Google+ To Φανάρι : Έτσι κάνει προπαγάνδα στους μουσουλμάνους της Θράκης η Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Έτσι κάνει προπαγάνδα στους μουσουλμάνους της Θράκης η Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο προφανώς δεν είναι φετινό (μάλλον του 2013) αλλά αυτό δεν αναιρεί το ενδιαφέρον του… Στο βίντεο…
... μεταξύ άλλων ακούγονται τα εξής: «Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΒΤΤDD) συνεχίζει να φιλοξενεί στην Τουρκία Τούρκους της Δυτικής Θράκης από Κομοτηνή και Ξάνθη. Μικροί και μεγάλοι ανεξαιρέτως έρχονται σε αλλεπάλληλες ομάδες. Οι καλεσμένοι από την Δυτική Θράκη έχουν την ευκαιρία και να γνωρίσουν τον δικό τους πολιτισμό αλλά και να δούνε τα ιστορικά σημεία της Κωνσταντινούπολης.

» Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης μετά από μερικές μέρες στην Κωνσταντινούπολης, επιστρέφουν στα σπίτια τους σαν να είναι πρέσβεις της Τουρκίας. Η πρώτη στάση των καλεσμένων στην Κωνσταντινούπολη είναι το μουσείο Πανόραμα 1453. Ακολούθως επισκέπτονται το παλάτι Ντολμπαμπαχτσέ, την Πόλη με τις με τις μινιατούρες και το στρατιωτικό μουσείο».

Ακολούθως αναφέρεται πως αυτή η πρώτη αποστολή περιλάμβανε 90 παιδιά μαζί με 90 μητέρες και σε κάποιο σημείο διακρίνεται ο τότε πρόεδρος του BTTDD Τανέρ Μουσταφάογλου που τους λέει πως «Στόχος μας είναι να σας παρουσιάσουμε με οργανωμένο τρόπο την μητέρα πατρίδα σας». (tourkikanea)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου