Google+ To Φανάρι : Δεν μπορεί! Πρέπει να το καταλάβατε πια!

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Δεν μπορεί! Πρέπει να το καταλάβατε πια!

Κοιτάξατε γύρω σας;
Διαβάσατε τι συμβαίνει στον τόπο μας;
 Δεν μπορεί! Πρέπει να το καταλάβατε πια!
 Το έχουμε πει σε όλους τους τόνους, με όλους τους τρόπους! Ακόμη και ο πιο δύσπιστος ο πιο φανατικός και ο πιο ανεγκέφαλος κάτι θα έχει καταλάβει!..(άσχετα αν δεν θέλει να το παραδεχθεί)

  Η Ελλάδα, ο τόπος μας, προδίδεται εκ των έσω  από αυτούς τους ελληνόφωνες προδότες που υφαρπάζουν την εξουσία με ψέματα και με εμπόριο ελπίδος, είτε ονομάζονται δεξιοί είτε ονομάζονται αριστεροί, πατώντας στην αγωνία και τον πόνο ενός λαού που καταρρέει εξ αιτίας πολύχρονων διαβρωτικών και ύπουλων αντεθνικών πρακτικών αποσάθρωσης και αποχαύνωσης που εφαρμόστηκαν ύπουλα εναντίον του...
Πρέπει να το κάνουμε πράξη πια!
 Να πάρουμε απόφαση ότι μας δουλεύουν "ψιλό γαζί" όλοι αυτοί!
Να διώξουμε μιά και καλή όλους τους εθνικούς ολετήρες που ροκανίζουν την εθνική ανεξαρτησία, την ταυτότητα, την εθνική υπόσταση και την συνοχή μας, εμάς  των Ελλήνων, ενός λαού που επέζησε για χιλιάδες χρόνια μέσα από πολύ αντίξοες συνθήκες, πολεμώντας και θωρακίζοντας με το αίμα του τα σύνορα της πατρίδος της ιστορίας του, των παραδόσεων του και της γλώσσας του!!
Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι γιά να το πετύχουμε ...




ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ….θα αφήνουν όλους τους παράνομους μέσα στην χώρα….
 Πριν λίγο ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση του προγράμματος της …ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ …ΑΡΙΣΤΕΡΑ, κυβέρνησης…

 Τελικά ανακλήθηκε/διαψεύσθηκε αλλά η ουσία είναι πως υπάρχει η πρόθεση, και με μια άλλη κατάλληλη ευκαιρία θα το πράξουν... 
Την στιγμή που δεν έχουν να πληρώσουν μισθούς , έβγαλαν φετφά με τον οποίο κάθε ένας που περνά τα συνορά μας παράνομα, θα συνεχίσει να κυκλοφορεί…με όλα πληρωμένα με 6μηνη άδεια, η οποία και θα ανανεώνεται ως ότου να αποφασίσει να πάει κάπου αλλού…..

Με σειρά τεκμηριωμένων δημοσιεύσεων, απο πριν τις εκλογές, προσπαθούμε να εξηγήσουμε ότι όλα τα κόμματα της ΝΔ συμπεριλαμβανομένης, έχουν έναν και μοναδικό σκοπό….

Την εφαρμογή του σχεδίου COUDENHOVE-KALERGI….

Ουσιαστικά μιλάμε για την εθνική μας γενοκτονία και την γενοκτονία της Ευρώπης. Ήδη τα κανάλια, πιστά στους χρηματοδότες τους, υποβαθμίζουν το θέμα ως δήθεν αντίδραση του κόσμου στο κλείσιμο της Αμυγδαλέζας….

Είναι προφανές πως όλοι τους ποντάρουν στον χαμηλό δείκτη νοημοσύνης των ελλήνων για να τους βάλουν στον ύπνο και να τους εξοντώσουν…

Δεν θα σταθούμε στα φυσικά μέσα διεκδίκησης του εθνικού μας δικαίου, τα οποία φυσικά δεν θα έχουν ως αντικείμενο τους δυστυχείς που τους σπρώχνουν στα συνορά μας, αλλά αυτούς που τους έλκουν….

Θα σταθούμε στην νομική θέση η οποία και λέει ότι οι αριστεροπαράφρονες και των δεξιών και των αριστερών κομμάτων, παραβιάζουν το Σύνταγμα και μάλιστα στο σημείο όπου υποχρεούνται να ασκούν τις εξουσίες τους υπέρ του λαού και του έθνους αυτής της χώρας και όχι υπέρ άλλων λαών και άλλων εθνών…..

πχ των πακιστανών,μπαγκλαντεσιανών ή και τούρκων, διότι οι μόνοι που ωφελούνται απο το μέτρο αυτό είναι λαόι μη ελληνικοί.

Αύριο θα προχωρήσουμε σε μια μικρή σύνοψη των άρθρων, με στοιχεία για την εως τώρα πορεία των συνωμοτών….

Μην ξεχνάτε …. όποιος ισχυριστεί ότι δεν υπάρχει συνωμοσία κατά των ελλήνων και άρα κατά της Ευρώπης και ως εκ τούτου κατά της ανθρωπότητος…αυτός είναι και ο πρώτος συνωμότης….

ΥΓ είναι ξεκάθαρο ότι απο δω και μπρός , οι έχοντες έλληνες, θα αντιμετωπίσουν την ανθρωπιστική κρίση των πακιστανών, οι οποίοι και θα είναι οι μη έχοντες…..απο την τσέπη τους

Καλό είναι να γίνει κατανοητό πως όταν οι παρανοικοί και φανατικοί κυβερνώντες ομιλούν περί πατριωτισμού, ομιλούν όχι για την ελληνική πατρίδα των ελλήνων, αλλά για το σοβιετικό γκουλάγκ όσων διέρχονται απο την χώρα μας….
Πηγη

Δείτε:
Οἱ Καλέργηδες, οἱ Τσουδεροὶ καὶ ὁ περίεργός τους ῥόλος στὴν παγκοσμιοποίησι.

Διαβάστε μόνο μερικά αφυπνιστικά άρθρα για την διάβρωση του Ελληνικού λαού εκ των έσω..
To Φανάρι : Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ καὶ ὁ πραγματικός του ῥόλος! [1]
 To Φανάρι : Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ καὶ ὁ πραγματικός του ῥόλος. [2]
 To Φανάρι : Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ καὶ ὁ πραγματικός του ῥόλος. [3]
 To Φανάρι : Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ καὶ ὁ πραγματικός του ῥόλος! [4]
 To Φανάρι : Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ κι ὁ πραγματικός του ῥόλος. [5]

ΓΑΠ και Παπακωσταντίνου εστελναν βράδυ νομοσχέδια να τα εγκρίνει ο Σόιμπλε 

 Σάλος στην κυβέρνηση από τη συμπεριφορά της «ειδικού συμβούλου» Έλενας Παναρίτη

Περί της Κάρτας του Πολίτη… Η πεμπτουσία της παγκοσμιοποίησης… (ΒΙΝΤΕΟ) 

 Προδότες εξ αριστερών

Αν ανατρέξετε στο Φανάρι ή και στο διαδίκτυο γενικότερα  θα βρείτε πολλά... 

 Δημοσθένης Το Φανάρι...

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου