γίνουν από τον "δημοκράτη" Alexis με λίστα. Ούτε καν την επιλογή να "σπρώξει" ο λαός νέους ανθρώπους στη Βουλή δεν έχει ...Ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν ψηφίσει Μνημόνια και είναι άγνωστοι στη γερμανική πρεσβεία ...

Ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν προηγούμενη "φθορά" από διαπλοκές τής εξουσίας ...Ανθρώπους, οι οποίοι αποκλείεται να βρίσκονται σε λίστες Siemens, Goldman Sachs κλπ. ...Ανθρώπους, που, ακόμα κι αν δεν είναι "καθαροί", τουλάχιστον θα είναι άγνωστοι για τους Γερμανούς εκβιαστές. 

 <!--[if gte mso 9]>
Το ιδανικό για τον Τσίπρα είναι να δραπετεύσει με ένα ισχυρό κόμμα, ώστε να διεκδικήσει την "ασφάλεια" της αντιπολίτευσης. Να φορτώσει σε άλλους το Μνημόνιο και αυτός να κρίνει εκ του ασφαλούς σαν ο αρμόδιος που τον "έριξαν" οι αποστάτες και δεν μπόρεσε να μας "σώσει" με τους "ιδανικούς" χειρισμούς του.

Γι' αυτόν τον λόγο τον εξυπηρετεί αυτή η ημερομηνία. Τα εκκαθαριστικά τού ΕΝΦΙΑ δεν θα έχουν φτάσει σ' αυτούς, οι οποίοι πίστεψαν ότι ο Τσίπρας θα τον καταργούσε. Οι συνταξιούχοι δεν θα έχουν εισπράξει τη μειωμένη σύνταξή τους απ' αυτόν που "ορκιζόταν" ότι θα τους την αυξήσει. Γνωρίζοντας κάποιος τα αφεντικά όλων αυτών των σταλινικών, ευνόητο είναι ότι θεωρούμε δεδομένο πως η "σύγκρουση" μεταξύ Τσίπρα και Λαφαζάνη είναι απολύτως "στημένη", για να "δραπετεύσουν" καί οι δύο από την κυβέρνηση του τρίτου Μνημονίου και ταυτόχρονα να μην αφήσουν ούτε την επιλογή τής δραχμής ή της σύγκρουσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση σε κάποιον εκτός κυκλώματος.


Όλα δηλαδή αυτά τα οποία βλέπουμε και τα οποία φαινομενικά τον θίγουν, είναι απολύτως επιθυμητά και ως εκ τούτου "στημένα". Εκ του πονηρού κάποιοι τον εμφανίζουν να πέφτει "θύμα" σκληρών επιθέσεων. Κάποιοι εκ του πονηρού ωθούν απολύτως οργανωμένα τα αντιδραστικά στελέχη προς την "έξοδο" και άρα προς την "εκτόνωση" και δεν αφήνουν την ενδοκομματική αμφισβήτηση προς τον Τσίπρα να "βράζει", μέχρι να κινηθούν εναντίον του με σκοπό να τον ανατρέψουν. Αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Τσίπρας ενοχλείται με την εγκατάλειψη, ενώ αυτός βολεύεται με την οικειοθελή αποχώρηση όλων των ισχυρών κομματικών του αντιπάλων......
<!--[if gte mso 9]>

 Αυτό είναι το σχέδιο των δανειστών για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους εξυπηρετεί σε όλες τις απαιτήσεις τους. Γι' αυτόν τον λόγο χρησιμοποίησαν τον Λαφαζάνη, ο οποίος θα προκαλούσε σαν "λαγός" έναν πανικό ανάμεσα στα στελέχη. Θα "έτρεχε" ο ίδιος πρώτος εκτός κόμματος και ενστικτωδώς θα τον ακολουθούσαν κι άλλα μεγαλοστελέχη. Τώρα ο Τσίπρας με το "όπλο" της λίστας και έχοντας "ξεφορτωθεί" μεγάλο μέρος ισχυρών στελεχών, μαζεύει δηλώσεις "υποταγής" από όσους θέλουν να συνεχίσουν να βολεύονται ως βουλευτές ή στελέχη ενός κόμματος με μεγάλη κρατική χρηματοδότηση.

Η Νατάσα Καραμανλή σε άψογη φόρμα συνεχίζει τα μπάνια της [photos]  


Ο Μεϊμαράκης - όσο ακόμα είναι καιρός και προλαβαίνει - καλά θα κάνει να παραιτηθεί, καταγγέλλοντας τα "τζάκια" της ΝΔ, γιατί θα πληρώσει πολλές αμαρτίες που δεν είναι δικές του. Ο "κουρασμένος" προδότης κάνει πολυτελείς διακοπές - ελέω κορόιδου - και ο αφελής Βαγγέλης μπαίνει στη μάχη αυτή, η οποία μπορεί να είναι θανάσιμα επικίνδυνη για τον ίδιο. Το "Γουδί" άρχισε να φαίνεται και το μόνο που λείπει είναι το "γουδοχέρι", το οποίο θα τον συνθλίψει για τις αμαρτίες άλλων. Στην ίδια παγίδα έχουν βάλει και την άεργη, ανεπάγγελτη και συνταξιούχα Φώφη. Μετά τον Παπανδρέου και ο Βενιζέλος την "έκανε" εγκαίρως και θα αφήσει τη Φώφη να εφαρμόσει το Μνημόνιο, το οποίο προφανώς τον έχει κάνει πλούσιο...


<
Πότε ήταν η τελευταία φορά που Βενιζελικός αρνήθηκε την εξουσία; ...Το 1921 ο ίδιος ο Βενιζέλος. Αφού μεθόδευσε ο ίδιος την εθνική καταστροφή, αρνήθηκε την εξουσία εκείνη, η οποία θα διαχειριζόταν αυτήν την καταστροφή. Παρέδωσε την εξουσία στον αφελή Γούναρη και του εξασφάλισε μια εύκολη Πρωθυπουργία και μια ακόμα πιο εύκολη εκτέλεση. Ο Βενιζέλος, εκτελώντας τις εντολές των ξένων, κατέστρεψε τον ελληνισμό τής Ανατολής και ο Γούναρης εκτελέστηκε σαν τον σκύλο στου Γουδή. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα. Οι Μητσοτάκηδες και οι Καραμανλήδες θα εξασφαλίσουν μια εύκολη Πρωθυπουργία στον αφελή Μεϊμαράκη με άγνωστη συνέχεια.............


... Την ώρα που θα φυγαδεύεται ο Alexis, θα αρχίσουν τα προβλήματα για τον Βαγγέλα. Θα του δώσουν τη δυνατότητα να σχηματίσει κυβέρνηση μειοψηφίας ακόμα και με την ανοχή τού "ώριμου" πλέον και "ρεαλιστή" Τσίπρα. Στη Βουλή των Μνημονίων και των δωσίλογων ό,τι κυβέρνηση τους βολεύει θα "φτιάχνουν". Ακόμα και ο Θεοδωράκης μόνος του θα μπορεί να απολαμβάνει της "εμπιστοσύνης" της 

...Ούτε στο περίπου δεν φαντάζεται ο Μεϊμαράκης πού τον "σπρώχνουν" αυτοί, οι οποίοι σχεδιάζουν τα πράγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου