Google+ To Φανάρι : Μαχαιρώνει εν ψυχρώ 15χρονο ποδηλάτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Μαχαιρώνει εν ψυχρώ 15χρονο ποδηλάτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικές εικόνες
Η αγγλική αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα το σοκαριστικό βίντεο που δείχνει την στιγμή που ένας 15χρονος ποδηλάτης μαχαιρώνεται εν ψυχρώ σε πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου και πέφτει νεκρός λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.
Ο Άλαν Καρτγουάϊτ έκανε ποδήλατο με άλλους τρεις φίλους του το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ωστόσο δεν ήξεραν ότι άγνωστοι τους είχαν στήσει ενέδρα.

Τα πλάνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνουν δύο υπόπτους να "πετάγονται" από το πεζοδρόμιο την ώρα που τα τέσσερα θύματα διέσχιζαν τον δρόμο, ενώ στιγμές αργότερα, ένας τρίτος δράστης εμφανίζεται από πίσω τους και ρίχνει έναν από τους φίλους του Άλαν στο έδαφος.

Ο Άλαν διακρίνεται να συνεχίζει να κάνει ποδήλατο για λίγο ακόμη μετά την επίθεση, πριν τελικά καταρρεύσει. Ένα ασθενοφόρο κατέφθασε στο σημείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον 15χρονο ο οποίος πέθανε από μία μαχαιριά, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Η επίθεση σημειώθηκε κοντά στην διασταύρωση των οδών Caledonian και Copenhagen στις 19:34 το βράδυ (τοπική ώρα), με υψηλόβαθμα στελέχη της αγγλικής αστυνομίας να δηλώνουν πως ο άτυχος 15χρονος "δεν είχε καμία τύχη για να υπερασπιστεί τον εαυτό του".

Οι τρεις δράστες είχαν μερικώς καλυμμένα τα πρόσωπά τους και φορούσαν σκουρόχρωμες μπλούζες, τόνισε η αστυνομία, ενώ η αδελφή του Άλαν παρευρέθηκε μαζί με δεκάδες ανθρώπους σε αγρυπνία που διοργανώθηκε το σαββατοκύριακο στην μνήμη του αδικοχαμένου της αδελφού...

"Ήταν κάθε είδους προσωπικότητα που μπορείτε να σκεφτείτε μαζεμένες σε μία. Είχε τις περίεργες στιγμές του αλλά τις κατανικούσε με το γέλιο και τα αστεία του", τόνισε συγκλονισμένη η αδερφή του. (news.sky.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου