Google+ To Φανάρι : Το αναπόφευκτο τέλος των "Εφιαλτών".

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Το αναπόφευκτο τέλος των "Εφιαλτών".

Διαβάζουμε ότι ο Τσίπρας δήλωσε στους "συναγωνιστές" του ότι δεν θα ανεχθεί "επαγγελματίες επαναστάτες". Τον καθρέπτη του άραγε τον συμβουλεύεται καμιά φορά; Τώρα τους θυμήθηκε αυτούς; Όταν τους έβγαζε στο δρόμο να "παραμυθιάζουν" τους αγανακτισμένους πολίτες, για να μαζέψουν "ψηφαλάκια", δεν τους γνώριζε; Όταν τους αμολούσε για να κάνουν εισπράξεις πάνω στο πτώμα τού Γρηγορόπουλου ή πάνω στη φτώχεια των απολυμένων καθαριστριών, δεν γνώριζε ότι όλοι αυτοί ήταν επαγγελματίες; Ο Σκουρλέτης, για παράδειγμα, εκτός από άεργος και ανεπάγγελτος σταλινικός τι άλλο έχει υπάρξει στη ζωή του; Ο....
Παππάς ή ο Σακελλαρίδης τι ακριβώς έχουν κάνει στις ζωές τους; Επαγγελματίες σταλινικοί και "επαναστάτες" δεν είναι αυτοί; Ή μήπως εννοεί ότι δεν ανέχεται μόνον αυτούς, οι οποίοι διαφωνούν μαζί του;

Διακρίνουμε την αγωνία για το κόμμα του, αλλά δεν βλέπουμε πώς είναι δυνατόν να επιτευχθεί η σωτηρία αυτού του κόμματος ...Το κόμμα-"φούσκα", το οποίο μέσα σε λίγους μήνες κατόρθωσε και από τον στόχο τής απλής εισόδου στη Βουλή διεκδίκησε τον στόχο τής αυτοδύναμης κυβέρνησης. Αυτή η "φούσκα" θα σκάσει με αυτό το Μνημόνιο που έφερε στη Βουλή. Όταν ολόκληρο καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ διέλυσε στην κυριολεξία, για να εφαρμόσει Μνημόνια αναλογικά πιο μαλακά, τι θα πάθει το "χάρτινο" ΣΥΡΙΖΑ, όταν θα πάει να εφαρμόσει το δικό του; Όταν η "δεξιά" ΝΔ κατέστρεψε τα "τζάκια" της γι' αυτό το Μνημόνιο, τι θα πάθει η σταλινική "φουφού" με το όνομα Τσίπρας; Τι θέλουμε να πούμε; ...Ότι, ακόμα κι αν όλα δουλέψουν όπως τα έχουν σχεδιάσει οι συνωμότες, τίποτε δεν θα λειτουργήσει.

Από τη επόμενη ημέρα, που θα πρέπει να εφαρμοστεί το Μνημόνιο της προδοσίας και του
ξεπουλήματος, θα αρχίσουν αντιδράσεις απρόβλεπτες. Όταν θα αρχίσουν οι δανειστές να ζητάνε υπογραφές υπουργών για τη ΔΕΗ ή την ΕΥΔΑΠ κλπ., θα αρχίσει η πραγματική κατάρρευση του κόμματος ...Σίγουρη κατάρρευση μετά από τις γελοιότητες, τις οποίες ήδη βλέπουμε να συμβαίνουν. Τι εννοούμε γελοιότητα; ...Σε ένα κόμμα "αριστερών" και έμπειρων υποτίθεται "εργατοπατέρων" είναι δυνατόν τη θέση του αρμόδιου Υφυπουργού για την κοινωνική ασφάλιση να τη δώσεις στον Χαϊκάλη; ...Πού είναι οι κοινωνικοί "επαναστάτες"; Οι "κομμουνισταράδες" οι οποίοι πολεμάνε το "κεφάλαιο" και τον ιμπεριαλισμό; Κρύφτηκαν; Κρύφτηκαν πίσω από έναν άσχετο φουκαρά;

Έτσι θα επιβιώσει η Κυβέρνηση-Τσίπρα;

Ανάλογη αγωνία, η οποία όμως αφορά την προσωπική επιβίωση, διακρίνουμε και στους λόγους που εκφράζει ο Τσίπρας σ' ό,τι αφορά τον ίδιο. Διαβάζουμε τις τελευταίες δηλώσεις του: "Προσωπικά δεν δύναμαι να επιτρέψω σε κανέναν, μετά τα όσα πέρασα 6 μήνες, να θεωρεί ότι έχει ισχυρότερο δίλημμα συνείδησης έναντι των κοινών μας αρχών, αξιών, θέσεων και ιδεολογικών αναφορών". Δεν καταλάβαμε τι θέλει να πει ο "ποιητής". Το δίλημμα συνείδησης - απ' ό,τι καταλαβαίνουμε - δεν έχει σχέση με το αν θα πρέπει ή δεν θα πρέπει να συνεχίσει να υποστηρίζει το Μνημόνιο. Το δίλημμα συνείδησης έχει σχέση μόνον με το αν θα πρέπει ή δεν θα πρέπει να αφήσει την "καρέκλα". Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα που τον απασχολεί; Θεωρεί ότι "δικαιούται" για τους έξι μήνες τού δύσκολου και κουραστικού "σόου" την ανταμοιβή της πρωθυπουργικής καρέκλας; Σε ποια περίπτωση δηλαδή θα θεωρούσε ο ίδιος ότι θα έπρεπε να παραιτηθεί; Του έδωσαν μια χώρα να ηγηθεί και αυτός "έχασε" τη χώρα
...Τι άλλο πρέπει να γίνει για να παραιτηθεί;

Δυστυχώς γι' αυτόν τα πράγματα είναι τραγικά. Ο Τσίπρας αυτήν τη στιγμή δεν "υπάρχει" ...Έχει τελειώσει ...Είναι ο Πρωθυπουργός αυτός, ο οποίος έγραψε με τον πιο προκλητικό τρόπο τον λαό στα παλιά του τα παπούτσια. Ποτέ και κανένας Πρωθυπουργός δεν "έγραψε" τόσο πολύ τον λαό. Κανένας άλλος δεν τον έβαλε να εκφραστεί μέσω Δημοψηφίσματος και όταν είδε ότι το αποτέλεσμα δεν του αρέσει συνέχισε, χωρίς να το λάβει υπ' όψιν του. Ποτέ και κανένας δεν πρόσβαλε τον λαό τόσο πολύ. Μόνο ένας άρρωστος σταλινικός μπορούσε να το κάνει και τέτοιος είναι ο Τσίπρας. Ο Τσίπρας τώρα θα καταλάβει ότι το μεγάλο μίσος προκύπτει από το μεγάλο "δούλεμα".

Φέρθηκε χειρότερα ακόμα κι απ' τον πιο άθλιο δωσίλογο. Γιατί ακόμα και οι αθλιότεροι των δωσίλογων, όταν έκαναν τα εγκλήματά τους, τα έκαναν με φόβο και δισταγμό. Ο Τσίπρας υποτίμησε τόσο πολύ τον κόσμο, που ούτε καν τον φόβο απέναντί του δεν θέλησε να του "χαρίσει. Τώρα είναι ο Πρωθυπουργός, ο οποίος μένει στη θέση του υπό την ομηρία των ανθρώπων που ο λαός μισεί ...Υπό την ομηρία όλων των δωσίλογων ...Υπό την ομηρία όλων των κολλητών και φίλων των "Χριστοφοράκων". Θέμα χρόνου είναι να ξεσπάσει η οργή τού κόσμου πάνω του και πάνω στο κόμμα του ...Θέμα χρόνου είναι να έχουμε τις πρωτοφανείς αντιδράσεις ενός προδομένου λαού, ο οποίος είναι πολύ εκνευρισμένος και το έδειξε στο τελευταίο Δημοψήφισμα.

Την επόμενη φορά, δηλαδή, που θα βγουν οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ στο Σύνταγμα, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για το χαφιεδοτσουρλό των ταγματασφαλιτών και των σταλινικών που κυβερνάνε. Δεν υπάρχουν πλέον τα δεδομένα εκείνα, τα οποία επέτρεπαν σε όλους αυτούς να παίζουν τον ρόλο τού καλού και του κακού και να "τρυπώνουν" ανάμεσα στους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ. Τώρα όλοι έχουν μπει στο ίδιο "τσουβάλι" ...Τόσο η "τελευταία φορά Δεξιά" όσο και η "πρώτη φορά Αριστερά" στο ίδιο "στρατόπεδο" ανήκουν
...Έχουν περάσει "απέναντι". Τώρα τον σταλινικό Τσίπρα, αν αντιδράσει ο λαός, δεν θα τον σώσουν οι ομοϊδεάτες του από την ΚΝΕ, όπως έκαναν με τον Γιωργάκη.

Η Ελλάδα "απασφάλισε" και τίποτε πλέον δεν θα είναι το ίδιο. Από τη στιγμή που μπήκε στην "Κόλαση" των απειλών και των επιθέσεων και άντεξε, άρχισε πλέον να παίρνει το "κράμα" που την έκανε πάντα φημισμένη. Η Ελλάδα, η οποία μετά από πολλά χρόνια προσβολών και συκοφαντιών ένιωσε ξανά την αγάπη και τον θαυμασμό των ξένων, δεν θα το αφήσει αυτό να περάσει έτσι. Η Ελλάδα "μεθά" από τέτοιες συμπεριφορές. Αυτό πρέπει να το λάβει σοβαρά υπ' όψιν του ο σταλινικός Τσίπρας, που, ως τέτοιος, έχει την τάση να μισεί και να απεχθάνεται οτιδήποτε ελληνικό.

Όποιος τολμήσει να μετατρέψει το ηρωικό της "ΟΧΙ" σε ένα ταπεινό λογιστικό "όχι", θα κλάψει με μαύρο δάκρυ. Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που πέρασε "απέναντι" από τους τοκογλύφους, αγνοώντας τους εκβιασμούς και τις απειλές τους. Αν διαπιστώσει ότι την έχουν προδώσει οι ηγέτες της, απλά θα τους "προσπεράσει" και θα δημιουργήσει νέους από αυτούς οι οποίοι πορεύονται μαζί της. Τίποτε δεν θα είναι πλέον το ίδιο από τη στιγμή που οι σταλινικοί θα επιχειρήσουν να φέρουν και να εφαρμόσουν νέο Μνημόνιο και να επιχειρήσουν να πετάξουν στα "σκουπίδια" το "ΟΧΙ" των Ελλήνων.

Το "ΟΧΙ" στην κυριολεξία "αποκεφάλισε" το ελληνικό σύστημα εξουσίας. Απομόνωσε το προδοτικό
"κεφάλι" τής ηγεσίας από τον "κορμό" τής ελληνικής κοινωνίας. Απομονώθηκαν οι σταλινικοί εκπρόσωποι της προδοτικής "γενιάς του Πολυτεχνείου" από ολόκληρη την κοινωνία. Μέσα σε αυτόν τον ζόφο αποκτά και νόημα "προφητικό" η κεφάλα τού Πολυτεχνείου ...Η κεφάλα ενός σταλινικού "βρικόλακα" ...Το κεφάλι μιας σύγχρονης "Μέδουσας", που έχει "πετρώσει" την ελληνική κοινωνία μέσα στην αναξιοκρατία και τη διαφθορά που αντιπροσωπεύει. Ίσως ο καλλιτέχνης κάποτε να "είδε" το μέλλον και εμείς απλά δεν καταλάβαμε τι ήθελε να μας "πει".

Όπως σύντομα θα αντιληφθούν όλοι αυτοί οι βιαστές τού ελληνικού λαού, τα πράγματα έχουν αλλάξει τραγικά γι' αυτούς. Έχουν απομονωθεί από τον κόσμο και οι "πόρτες" έχουν αρχίσει να κλείνουν ερμητικά πίσω τους. To "ΟΧΙ" τού Δημοψηφίσματος ήταν τραγικό γι' αυτούς, γιατί τους ομαδοποιεί "απέναντι" σε έναν κόσμο, ο οποίος, είτε ξέρει τι συμβαίνει είτε όχι, δεν μπορεί να τους βοηθήσει ακόμα κι αν το θέλει. Ο Τσίπρας είναι ο τελευταίος σταλινικός που μας "δουλεύει" με το πρόσχημα τής επίλυσης των προβλημάτων μας.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/07/akefali-hellas.html
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου