Google+ To Φανάρι : Οι τουρκοι με την συνεργεια των Γερμανων δολοφονούν (και) στην καρδιά της Ευρώπης. Πληρώνουν πολιτικά καθάρματα για να καλύπτουν τις σφαγές.

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Οι τουρκοι με την συνεργεια των Γερμανων δολοφονούν (και) στην καρδιά της Ευρώπης. Πληρώνουν πολιτικά καθάρματα για να καλύπτουν τις σφαγές.

Οι τρεις Κούρδισσες αγωνίστριες που δολοφονήθηκαν τον περασμένο Γενάρη στο Παρίσι. Ένας εκ των δραστών, τούρκος πράκτορας της ΜΙΤ, που ζούσε για 10 χρόνια στην Γερμανία.
Ο διεφθαρμένος Ολαντ κάλυψε άρον άρον το φρικτό έγκλημα.

Χθες μόλις, ο ναζί Ερντογαν, που τον θαυμάζουν και κάτι ελληνόφωνα ναζιστικά καθάρματα, προειδοποιεί την Ευρώπη ότι «θα πληρώσει ακριβά την ισλαμοφοβία»!...
Λέξη ναζιστικης έμπνευσης, που χρησιμοποιείται από τουρκους και πληρωμένους αριστερούς και δεξιούς αντισημίτες προπαγανδιστές σε όλη την Ευρώπη.
Σημερα, η «προειδοποίηση» του Ερντογαν γινεται πραγματικότητα. Με την μαζική δολοφονία των ηρωϊκων δημοσιογραφων στην Γαλλία.
Εαν η Ελλάδα τώρα δεν αναλάβει δράση να ξηλώσει τους τουρκικούς πυρήνες που δρουν ανενόχλητα στην χώρα, είτε αυτοί ειναι νταραβεριτζήδες βουλευτες που υποστηρίζουν τα τουρκικά / καταριανά συμφέροντα, είτε αρνητές γενοκτονιών με προοδευτική προβιά, είτε φασίστες που παριστάνουν τους πατριώτες και καμαρώνουν για τον Ερντογαν και τους «μαχητες του τζιχαντ», τότε το μέλλον μας ειναι πόλεμος. Αυτός που επιθυμούν οι τοκογλύφοι που χρόνια τωρα εκκόλαπταν το αυγό του φιδιού.


 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου