Google+ To Φανάρι : Καθηγητής ιστορίας ανάγκασε μαθητές να προσευχηθούν ισλαμικά σε λύκειο των ΗΠΑ!

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Καθηγητής ιστορίας ανάγκασε μαθητές να προσευχηθούν ισλαμικά σε λύκειο των ΗΠΑ!

Ο ίδιος ο καθηγητής επέλεξε σχολικό βιβλίο από το οποίο έχουν αφαιρεθεί 100 σελίδες που αναφέρονταν στον Χριστιανισμό και τον Ιουδαϊσμό!  
Απίστευτης κλίμακας εξισλαμισμός πραγματοποιείται στα αμερικανικά σχολεία επί Προεδρίας Μπάρακ Ομπάμα, με πρόσφατο περιστατικό την επιβολή αναγκαστικής ισλαμικής προσευχής σε λύκειο της Φλόριντα. Στην περιφέρεια Seminole οι μαθητές του λυκείου Lyman αναγκάστηκαν να προσευχηθούν ως μουσουλμάνοι κατόπιν απαιτήσεως του καθηγητή της ιστορίας...

Ο εν λόγω καθηγητής ανάγκασε τους νεαρούς μαθητές να στρώσουν τα γνωστά ισλαμικά χαλάκια και να αρχίσουν να φωνάζουν ότι «Δεν υπάρχει άλλος Θεός εκτός από τον αλλάχ. Ο Μωάμεθ είναι ο προφήτης του Θεού», όπως ορίζει το ιερό μουσουλμανικό βιβλίο, κοράνι, στο πλαίσιο υποτιθέμενης ανάθεσης εργασίας στο συγκεκριμένο μάθημα.

Επίσης, στο επίσημο βιβλίο της ιστορίας που αποτελεί επιλογή του καθηγητή λείπουν οι πρώτες 100 σελίδες, όπου γίνεται αναφορά στον Χριστιανισμό και τον Ιουδαϊσμό, με την διεύθυνση του σχολείου να κατηγορεί για την αφαίρεση των σελίδων την εκδοτική εταιρεία.

Ο Ron Wagner, πατέρας μαθητή, δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι δεν είχε ιδέα για το μάθημα ιστορίας, το οποίο παρακολουθούσε ο γιος του, μέχρι την ημέρα που διάβασε στο κινητό του γιου του μήνυμα από τον καθηγητή, στο οποίο του υπενθύμιζε να ολοκληρώσει την ισλαμική προσευχή και την εργασία του περί της ισλαμικής πίστης.

Ο Dr. Michael Blasewitz -ο αμφιλεγόμενος καθηγητής ιστορίας του λυκείου- παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικό ενημερωτικό δίκτυο, υποστηρίζοντας ότι είναι ο μοναδικός και αποκλειστικός υπεύθυνος για την διδακτέα ύλη του μαθήματος, καθώς και ότι οι μαθητές μαθαίνουν για τον Ιουδαϊσμό και τον Χριστιανισμό σε προηγούμενες τάξεις και γι’ αυτό τον λόγο άφησε τα σχετικά κεφάλαια εκτός του διδακτέου προγράμματος.

Σύμφωνα με την αμερικανική νομοθεσία, τα σχολεία έχουν το δικαίωμα να διδάσκουν θρησκευτικά ως μέρος της ιστορίας, αλλά απαγορεύεται για τα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου