Google+ To Φανάρι : Απίστευτη επίθεση εναντίον του Ελληνισμού! Δήθεν ανατροπή σχετικά με την Ελληνική καταγωγή των ΚΑΛΑΣ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Απίστευτη επίθεση εναντίον του Ελληνισμού! Δήθεν ανατροπή σχετικά με την Ελληνική καταγωγή των ΚΑΛΑΣ

Παρά το γεγονός πως οι ίδιοι οι Καλάς θεωρούν τους εαυτούς τους απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η παράδοση τους και η γλώσσα τους έχουν έντονο το Ελληνικό στοιχείο εντελώς ξαφνικά κάποιοι υπερβολικά "ευσυνείδητοι" επιστήμονες αποφάσισαν να αποδομήσουν με κάθε τρόπο την ιστορία και την Ελληνική καταγωγή αυτών των ανθρώπων. Μέσω μίας υποτιθέμενης γενετικής έρευνας, η οποία γεννά πολύ βάσιμες υποψίες πως πρόκειται για μια κατευθυνόμενη προπαγανδιστική ανθελληνική "έρευνα" σαν κι αυτές που βγαίνουν κατά καιρούς εναντίον του Ελληνισμού που εντέχνως και λογικοφανώς αποδομούν οτιδήποτε Ελληνικό όσο πραγματικό και να είναι....
Η προσπάθεια των ξένων κέντρων που υπηρετούν την προπαγάνδα της Νέας Τάξης να εξαφανίσουν κάθετι που έχει σχέση με την Ελλάδα, την κυριαρχία της κι ειδικότερα με τον Μέγιστο των Ελλήνων Αλέξανδρο, βασιλιά της Μακεδονίας συνεχίζεται επιστρατεύοντας, όπως συνηθίζουν, μελέτες και μεγαλοεπιστήμονες στον πόλεμο ενάντια στην αλήθεια.
kalash-women 438 355
«Επιστήμονες ερευνητές» ξαναχτύπησαν κι αυτή τη φορά και φέρνουν λένε την ανατροπή σχετικά με την καταγωγή των Καλάς στο Πακιστάν. Απέδειξαν ότι δεν κατάγονται από τον Μ.Αλέξανδρο.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους :
«Οι ερευνητές από τη Βρετανία, την Ιταλία και το Πακιστάν, με επικεφαλής τον Κασίμ Αγιούμπ του Ινστιτούτου Γενετικής Wellcome Trust Sanger του Κέμπριτζ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό περιοδικό γενετικής "American Journal of Human Genetics", ανέλυσαν δείγματα DNA από 23 Καλάς, οι οποίοι ζούσαν σε τρεις διαφορετικές κοιλάδες, ενώ προχώρησαν και στην πλήρη ανάλυση του γονιδιώματος ενός ατόμου.
Η σύγκριση με το DNA αρχαίων κυνηγών-συλλεκτών και Ευρωπαίων αγροτών δείχνει ότι οι Καλάς έχουν μεγαλύτερη γενετική συγγένεια με παλαιολιθικούς κυνηγούς-συλλέκτες της Σιβηρίας. Είναι πιθανό ότι αποτελούν έναν αρχαίο λαό από τη βόρεια Ευρασία, πράγμα που μπορεί να παρανοήθηκε ότι παραπέμπει σε πιο πρόσφατη επιμιξία με σύγχρονους δυτικοευρωπαίους.»
Ξεχνούν οι μεγάλοι επιστήμονες ότι εκτός από 23 δείγματα DNA, που Θεός γνωρίζει από που τα πήραν, υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις στον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη κι έθιμα των Καλάς και τον τρόπο ζωής τους που δείχνουν ξεκάθαρα την καταγωγή τους.
Πλήθος στοιχείων που αποδεικνύουν την Ελληνική καταγωγή της φυλής των Καλάς δίνονται από τον Έλληνα δάσκαλο Θανάση Λερούνη που έχει ζήσει με την φυλή αυτή πολλά χρόνια της ζωής του και τους γνωρίζει όσο κανείς άλλος, στο ακόλουθο βίντεο:
 Με πληροφορίες από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου