Google+ To Φανάρι : Εισβολή και αποκεφαλισμοί σε καταυλισμό προσφύγων από ισλαμοφασίστες στην Συρία!

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Εισβολή και αποκεφαλισμοί σε καταυλισμό προσφύγων από ισλαμοφασίστες στην Συρία!

«Η κατάσταση στο στρατόπεδο είναι πέρα ​​από απάνθρωπη» λένε οι παρατηρητές των Ηνωμένων Εθνών 
Πληροφορίες ότι το Ισλαμικό Κράτος αποκεφαλίζει αιχμαλώτους, στο παλαιστινιακό προσφυγικό καταυλισμό Yarmouk ως παραδειγματισμό για την εισβολή στην πρωτεύουσα της Συρίας Δαμασκό!..


Το Isis φέρεται να έχει αρχίσει να αποκεφαλίζει τους αιχμαλώτους, μετά την απόκτηση του ελέγχου ενός μεγάλου παλαιστινιακού προσφυγικού καταυλισμού στη Συρία...

Αξιωματούχοι του ΟΗΕ, περιέγραψαν σκηνές αποκάλυψης στο στρατόπεδο Yarmouk ακριβώς νότια της Δαμασκού «πέρα από απάνθρωπες» στο οποίο στεγάζονται περίπου 18.000 πολίτες.

Οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες κάνουν ουρές για τις προμήθειες τροφίμων στον προσφυγικό καταυλισμό Yarmouk.

Ο Chris Gunness, ένας εκπρόσωπος για την υπηρεσία του ΟΗΕ που υποστηρίζει τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες γνωστή ως UNRWA, δήλωσε χθες το βράδυ ότι ο οργανισμός δεν ήταν σε θέση να στείλει οποιαδήποτε τρόφιμα ή συνοδείες στο στρατόπεδο αφού ξεκίνησαν οι συγκρούσεις. «Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει φαγητό, δεν υπάρχει νερό και υπάρχει πολύ λίγο φάρμακο»

«Η κατάσταση στο στρατόπεδο είναι πέρα ​​από απάνθρωπη. Οι άνθρωποι έχουν καταφύγει στα σπίτια τους, εκεί αγωνίζεται συμβαίνει στους δρόμους. Υπάρχουν αναφορές για … βομβαρδισμούς. Αυτό πρέπει να σταματήσει και οιπολίτες πρέπει να εκκενωσουν την περιοχή».
 Ο ΟΗΕ αναφέρει ότι υπάρχουν περίπου 18.000 άμαχοι στο στρατόπεδο, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου αριθμού των παιδιών, μόλις 93 έχουν φύγει μέχρι τώρα. Ήταν υπό πολιορκία της κυβέρνησης για σχεδόν δύο χρόνια, οδηγώντας σε πείνα και τις ασθένειες τους ανθρώπους, αλλά ο Gunness είπε πως τα πράγματα «πήγαν ακόμη χειρότερα όταν οι μάχες ξέσπασαν στο στρατόπεδο».


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου