Google+ To Φανάρι : ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΟΚ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ! Μαχαίρωσαν 27χρονο επειδή φορούσε μπλούζα με την ελληνική σημαία

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΟΚ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ! Μαχαίρωσαν 27χρονο επειδή φορούσε μπλούζα με την ελληνική σημαία

 Εξαιρετικά επικίνδυνη τρομοκρατική επίθεση κατά Ελλήνων από ανθέλληνες αριστερίζοντες προδότες! 
 Έτσι χαρακτηρίζεται η άνανδρη δολοφονική  επίθεση εναντίον νεαρού ατόμου που φορούσε μπλούζα με την Ελληνική σημαία! 
Διότι η επίθεση δεν ήταν εναντίον του ατόμου, αλλά εναντίον του εθνικού συμβόλου, της Ελληνικής σημαίας, πράγμα  που μας βάζει αμέσως σε σκέψεις για το προς τα που βαδίζουμε και τι είχαν στο μυαλό τους τα μισθωμένα "αντιεξουσιαστικά" παραπαίδια του Σόρος που έχουν προφανώς πάρει εντολή να δημιουργήσουν συνθήκες τρομοκρατίας και αποσταθεροποίησης .... 
  Επίθεση από αντιεξουσιαστές δέχτηκε 27χρονος στην πλατεία Βικτωρίας, ο οποίος μαχαιρώθηκε στο πόδι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ο νεαρός περικυκλώθηκε από ομάδα αγνώστων και στη συνέχεια οι επιτιθέμενοι ξεκίνησαν να τον χτυπάνε με μπουνιές στο πρόσωπο. Επίσης, φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο πόδι, πιθανότατα από μαχαίρι.

 Ο άνδρας, ελληνικής καταγωγής, διακομίσθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.
 Ο 27χρονος φορούσε μαύρη μπλούζα με ελληνική σημαία και πιθανότατα αυτός ήταν ο λόγος που του επιτέθηκαν οι άγνωστοι. στο σημείο όπου ήταν προγραμματισμένη να γίνει συγκέντρωση αντιεξουσιαστών οι οποίοι Θεώρησαν πως ήταν οπαδός της Χρυσής Αυγής, αναφέρουν πληροφορίες.
Οι αντιεξουσιαστές είχαν συγκέντρωση στο σημείο και όταν είδαν τον νεαρό, άρχισαν τις λεκτικές επιθέσεις σε βάρος του.
Στη συνεχεια ομάδα αγνώστων τον πλησίασε και τον μαχαίρωσε στο πόδι. Ο άνδρας διακομίσθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και βρίσκεται εκτός κινδύνου.
 Με πληροφορίες από εδώ και εδώ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου