Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε με ποιο τρόπο φτιάχνουν το παγωτό στην Ταϋλάνδη από φυσικά υλικά.
Αρχικά, ο παγωτατζής τοποθετεί τις φράουλες σ' ένα μεταλλικό ταψί, ενώ μετά προσθέτει από πάνω την κρέμα γάλακτος. Με δεξιοτεχνικές κινήσεις ανακατεύει το μείγμα με δύο μικρές σπάτουλες μέχρι να πάρει παχύρρευστη μορφή, ενώ παράλληλα, κόβει σε μικρά κομμάτια τις φράουλες.
Στην συνέχεια, απλώνει το μείγμα σε όλο το μήκος του ταψιού και το «ξεπατικώνει» με την σπάτουλα, τοποθετώντας το σ' ένα κυπελλάκι.
Στην συνέχεια, απλώνει το μείγμα σε όλο το μήκος του ταψιού και το «ξεπατικώνει» με την σπάτουλα, τοποθετώντας το σ' ένα κυπελλάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου