Google+ To Φανάρι : Κα Αλαζονεία: Η Βουλή δεν θα νομοθετεί επ` αόριστον κατ` εντολή των Θεσμών. Πρώτη φορά στην Δημοκρατία.

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Κα Αλαζονεία: Η Βουλή δεν θα νομοθετεί επ` αόριστον κατ` εντολή των Θεσμών. Πρώτη φορά στην Δημοκρατία.

Η ΒΟΥΛΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΕΠ` ΑΟΡΙΣΤΟΝ...κατά διαταγή των "Θεσμών".
Η Κα Αλαζονεία, με το μόνιμο, αδικαιολόγητο με τα λεγόμενά της, χαμόγελο, στην  συνέντευξή της - παραλήρημα, (04-03-2015) ΔΕΝ ανακοίνωσε καμία συνεδρίαση της Βουλής για το κύριο έργο της, ήτοι το νομοθετικό, στο άμεσα μέλλον. Καμία κατάθεση νομοσχεδίου δεν ανακοινώθηκε από την Κυβέρνηση στο άμεσο μέλλον, ενώ έχουν παρέλθει ήδη περίπου 40 μέρες χωρίς κανένα νομοθετικό έργο και μόνο μία συνεδρίαση για άρση ασυλίας του Άδωνη.
Ανακοινώθηκαν από την Κα Αλαζονία μόνο δύο ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΕΣ συνεδριάσεις της Βουλής την ημέρα της γυναίκας (για να τιμήσει την γυναίκα) και την ορκομωσία του ΠτΔ! (κι ένα νομοσχέδιο με πρωτοβουλία του ΚΚΕ όμως για την κατάργηση του Μνημονίου, σε αδιευκρίνιστη ημερομηνία)!...Για τις σοβαρές ποινικές δικογραφίες στην Βουλή αναφέρθηκε σε Αοριστολογίες και Θολούρες και φυσικά τίποτα για την Εξεταστική για το Μνημόνιο !

Η Βουλή έχει καταργηθεί από τους Θεσμούς, για πρώτη φορά στην ιστορία της Δημοκρατίας. Σε βαθειά ΚΑΤΟΧΗ η Ελλάδα...και οι Τσίπρας - Καμμένος, παίζουν τον Πρωθ/ργό και Υπουργό Καρικατούρες της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ό,τι λέμε Ισχύει για Πάντα (Π. Καμμένος).

Αυτά τα φωνάζω εδώ και εβδομάδες, μόνο εδώ γράφονται και επισημαίνονται.

Δημ. Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου