Google+ To Φανάρι : Το ομαδικό ψυχωσικό επεισόδιο σε εξέλιξη για τον Σεπτέμβριο

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Το ομαδικό ψυχωσικό επεισόδιο σε εξέλιξη για τον Σεπτέμβριο

Ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορούν χιλιάδες βίντεο και κείμενα , που προειδοποιούν για το μεταφυσικό και την εκπλήρωση της στημένης προφητείας , που θα εκπληρωθεί κατευθυνόμενα, αν  αποφασίσουν, τον Σεπτέμβριο.

Οι χριστιανοί προτεσταντικής κοπής στο Γιούσα, αναμένουν την λεγόμενη αρπαγή και ταυτίζουν τον όποιον εμφανιστεί ως σωτήρας του Ισραήλ, με τον Μεσσία, αγνοώντας με εμβληματική βλακεία ότι ο εμφανιζόμενος θα είναι ένα τραπεζιτικό προϊόν και προφανώς ένας αντίχριστος.
Τα δικά  μας ζώα, ενώ όλα αυτά συμβαίνουν,είτε ομιλούν με την σειρά τους, για προφητείες και αποκαλύψεις, είτε ψηφίζουν με γνώμονα το οικονομικό στοιχείο, επιτρέποντας την άσκηση εξουσίας απο υπόπτου καταγωγής υποκείμενα. Αν διάβαζαν ιστορία θα γνώριζαν ότι πίσω απο την εισβολή που δεχόμαστε υπάρχει ευρωπαικός σχεδιασμός και στήριξη απο τους ίδιους τραπεζίτες στους οποίους υποτίθεται χρωστάμε.

Το γνωστό σχέδιο το οποίο εφαρμόζεται και πρώτος ο ΘΕΟΔΟΤΟΣ (κλικ ΕΔΩ) έφερε σε γνώση του ελληνικού κοινού, στηρίζεται και στηρίχτηκε απο τους γνωστούς μετόχους της Γκόλντμαν Σάκς.
Διαλύουν την χώρα,διαλύουν την Ευρώπη,καταστρέφουν τον πολιτισμό και καταστρέφοντας Ευρώπη και Ελληνισμό, καταστρέφουν και την ελπίδα της ανθρωπότητας.

Στόχος τους για τις επόμενες μέρες , μια μαζική καικατευθυνόμενη ψύχωση την οποία οι ίδιοι θα αποφασίσουν το που θα καταλήξει. Μπορεί όλο αυτό να αποτελεί μια ας πούμε άσκηση επιβολης θέλησης, μπορεί να είναι και το τελικό στάδιο του σχεδίου τους.

Γεγονός είναι ένα…..κανονίζουν χωρίς Τον Ξενοδόχο …και ξέρουμε όλοι ποιος είναι αυτός.
Καθήστε αναπαυτικά και παρακολουθήστε το εν εξελίξει ψυχωτικο επεισόδιο, εν τω μεταξύ το ΠΑΡΑΞΕΝΟ σε επόμενο άρθρο του θα έχει αφιέρωμα στον Σαμπατάι Ζεβί και στον γνωστό αρχιτεμπέλη συνωμότη  COUDENHOVE-KALERGI και τον βίο του καθώς και την σύνδεσή του με τον Μασωνισμό  και  τους  γνωστούς  φιλάνθρωπους αριστερούς τραπεζίτες.

ΥΠΟΜΟΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου