Google+ To Φανάρι : Καήκαμε! Πανούσης: Ας δώσουμε χαρτιά σε 300.000 μετανάστες, που θα διαχυθούν στην Ευρώπη!!!

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Καήκαμε! Πανούσης: Ας δώσουμε χαρτιά σε 300.000 μετανάστες, που θα διαχυθούν στην Ευρώπη!!!

Καήκαμε!   Και την επόμενη ημέρα καραβιές λαθρομεταναστών θα κατακλύσουν την Ελλάδα από την ανατολή με προορισμό την Ευρώπη άλλα και από την Ευρώπη προς την χώρα μας διότι λόγω της συνθήκης του Δουβλίνου1 και 2  οι Ευρωπαίοι θα τους μαζεύουν και θα μας τους στέλνουν πίσω πεσκέσι ...Τότε να σε δω υπουργαρα μου!! 
Μ' αυτόν τον τρόπο θα λύσει το μεταναστευτικό; 
Η κυβέρνηση όπως φαίνεται δεν έχει σοβαρές προτάσεις για την λύση του τεράστιου αυτού προβλήματος ...

Ο κ. Πανουσης έκανε και άλλη μια πολύ σοβαρή παραδοχή . Είπε πως ούτε λίγο ούτε πολύ στην χώρα μας βρίσκονται περίπου 2.500.000 λαθρομετανάστες!!...

 Τη μονομερή ακύρωση της συνθήκης Σένγκεν, ως ύστατη λύση για το ζήτημα των μεταναστών στη χώρα μας, σε περίπτωση που οι ελληνικές προτάσεις δεν εισακουστούν από τους Ευρωπαίους, έθεσε στο τραπέζι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στον Παύλο Τσίμα.
 «Αν οι Ευρωπαίοι δεν καταλαβαίνουν τι τους λέμε, τότε να σπάσουμε τη συνθήκη Σένγκεν και να δώσουμε χαρτιά σε 300.000 μετανάστες που θα διαχυθούν στην Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πανούσης, διευκρινίζοντας πάντως ότι αυτή είναι η προσωπική του άποψη.
 Όπως επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός, για να αλλάξει η συνθήκη του Δουβλίνου θα χρειαστούν δύο χρόνια, όμως στο μεταξύ η Ελλάδα θα είχε 2,5 εκατομμύρια μετανάστες, και «τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τα κέντρα κράτησης μεταναστών δεν αμβλύνουν τις πολιτιστικές διαφορές», όπως σημείωσε.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου