Google+ To Φανάρι : Τι γράφουν τα Πρωτόκολλα των Σοφών για τον δανεισμό

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Τι γράφουν τα Πρωτόκολλα των Σοφών για τον δανεισμό

«Τα εξωτερικά δάνεια είναι βδέλλαι τας οποίας εις ουδεμίαν περίπτωσιν είναι δυνατόν ν’ αποσπάση τις» 
Οι Ισραηλίτες αρνούνται ότι τα «Πρωτόκολλα των Σοφών» είναι έργο...
... των Σιωνιστών. Δεν είναι απαραίτητο να εμπλακεί κανείς σε ατέρμονες συζητήσεις επ’ αυτού, αρκεί το ότι αυτά τα οποία γράφονται επαληθεύονται. Και ότι οι ισχυροί που τα εφαρμόζουν δεν είναι ούτε η Οχράνα του Τσάρου, ούτε άλλος τις, αλλά το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα. Το οποίο δεν κατευθύνεται βεβαίως από εκλιπόντες Τσάρους.

«Παν δάνειον αποδεικνύει την αδυναμίαν του Κράτους και την μη κατανόησιν των δικαιωμάτων αυτού. Τα δάνεια επικρέμανται ως η σπάθη του Δαμοκλέους επί της κεφαλής των κυβερνώντων, οίτινες αντί να λαμβάνωσιν ό,τι αναγκαία αυτοίς δια προσκαίρου φορολογίας παρά των υπηκόων των, έρχονται με τεταμένας τας χείρας να ζητώσι ελεημοσύνην παρά των τραπεζιτών μας.

» Τα εξωτερικά δάνεια είναι βδέλλαι τας οποίας εις ουδεμίαν περίπτωσιν είναι δυνατόν ν’ αποσπάση τις από τους σώματος του Κράτους».

Τα κράτη «δεν τας αποσπούν, αλλ’ εξακολουθούσι να επιθέτωσι νέας τοιαύτας εις το σώμα των, ούτως ώστε αμετακλήτως θα καταστραφώσιν εξ αιτίας της εκουσίας ταύτης αφαιμάξεως. (Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, κεφ. Κ, σχόλια Roger Lembelin, Αθήναι 1970)

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου