Google+ To Φανάρι : ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Ο Καθηγητής Αριέλ Τοάφ δέχτηκε πολλές πιέσεις μετά την έκδοση του βιβλίου του με τίτλο «ΠΑΣΧΑ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ», που διαπραγματευόταν με στοιχεία, τις τελετουργικές ανθρωποθυσίες που έκαναν οι Εβραίοι το Μεσαίωνα και ύστερα στην Ευρώπη. Ο ίδιος ο πατέρας του Αριελ, ο Έλιο Τοάφ, πρώην αρχιραβίνος της Ρώμης, του είχε πεί ξεκάθαρα να το αποσύρει. Βλέπεται το βιβλίο του Τοάφ είχε ιδιαίτερη βαρύτητα μιας και ο Άριελ είναι Καθηγητής...
. Μεσαιωνικής και Αναγενησιακής Ιστορίας στο Ισραήλ και στο Πανεπιστήμιο του Μπάρ Ιλάν(Bar Ilan University). Το ποιό σημαντικό όμως είναι η εβρρϊκή καταγωγή του, που δεν αφήνει περιθώρια στους Εβραίους και στους λοιπούς θολοκουλτουριάρηδες να εκστομίσουν εναντίον του τις γνωστές καταγγελίες περι «Νεοναζί», «αρνητής του Ολοκαυτώματος», «αντισημίτης».

Βέβαια το βιβλίο γρήγορα εξαφανίσθηκε απο την αγορά, βγήκαν όμως και άλλες εκδόσεις με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετά αντίτυπά του και μετάφρασή του στα αγγλικά στο διαδίκτυο, η οποία κυκλοφορεί ελεύθερα για όποιον επιθυμεί να διαβάσει το βιβλίο, το οποίο εκδόθηκε στην Ιταλική και μόνο. Διαβάστε τι είπε μετά τις πιέσεις που δέχτηκε ο Τοάφ απο τις γνωστές Σιωνιστικές εφημερίδες τύπου Χααρέτζ(Haaretz), αλλά και απο γνωστά επίσημα πρόσωπα του Ισραήλ και του Διεθνούς Εβραϊσμού που τον καλούσαν να ανακαλέσει:

-Ναι, οι Εβραίοι αποτελούν αλλοιωτικό και αποδιοργανωτικό στοιχείο για την κοινωνία.

-ναι, οι Εβραίοι δανείζουν χρήματα με 40% τόκο και εμφανίζονται σαν να έχουν ελάχιστα.

-ναι, οι Εβραίοι αγοράζουν και πωλούν τη δικαιοσύνη με τις τεράστιες δωροδοκίες.

-ναι, οι Εβραίοι δημιουργούν όλα τα είδη ψευδών πτωχεύσεων και απάτης.

-ναι, οι Εβραίοι προσφεύγουν στη δηλητηρίαση και τη δολοφονία όταν ανατρέπονται.

-ναι, οι Εβραίοι διακατέχονται απο μίσος για τους Χριστιανούς και τη χριστιανική θρησκεία.

-ναι, οι Εβραίοι απήγαγαν και ευνούχιζαν αγόρια Χριστιανών σε ευρεία κλίμακα και τα πουλούσαν σαν σκλάβους στην Ισλαμική Ισπανία για αιώνες.

-ναι, οι Εβραίοι χρησιμοποιούσαν (και ακόμη το χρησιμοποιούν;) ανθρώπινο αίμα σε όλα τα είδη θεραπειών, παρά τη Βιβλική απαγόρευση, ακόμη και για μικρής σοβαρότητας ασθένειες.

-ναι, οι Εβραίοι χρησιμοποιούσαν (και χρησιμοποιούν;)Χριστιανικό ανθρώπινο αίμα στα άζυμα (μπάλες ζυμαριού) κατα το Πάσχα.

-ναι, οι Εβραίοι χρησιμοποιούσαν (και χρησιμοποιούν;) Χριστιανικό ανθρώπινο αίμα στο κρασί τους κατα το Πάσχα.

-ναι, το αίμα που χρησιμοποιούσαν έπρεπε να είναι απο Χριστιανόπαιδα όχι μεγαλύτερα των 7 ετών.

-ναι, το αίμα έπρεπε(πρέπει;) να είναι επικυρωμένο εδεσματολογικώς απο ραβίνο.

-ναι, υπήρξε(υπάρχει;) ένα μεγάλο και κερδοφόρο εμπόριο στα πλαστών προϊόντων αίματος και ζωϊκού αίματος, το οποίο ήταν (είναι;) ακατάλληλο για το σκοπό.

-ναι, πολλοί Χριστιανοί προσπάθησαν να πουλήσουν αίμα Χριστιανοπαίδων στους Εβραίους, αλλά δεν γίνοταν δεκτό επειδή οι Εβραίοι φοβούνταν οτι ήταν αίμα ζώου.

«Αλλά κανένα μα κανένα Χριστιανόπαιδο δεν σκοτώθηκε ποτέ για να ληφθεί το αίμα του. Ποτέ μα ποτέ! Ή σχεδόν ποτέ. Όλο αυτό το αίμα προήλθε απο «εθελοντικές χορηγίες».

Υπενθυμίζουμε οτι τα παραπάνω τα ισχυρίζεται ο Καθηγητής Αριέλ Τοάφ αφού έκδοσε το βιβλίο. Όποιος όμως έχει διαβάσει το βιβλίο του απλά θα γελάσει με τους τελευταίους ισχυρισμούς του, οτι δηλαδή «κανένα παιδί δεν» σκοτώθηκε για να του πάρουν το αίμα.

Η μόνη «σωτήρια πρόταση» είναι οτι αυτές οι καταγγελίες είναι μόνο εναντίον των Ασκενάζι Εβραίων. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πόσα πολλά «Σεφαραδίτικα άπλυτα» θα μπορούσαν οι Ασκενάζι να βγάλουν στη δημοσιότητα αν το επέλεγαν.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου