Google+ To Φανάρι : Σοκαριστικό! Ξεπούλημα και των δασικών εκτάσεων μέσω πυρκαγιών! Δείτε ποιοι είναι οι εμπρηστές των τελευταίων πυρκαγιών.

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Σοκαριστικό! Ξεπούλημα και των δασικών εκτάσεων μέσω πυρκαγιών! Δείτε ποιοι είναι οι εμπρηστές των τελευταίων πυρκαγιών.

Άνοιξε ο δρόμος για τον αποχαρακτηρισμό 50 εκατομμυρίων στρεμμάτων δασών και δασικών εκτάσεων, και τον χαρακτηρισμό τους ως βοσκότοπων, η «κυβέρνηση της Αριστεράς» έρχεται για να κάνει το πρώτο από τα επόμενα βήματα, προωθώντας διάταξη σύμφωνα με την οποία οι εκτάσεις αυτές, όταν καίγονται, δε θα κηρύσσονται αναδασωτέες!...


Με το νομοσχέδιο αυτό, μετατρέπουν 50 εκατομμύρια στρέμματα δασών και δασικών εκτάσεων σε βοσκότοπουςΣ’ αυτές τις εκτάσεις η βόσκηση θα είναι η μοναδική επιτρεπόμενη δραστηριότητα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Β. Αποστόλου, που δηλώνει και δασολόγος, δεν ικανοποιήθηκε με τη μετατροπή των 50 εκατ. στρεμμάτων δασών και δασικών εκτάσεων αποκλειστικά σε βοσκότοπους, γιατί – όπως φαίνεται- έχει σχεδιάσει να προχωρήσει γρήγορα στα επόμενα βήματα, στον πλήρη αποχαρακτηρισμό τους ως δασών και δασικών εκτάσεων!

 Με τις υποδείξεις του υπουργού Β. Αποστόλου, του οποίου σύμβουλοί του εισήγαγαν στο νομοσχέδιο, που κυκλοφορεί στα γραφεία των δύο υπουργών (Ι. Τσιρώνη & Β. Αποστόλου) και στις αρμόδιες διευθύνσεις του υπουργείου, τρεις σημαντικές αλλαγές, από τις οποίες η πρώτη προβλέπει πως, όταν θα καταστρέφονται δάση και δασικές εκτάσεις που οριοθετήθηκαν ως βοσκότοποι, δε θα κηρύσσονται αναδασωτέα!…

Αντιλαμβάνεστε ότι όλα τα φιλέτα στην χώρα μας αποχαρακτηρίζονται, με μια πυρκαγιά. Με την συνδρομή των δανειστών και της κυβέρνησης της «αριστεράς» οριστικά και αμετάκλητα ξεπουλιέται κάθε σπιθαμή γης στο κεφάλαιοη iplus θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αποκαλύπτει τις ενέργειες της εξουσίας σε βάρους της εθνικής και ιδιωτικής περιουσίας.Συμβάλετε κι εσείς με δύο τρόπους.

– Στέλνοντας άρθρα & καταγγελίες στο: iplusportal@gmail.com

– Διαδίδοντας τα άρθρα αυτά, ώστε να μην υπάρχει η δικαιολογία «δεν ήξερα»

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου