Google+ To Φανάρι : ΕΠΕΛΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ! Και η Τασία θέλει να τους βάλει σε ξενώνες...

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΕΠΕΛΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ! Και η Τασία θέλει να τους βάλει σε ξενώνες...

Απελπιστική η κατάσταση. Χωρίς ιατρικούς ελέγχους αφήνονται στην χώρα μας με τεράστιο κίνδυνο επιδημιών!
  Η αύξηση των μεταναστευτικών ροών τους τελευταίους μήνες έχει «φρακάρει» τις υπηρεσίες του Λιμενικού και της ΕΛ.ΑΣ στην Κώ.
 Μόνο τους πρώτους τρεις μήνες του 2015 περίπου 3.900 λαθρομετανάστες έφτασαν σε Κω, Λέρο και Κάλυμνο.Τα κυκλώματα δουλεμπόρων βομβαρδίζουν τα ελληνικά νησιά. Μόνο στην Κω φέτος έχουν έρθει τουλάχιστον 1.800 μετανάστες!

Υπάρχει μεγάλη αύξηση σε σχέση με πέρυσι. Για όλο το 2014 οι παράνομοι λαθρομετανάστες ήταν 7.500. Έχουμε φτάσει φέτος μέσα σε λίγους μήνες σχεδόν στους μισούς. Στο Α.Τ. της Κω δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε ούτε καν τα γραφεία μας γιατί υπάρχουν παντού άνθρωποι που κοιμούνται», προσθέτει ο κ. Κυδωνάκης.
 Σημειωτέον ότι πολλοί εκ των μεταναστών προέρχονται από αφρικανικές χώρες και κατά την είσοδο τους δεν γίνεται κανένας ιατρικός έλεγχος, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την υγεία του προσωπικού και των οικογενειών μας», λέει στον «Ε.Τ.» ο Αντώνης Κυδωνάκης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου.
 Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί έχουν ενημερώσει για την τραγική κατάσταση που βιώνουν τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, ο οποίος θα τους δεχτεί αύριο στο γραφείο του στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Με πληροφορίες από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου