Google+ To Φανάρι : Οι περίεργες δήθεν προφητικές συμπτώσεις του αριθμού 7 …και ο Σεπτέμβριος του 2015…σε βίντεο επτά λεπτών….

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Οι περίεργες δήθεν προφητικές συμπτώσεις του αριθμού 7 …και ο Σεπτέμβριος του 2015…σε βίντεο επτά λεπτών….

Γενικά εκτιμούμε πολύ το ενδεχόμενο της μαζικής ψύχωσης η οποία με θρησκευτικό κάλυμα και επι χιλιάδες χρόνια έχει οδηγήσει σε περίεργες ατραπούς ολόκληρα έθνη. Επίσης μας είναι γνωστή η ψυχωτική σχέση του ιερατείου με θρησκευτικές εμμονές αριθμολογικού και προφητικού τύπου.
Όλα αυτά με την ΚΑΜΠΑΛΑΧ, της αστρολογίας και της μαντικής που είναι μέσα ικανοποίησης της αρχομανίας του ναρκισισμού και της μωροφιλοδοξίας.

Το τελευταίο αναμενόμενο ψυχωτικό επεισόδιο σχετίζεται με τον αριθμό 7. Ήδη τα καλοπληρωμένα πιόνια όπως η Λαγκάρντ, ετοιμάζουν το έδαφος δια την εκ του Γιαχβέ Βαάλ, αποκάλυψη και τιμωρία των Γκοχίμ.

Μια τιμωρία που έχει τα προηγούμενά της στην Ιστορία, πάντα με τα όπλα που κατέχει το περιούσιο ιερατείο και αυτά είναι….το χρήμα. Ο Γιαχβέ δεν αποκαλύπτεται με κεραυνούς όπως ο Δίας, αλλά με οικονομικά κράχ , που οδηγούν σε πολέμους , ανατροπές και εξαρτήσεις απο ιδιωτικά θησαυροφυλάκια που έχου χαρτί….και όχι χρυσό.

Ας δούμε τι είπε η κ Λαγκάρντ…μια απίθανη γριά η οποία και προφανώς την υποταγή της την αντάλλαξε με έναν εύρωστο τραπεζικό λογαριασμο…όλα παροχή των αρχόντων του χρήματος. Απο το πρώτο λεπτό η ψυχωτική κυρία, δηλώνει ότι πράττει όπως έχει διαταχθεί….δείτε και την συνέχεια και θαυμάστε την διάλεξη περί ….7… Δείτε το βίντεο



Μια μικρή ανάλυση χωρίς δικές μας προσθήκες
Οι αναφορές στο ΜΑΓΙΚΟ 7….ΞΕΚΙΝΟΥΝ
1:22 – «Now I’m going to test your numerology skills by asking you to think about the magic seven»
1:34 – «Most of you will know that seven is quite a number
2:24 – «2014, you drop the zero, fourteen, two times, seven»
4:08 – «It will mark the 70th anniversary, 70th anniversary, drop the zero, seven, of the Bretton Woods Conference that actually gave birth to the IMF» (7 + 0 = 7)
4:22 – «And it will be the 25th anniversary of the fall of the berlin wall, 25th..» (2 + 5 = 7)
4:38 – «It will also mark the 7th anniversary of the financial market jietters»
5:08 – «After those seven miserable years, weak and fragile»
5:14 – «We have seven strong years»
5:43 – «Now I don’t know if the G7 will have anything to do with it» (G is also the 7th letter of the alphabet)
1:18 – «The global economy and what we should expect for 2014″
2:19 – «So if we think about 2014″
2:24 – «2014, you drop the zero, fourteen, two times, seven»
3:54 – «So 2014 will be a milestone and hopefully a magic year in may respects»
5:05 – «So my hope and my wish for 2014″
Τέτοιοι τύποι με εμμονικές ψυχασθένειες ορίζουν την τύχη του έθνους μας και φυσικά μπήκαν στην Πόλη απο την κερκόπορτα που άνοιξε με Δημοκρατικές διαδικασίες….διότι ως γνωστόν….Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (όπως την αντιλαμβάνονται) ΝΙΚΗΣΕ και φυσικά δεν έχει αδιέξοδα …ανοίγει όλες τις πύλες, ειδικά όσες ονομάζονται Κερκόπορτες.
Ας δούμε τι είναι τα περίεργα έτη….
Σαββατικό ή Σαββαταίο έτος  .
Κάθε έβδομο έτος ήταν, σύμφωνα με τον Μωσαϊκό Νόμο, έτος αγρανάπαυσης και η γη έπρεπε να μένει ακαλλιέργητη.
Η καλλιέργεια της γης απαγορευόταν έτσι ώστε η γη και οι άνθρωποι που τη δουλεύουν να ξεκουράζονται. Ο νόμος αυτός ήταν μια έμπρακτη υπενθύμιση ότι η γη ανήκει στο Θεό.
Έτσι έξι χρόνια οι Ισραηλίτες έσπερναν τη γη τους, κλάδευαν τ” αμπέλια τους και μάζευαν τους καρπούς της γης. Ο έβδομος χρόνος όμως, ήταν σαββατικός, ένα έτος για ν” αναπαυθεί η γη, προς τιμήν του Κυρίου.
Κατά το έτος αυτό η γη έμενε ακαλλιέργητη για ν” αναπαύεται. Όσα παράγονταν μόνα τους κατά το χρόνο αυτό, δεν τα μάζευαν, αλλά από αυτά τρέφονταν οι ίδιοι, τα παιδιά τους, οι δούλοι, οι εργάτες, οι ξένοι και οι φτωχοί. Και όσα από αυτά περίσσευαν, τα τρώγανε τ” άγρια ζώα (Έξοδος 23,10-11. Λευιτικόν 25,1-7).
ΙΩΒΗΛΑΙΟ ΕΤΟΣ 
Κάθε πεντηκοστό έτος ήταν έτος άγιο. Σύμφωνα με το Μωσαϊκό Νόμο το Ιωβηλαίο έτος άρχιζε την ημέρα του εξιλασμού και αναγγελλόταν με σάλπιγγες.
Το έτος αυτό, ήταν έτος άγιο και αφιερωμένο στο Θεό. Ήταν έτος αγρανάπαυσης και απελευθέρωσης όλων των δούλων με τις οικογένειές τους. Επιπλέον, γινόταν απόσβεση χρεών και ακυρώνονταν όλες οι αγοραπωλησίες που έγιναν τα προηγούμενα 49 χρόνια και όλα τα κτήματα έπρεπε να επιστραφούν στους παλιούς ιδιοκτήτες τους χωρίς αποζημίωση.
Κατά το έτος αυτό δεν έσπερναν, ούτε θέριζαν τα χωράφια τους, ούτε τρυγούσαν τ” αμπέλια τους. Τρώγανε μόνο ότι βλάσταινε από μόνο του στα χωράφια τους.
Με τον τρόπο αυτό περιοριζόταν η απληστία των δυνατών και εξομαλύνονταν οι κοινωνικές αντιθέσεις, ώστε όλοι οι Ισραηλίτες να απολαμβάνουν τα αγαθά της γης που τους χάρισε ο Θεός.
Ακόμη και η αξία της γης υπολογιζόταν ανάλογα με τα χρόνια της συγκομιδής μέχρι το επόμενο Ιωβηλαίο. Όσο περισσότερα χρόνια απόμεναν, τόσο μεγαλύτερη θα έπρεπε να ήταν η τιμή της αγοράς και όσο λιγότερα χρόνια απόμεναν τόσο μικρότερη θα έπρεπε να ήταν και η αξία της  (Λευιτικόν 25,8-17).

Ας δούμε τώρα τα εν λόγω περίεργα έτη και τι έχει συμβεί σε αυτά παγκοσμίως , συνδέστε το με τον οίστρο περί 7 της γριά Λαγκάρντ και τα όσα λέγονται περί εκπλήρωσης μεσσιανικών προφητειών για τον επερχόμενο Σεπτέμβριο διότι το 2015 είναι Σαββατικό έτος η έτος Shemitah…και κάθε χρηματιστηριακό κράχ στην Αμερική απο το 1900 αλλά και σημαντικές καταστροφές έχουν συμβεί τον Σεπτέμβριο έτους  Shemitah, όπως το 2001 ΤΗΝ 11 Σεπτ. το 2008 με την πτώση του χρηματιστηρίου κλπ

shemitah-graphichqdefault
star_of_david_countdown
Δείτε προσεκτικά την εικόνα και την άνω και την κάτω….
49yr-shmita-partial1_page_13 (1)
Κλικ ΕΔΩ για το σύνολο των υπολογισμών…αξίζει τον κόπο να το δείτε.
Αυτό που θα έπρεπε να προβληματίσει είναι ότι όλα τα γεγονότα είναι κυρίως χρηματιστηριακά…..Προ της εμφάνισης του χρηματιστηρίου, που γνωρίζουν όλα τα γατάκια απο ποιούς ελέγχεται….δεν υπήρχε κουβέντα για ΣΕΜΙΤΑΧ… υπήρχαν ιστορικά γεγονότα που κινούντο αναλόγως των ιστορικών ηγετών…. Χρήμα και τράπεζες όμως, κάτω απο τον κατάλληλο έλεγχο, άρχισαν να επαληθεύουν προφητείες

ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Έτσι ώστε οι παραπεταμένοι που έχασαν τα πρωτοτόκια σταυρώνοντας Τον Μεσσία…να βγαίνουν και να λεν ότι να…είμαστε προφήτες και σοφοί, άρα Ο Θεός είναι μαζί μας και περιμένουμε τον Αληθινό Μεσσία….και πραγματικά για κάποιους στους οποίους η θρησκεία και η «περιουσιότητα» είναι σε ψυχωτικές διαστάσεις, όλο αυτό το πανηγυράκι, το οποίο το πιστεύουν ως αλήθεια, είναι ζωτική ανάγκη ύπαρξης.
maxresdefault
Οι προφητείες κανονικά έπρεπε να επαληθεύονται με έναν μεταφυσικό τρόπο…
Ο  Καλός Θεούλης  όμως τους έχει εγκαταλείψει  και έτσι αναγκάζονται να υλοποιούν προφητείες που επίσης οι ίδιοι βγάζουν…..με μόνο όπλο το χρήμα, την εξαπάτηση και τις μυστικές υπηρεσίες…
Μετά βγαίνουν και κομπάζουν για το προφητικό χάρισμα, την θεία φώτιση και άλλα ωραία ….
Ένας τέτοιος ωραίος προφήτης…που επικοινωνεί με αριθμούς  και λόγω αυτών γνωρίζει που θα ποντάρουν οι ελέγχοντες δια του χρήματος, ομοδοξοί του είναι ο κάτωθι Ραββίνος Jonathan Cahn….
Jonathan_Cahn

Jonathan Cahn…το σκέφτεται

Στο ιστολόγιό του συνδέει την άνοδο και πτώση των αυτοκρατοριών με τον κύκλο του 7…. (του ίδιου 7, που έφερε στιγμές ικανοποίησης στην υπηρέτρια Λαγκάρντ, που κάνει πάντα όπως της λένε…)κλικ ΕΔΩ και όπως είναι αναμενόμενο πέφτει μέσα, αφού μιλά την ίδια γλώσσα με τους αθέατους χορηγούς….
Τον ίδιο κύκλο του 7, του 28, του 49 κλπ…ακολουθούν οι ΧΟΡΗΓΟΙ, οι οποίοι και ελέγχουν πλέον την κάνουλα ροής του πλούτου…άρα ελέγχουν και τα γεγονότα…. Προφητεύουν οι σοφοί της Σιών με βάση τους αριθμούς…δηλαδή δηλώνουν την ημερομηνία ….ανοιγοκλείνουν τις κάνουλες οι τραπεζίτες και όλοι μαζί μετά θαυμάζουμε τον Γιαχβέ…που έδωσε το χάρισμα και περιμένουμε τον Μεσία τους.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ…ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ…ΔΗΛΑΔΗ
maxresdefault (1)
Φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλα για τον Σεπτέμβριο…ΥΠΟΜΟΝΗ και θα γελάσουμε…


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου