Google+ To Φανάρι : Τσιμουδιά Θεοδωράκη για το ρουσφέτι στην κόρη της συζύγου του!

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Τσιμουδιά Θεοδωράκη για το ρουσφέτι στην κόρη της συζύγου του!

Ο λαλίστατος για κάθε... παράπτωμα (των άλλων) επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για την αποκάλυψη της «κυριακάτικης δημοκρατίας» σχετικά με το πώς βολεύτηκε σε βουλευτή του η κόρη της συζύγου του (από τον πρώτο γάμο της).
 Όπως αποκάλυψε χθες η «κυριακάτικη δημοκρατία», ο κατήγορος του «παλαιού πολιτικού συστήματος» και των εξοπλιστικών της νέας κυβέρνησης, και άλλων υπουργών για νεποτισμό και ευνοιοκρατία, Σταύρος Θεοδωράκης, ξέρει και ο ίδιος να «τακτοποιεί» τους δικούς του ανθρώπους διαχρονικά....

 Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Μαυρωτάς απέσπασε στο γραφείο του τη Δήμητρα Χατζηεμμανουήλ, κόρη της συζύγου του Σταύρου Θεοδωράκη.

Η κυρία Χατζηεμμανουήλ, μάλιστα, είχε προσληφθεί πριν από περίπου 10 χρόνια στην ΤΡΑΜ Α.Ε., σε μια περίοδο όπου το νέο τότε μέσο συγκοινωνίας είχε μόλις ξεκινήσει τη λειτουργία του και η τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προέβαινε σε προσλήψεις.
 Η σύζυγος του κ. Θεοδωράκη, Δομινίκη, γνωρίστηκε με τον επικεφαλής του Ποταμιού το 1989 στην Αγία Βαρβάρα. Η Νίκη, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, είχε ήδη μία κόρη από τον πρώτο γάμο της, τη Δήμητρα.

Στην ΤΡΑΜ Α.Ε.

Επί υπουργίας Μιχάλη Λιάπη, η νεαρή Δήμητρα προσλαμβάνεται στην ΤΡΑΜ Α.Ε. ως διοικητική υπάλληλος. Τον Ιούνιο του 2013, με απόφαση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας, μετακινείται σε θέση υπαλλήλου εκδοτηρίων εισιτηρίων. Τον Αύγουστο του 2014, λίγους μήνες μετά την ίδρυση του Ποταμιού, ο κ. Θεοδωράκης πετυχαίνει την απομάκρυνσή της από τα γκισέ του ΤΡΑΜ και τη μετακίνησή της, μέσω απόσπασης, στο κόμμα που είχε δημιουργήσει. Πριν από λίγες μόλις ημέρες και συγκεκριμένα στις 30 Μαρτίου, η σταδιοδρομία της στο Ποτάμι ανανεώνεται, αφού πλέον θα έχει νέο πόστο. Με απόφαση του Δ.Σ. της ΣΤΑΣΥ εγκρίνονται η απόσπαση και η διάθεση της υπαλλήλου Δήμητρας Χατζηεμμανουήλ στο γραφείο του βουλευτή Αττικής Γεωργίου Μαυρωτά.

Θυμίζουμε ότι, αμέσως μετά τις εκλογές, το Ποτάμι είχε απευθύνει στους δημοσίους υπαλλήλους «ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος» για τη στελέχωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του, η οποία έγινε, όπως φαίνεται, με λιγότερο αξιοκρατικά κριτήρια...


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου