Google+ To Φανάρι : Το Κόσσοβο θέλει να ψηφίσει νόμους εναντίων του τζιχάντ – Το εθνικιστικό κόμμα δεν ψηφίζει

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Το Κόσσοβο θέλει να ψηφίσει νόμους εναντίων του τζιχάντ – Το εθνικιστικό κόμμα δεν ψηφίζει

Η Βουλή του Κοσσόβου αναμένεται να ψηφίσει έναν από τους πιο συζητημένους νόμους αυτό για την Συμμετοχή σε ένοπλες συγκρούσεις στο εξωτερικό της χώρας η αλλιώς ως ο νόμος εναντίον της συμμετοχής σε «τζιχάντ»...

Η είδηση γίνετε γνωστή από τα ΜΜΕ της Κοσσόβου σύμφωνα με τα οποία ο νόμος προβλέπεται να καθορίσει τον διωγμό, την φυλάκιση και την τιμωρία όλων αυτών των κοσσοβάρων που πηγαίνουν στους πολέμους εκτός της χώρας, και ιδιαίτερα στο Ιράκ και στην Συρία, αναμένεται να ψηφιστεί το Φεβρουάριο. Αλλά όπως εκφράζονται τα ΜΜΕ του Κοσσόβου η «Αυτοδιάθεση» (Vetëvendosja) το ακροδεξιό κόμμα του Αλμπίν Κούρτη αναμένεται να ψηφίσει εναντίων αυτού του νόμου, ενώ όλες οι βουλευτικές ομάδες θα ψηφίσουν υπέρ.
Επίσημοι από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής έχουν επιβεβαιώσει πως η κυβέρνηση τώρα πια έχει ετοιμάσει το νομοσχέδιο.
Μην ξεχάσετε ότι ο πρόεδρος αυτού του κόμματος, ο κ Αλμπίν Κούρτι, συμμετείχε στους εορτασμούς των 70 χρόνων από «Την σφαγή των τσάμηδων από την Ελλάδα» και έδινε μαθήματα δημοκρατίας στην Ελλάδα.
Επιπλέον μαζί με τον Ιντρίζη ζητούσαν και θεωρούσαν βέβαιο πως θα δικαιωθούν.
Είναι φανερό πως ο υπερεθνικισμός στην Αλβανία και οι τσάμηδες, έχουν ύποπτες συνδέσεις με κύκλους του ακραίου Ισλάμ.
Από κάτω η φωτογραφία και το βίντεο. του Αλμπίν Κούρτη και των ηγετών των τσάμηδων στις εκδηλώσεις τους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου