Google+ To Φανάρι : Mουσουλμανικές 6 στις 8 χώρες με τις περισσότερες αναζητήσεις πορνό

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Mουσουλμανικές 6 στις 8 χώρες με τις περισσότερες αναζητήσεις πορνό

Παρά τις απαγορεύσεις και τους αυστηρούς νόμους που υπάρχουν αναφορικά με την επίσκεψη σε πορνογραφικές ιστοσελίδες στις μουσουλμανικές χώρες με τιμωρίες όπως το δημόσιο μαστίγωμα, η φυλάκιση ακόμη και ο θάνατος 6 από τις 8 χώρες οι οποίες έχουν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα σε τέτοιες ιστοσελίδες είναι μουσουλμανικές.
Σύμφωνα με στοιχεία που προέρχονται από το Google οι χώρες αυτές είναι το Πακιστάν (πρώτο στην κατάταξη), και το οποίο ακολουθούν η Αίγυπτος στη δεύτερη θέση και το Ιράν, το Μαρόκο, η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία στις θέσεις 4,5, 7 και 8 αντίστοιχα. Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Google και όπως αναφέρει τo “The Express Tribune” οι αναζητήσεις των χρηστών ανά χώρα είναι:

Πακιστάν: Οι περισσότερες αναζητήσεις από τη συγκεκριμένη χώρα είναι για “children sex,” ή “sexy children” και “rape, ενώ ακολουθούν αναζητήσεις για ζωοφιλία και πιο συγκεκριμένα για χοίρους, γαϊδούρια και σκυλιά.

Αίγυπτος: Η πόλη με τον μεγαλύτερο αριθμό αναζητήσεων σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου είναι το Κάιρο το οποίο ακολουθεί το Πακιστάν στον αριθμό των αναζητήσεων σε φράσεις κλειδιά όπως “child sex” και “animal sex” ενώ οι αναζητήσεις αναφορικά με τη ζωοφιλία ποικίλουν από ελέφαντες έως και πουλιά. Μάλιστα η έρευνα “bird sex” έρχεται πρώτη στις αναζητήσεις για ζωοφιλία.

Τουρκία: Στη χώρα υπάρχουν τουλάχιστον 2 εκατ. χρήστες οι οποίοι αναζητούν ταυτόχρονα ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου με τη φράση “child porn” να έρχεται σε κτυπήματα μόνο πίσω από το Πακιστάν.

Στο Ιράν μεγάλος αριθμός αναζητήσεων αφορά την αιμομιξία, με φράσεις κλειδιά όπως “daddy love” ενώ επίσης αναζητήσεις για ομοφυλόφιλους είναι συχνές παρά το γεγονός ότι στη χώρα είναι παράνομη σύμφωνα με τη Σαρία και έχει ως επίπτωση την ποινή του θανάτου.

Όπως σημειώνεται για να αντιληφθεί κάποιος τη μουσουλμανική συμπεριφορά στο σεξ πρέπει να έχει υπόψη του και το αυθεντικό παράδειγμα αυτό του Μωάμεθ. Ο τελευταίος παντρεύτηκε μια ανήλικη όταν ήταν 6 ετών και ολοκλήρωσε σεξουαλικά μαζί της όταν ήταν 9 ετών.

Σε ό,τι αφορά τη ζωοφιλία δεν υπάρχουν επιπτώσεις ή τιμωρία στη μουσουλμανική θρησκεία στη Hadith.

Salon, Times of India, dnaindia, wikiislam

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου