Google+ To Φανάρι : Αρπαξαν θησαυρό μέσα από την Minos

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Αρπαξαν θησαυρό μέσα από την Minos

Στόχος διαρρηκτών έγινε η γνωστή δισκογραφική εταιρία MINOS ΕΜΙ, που βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό, τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και ήξεραν ακριβώς τι έψαχναν και πού θα το έβρισκαν. Σε κάθε περίπτωση, κατάφεραν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο και να αρπάξουν χρυσές λίρες, ένα πανάκριβο ρολόι και συλλεκτικά νομίσματα που ανήκαν στους ιδιοκτήτες της εταιρίας, απογόνους του Μίνου Μάτσα.....


Στη συνέχεια, οι διαρρήκτες εξαφανίστηκαν από τα γραφεία της εταιρίας προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να τους δει ή να τους ακούσει κανένας.

Συγκεκριμένα, οι δράστες τρύπωσαν στα γραφεία της δισκογραφικής των μεγάλων τραγουδιστών, που βρίσκεται στη λεωφόρο Μεσογείων 245-247, αναρριχώμενοι από τις σκαλωσιές, οι οποίες βρίσκονται έξω από το κτίριο. Σημειώνεται ότι τον τελευταίο καιρό το εν λόγω κτίριο τελεί υπό ανακαίνιση και για τον λόγο αυτόν είναι καλυμμένο με προστατευτικό δίχτυ. Οι δράστες κατάφεραν να σκαρφαλώσουν ακριβώς πίσω από αυτό και να φτάσουν στον πρώτο όροφο της εταιρίας.

Διαβασμένοι

Κατά πληροφορίες, ήταν τόσο καλά διαβασμένοι, που κατάφεραν να απενεργοποιήσουν και τον συναγερμό. Επειτα, έφτασαν στο γραφείο του ιδιοκτήτη της MINOS ΕΜΙ και με τη χρήση οξυγόνου και άλλων διαρρηκτικών εργαλείων παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν, χρυσές λίρες, ένα χρυσό ρολόι μεγάλης χρηματικής αξίας καθώς και τη σπάνια συλλογή νομισμάτων.

Αφού ξάφρισαν το χρηματοκιβώτιο, με κινήσεις που φανερώνουν επαγγελματίες, έψαξαν στα γραφεία της εταιρίας και όταν πια ολοκλήρωσαν το έργο τους εξαφανίστηκαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν. Το πρωί, όταν οι υπάλληλοι της εταιρίας έφτασαν στα γραφεία τους, αντιλήφθηκαν τη διάρρηξη και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και τους ιδιοκτήτες. Οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ψυχικού που ανέλαβαν την προανάκριση πραγματοποίησαν αυτοψία στα γραφεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εστιάζουν τις έρευνές τους σε σπείρες επαγγελματιών διαρρηκτών που δρουν στα βόρεια και στα νότια προάστια της Αττικής. Την ίδια στιγμή οι ειδικοί των εργαστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ, που ερεύνησαν εξονυχιστικά τους χώρους όπου κινήθηκαν οι εισβολείς, αναζήτησαν τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό των αγνώστων, που ενδεχομένως να τους φανερώσει την ταυτότητα των δραστών.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου