Google+ To Φανάρι : Ο εβραίος γιος του σιωνιστή Νικολά Σαρκοζί καλεί τους άνεργους Γάλλους να πάρουν τα όπλα!

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ο εβραίος γιος του σιωνιστή Νικολά Σαρκοζί καλεί τους άνεργους Γάλλους να πάρουν τα όπλα!

Λουί Σαρκοζί:"Aς υπερασπιστούμε τη Γαλλία" Μιλάμε για κωμωδία...Μόνο ο Νετανιάχου λείπει.....
Ο γιος του Σαρκοζί, Λουί Σαρκοζί, καλεί σε πολεμική κινητοποίηση τους Γάλλους έναντι των ισλαμιστικών τζιχαντιστών που έχουν αιματοκυλίσει τη χώρα του.
Ανέβασε ένα μήνυμα συμπαράστασης για τα θύματα του περιοδικού Charlie Hebdo. Στη συνέχεια πόσταρ
ε μια φωτογραφία: ...
έναν άνδρα με κουκούλα και όπλο και το σύνθημα «Ας υπερασπιστούμε τη Γαλλία» Ο Λουί Σαρκοζί ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και σπουδάζει σε στρατιωτικό πανεπιστήμιο. Αν και οι γνωστοί προοδευτικοί αριστεροί που έφεραν τη Γαλλία σε αυτό το χάλι προκάλεσαν σάλο, ο γιός του πρώην προέδρου αρνήθηκε να αποσύρει τη φωτογραφία και εξακολουθεί να υποστηρίζει αυτή την άποψη.

Στην φωτογραφία με τους "Γάλλους" φίλους του...



Η Γαλλία με τη στάση της κάνει αυτό, το οποίο έκανε πάντα ...Προσπαθεί να παρασύρει τις Καθολικές χώρες στις δικές της επιλογές ...Παίζει τον πρόστυχο εκείνο ρόλο, τον οποίο πάντα έπαιζε ...Είναι αυτή, η οποία θα δώσει την καλή "μαρτυρία" για τις επιλογές των Προτεσταντών ...Το ισχυρό —λόγω Οξιτανίας— κράτος της Μεσογείου, παίρνει "πάνω" του το "παιχνίδι" της χειραγώγησης των υπόλοιπων Καθολικών κρατών της περιοχής. Ως το πιο ισχυρό Καθολικό κράτος της Μεσογείου, βιάζεται να προκαταλάβει τους ομόδοξούς του, πριν αυτοί εκφράσουν τις όποιες διαφωνίες τους. "Συμφωνεί" με το "δίκιο" των Προτεσταντών του Βορρά και αυτό παρασέρνει και τους υπόλοιπους Καθολικούς της Μεσογείου.
.
..Ιταλία και Ισπανία "ακολουθούν", γιατί κανένας δεν θέλει να βρεθεί απέναντι στο δήθεν υπερθρησκευτικό "Μπλοκ" της "συμμορίας". Η Γαλλία γι' αυτόν τον λόγο είναι μονίμως πολύτιμη στους Προτεστάντες. Είναι το αρνητικό "μέτρο" όλων των Καθολικών δυνάμεων και έτσι χρησιμοποιείται από τα "αφεντικά" της. Αυτή βάζει "φωτιά" στη Μεσόγειο όποτε βολεύει τα "αφεντικά" του Βορρά. Αυτή ξεκινάει τον διχασμό των μεσογειακών δυνάμεων και εξανεμίζει κάθε πιθανότητα να ασκήσουν κοινή πολιτική απέναντι στους Προτεστάντες.

Είναι τεράστια η ευθύνη του κλόουν των Ηλυσίων στη σημερινή κρίση της Μεσογείου. Είναι τεράστια η σημασία της παρουσίας του στη δρομολόγηση της κρίσης ...Στην κρίση αυτήν, που για μία ακόμα φορά θα φέρει τους λαούς της Μεσογείου σε σύγκρουση μεταξύ τους. Αν δεν αντιδράσουν τα μεγάλα Καθολικά κράτη της Μεσογείου, ποιος θα αντιδράσει; ...Οι πρεζέμπορες, οι οποίοι παριστάνουν τους ηγέτες του παράνομου Κοσσυφοπεδίου; ...Οι μαφιόζοι, που κυβερνούν την Αλβανία; ...Η Ελλάδα του Αντωνάκη και του Χοντροβενιζέλου, που οι Προτεστάντες τούς εκβιάζουν από χίλιες μεριές;
 Διαγραφή
.Τελειωμένη υπόθεση είναι πολιτικά η επίθεση εναντίον της Συρίας. Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει τους Προτεστάντες σε περίπτωση που αυτοί αποφασίσουν να επέμβουν στον χώρο του Ισλάμ. Μόνον οι εσωτερικές τους διαφωνίες μπορούν να καθυστερήσουν ή να αναβάλουν την επέμβαση. Όλος ο "θίασος" έπαιξε για άλλη μια φορά τέλεια τη θλιβερή του "παράσταση". Κοντά τους και όλοι οι "κομπάρσοι", τους οποίους οι ίδιοι δημιούργησαν και βέβαια πληρώνουν ...Οι ισλαμικές "αδελφότητες" των φανατικών, που μετακινούνται από κράτος σε κράτος, προκειμένου να δείχνουν απειλητικές στις τηλεοράσεις των πολιτών της Δύσης ...Η "άθεη" Τουρκία τού "μουλά" Ερντογάν ...Η "θρησκόληπτη" Σαουδική Αραβία των πετρελαίων και των πορνείων.

Έχουν ανάγκη αυτό το φόβητρο, γιατί, όσο πιέζουν τα πράγματα, τόσο πιο κοντά φέρνουν τα κράτη στην απόγνωση και εκεί τα πράγματα μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτα ...Ένα και μόνον κράτος να φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή το Ευρώ και θα καταστραφεί ο σχεδιασμός τους. Θα αλλάξουν τα πράγματα άρδην, εφόσον είτε θα πρέπει να αλλάξουν την τακτική τής πίεσης είτε να αποδεχθούν ως αναπόφευκτο γεγονός τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ...Τη διάλυση της παγίδας, η οποία τους επέτρεψε να καθηλώσουν και να λεηλατήσουν όλα τα κράτη της μεσογειακής Ευρώπης και όχι μόνον. Ένα και μόνον κράτος να κάνει την απαγορευμένη κίνηση και έχουν τελειώσει όλα για τους τοκογλύφους. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν ανάγκη ένα φόβητρο, το οποίο θα βαστά την Ευρωπαϊκή Ένωση ενιαία και θα τρομοκρατεί τα κράτη, τα οποία είναι επιρρεπή στο "σφάλμα". 

Αυτό το φόβητρο είναι σήμερα το Ισλάμ. Όμως, για να γίνει φόβητρο αποτελεσματικό, θα πρέπει να "ρυθμιστεί" κατάλληλα. Θα πρέπει να το αντιλαμβάνονται οι Ευρωπαίοι —και κυρίως οι Μεσογειακοί λαοί— ως επικίνδυνο εχθρό. Θα πρέπει να το αντιλαμβάνονται ως εχθρό όχι μόνον της θρησκείας τους, αλλά και της δημοκρατίας τους...

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/09/i-mesogeios-genna-ton-neo-planitarxi.html

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου