Google+ To Φανάρι : Συλλήψεις τουριστών για φονικό σεισμό, γυμνών σε ιερό βουνό και "θύμωσαν τους θεούς" (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Συλλήψεις τουριστών για φονικό σεισμό, γυμνών σε ιερό βουνό και "θύμωσαν τους θεούς" (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Υπουργός: «Θα διεξαχθεί ειδικό τελετουργικό για να κατευναστεί το πνεύμα του βουνού»
Στο στόχαστρο υπουργών και ντόπιων της Μαλαισίας έχουν βρεθεί 10 τουρίστες που πόζαραν γυμνοί…
... σε ιερό βουνό της Μαλαισίας, κατηγορώντας τους πως ευθύνονται για τον σεισμό που ακολούθησε με 18 νεκρούς ορειβάτες. Η 24χρονη Eleanor Hawkins είναι μεταξύ των τεσσάρων δυτικών τουριστών που συνελήφθησαν μετά τη γυμνή πόζα τους στην υψηλότερη κορυφή της Μαλαισίας, στο Mount Kinabalu, στις 30 Μαΐου. Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Sabah ενώ προσπαθούσε να πετάξει για την Κουάλα Λουμπούρ.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει επισύρουν ποινή φυλάκισης έως και 3 μηνών, με τον πατέρα της Tim Hawkins να σημειώνει πως είναι αναστατωμένη και φοβισμένη. "Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο δικαστικό τους σύστημα. Ελπίζω μόνο να μην υπερβάλουν λόγω του τραγικού σεισμού", δήλωσε στον Guardian.

Τα δύο αδέρφια από τον Καναδά Lindsey Petersen και Danielle Petersen και ο Ολλανδός Dylan Snel παραδόθηκαν στις αρχές, ενώ συνελήφθη και ο 33χρονος Emil Kaminski που θεωρείται ότι είναι ο αρχηγός της ομάδας.

Οι αρχές έχουν λάβει δικαστική εντολή να κρατηθούν για 4 ημέρες ενώ θα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για απρεπή συμπεριφορά. Οι άντρες ήταν εντελώς γυμνοί, ενώ οι περισσότερες γυναίκες ήταν τόπλες στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπουργός κατηγόρησε τους τουρίστες για την τραγωδία και ανέφερε πως θα διεξαχθεί ειδικό τελετουργικό για να κατευναστεί το πνεύμα του βουνού. (Dailymail)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου