Google+ To Φανάρι : «Να απορριφθεί ο στιγματισμός» ζητά ο Ολάντ.

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

«Να απορριφθεί ο στιγματισμός» ζητά ο Ολάντ.

Την αθεΐα οι Προτεστάντες τη δοκίμασαν ως "εργαλείο" και στο Ισλάμ. Προτεστάντες ήταν αυτοί, οι οποίοι "κρύβονταν" πίσω από τον άθεο κεμαλισμό ...Έναν κεμαλισμό, ο οποίος λειτουργούσε σαν μίξη ναζισμού και σταλινισμού ...Έναν κεμαλισμό, που, για να τον ελέγχουν απόλυτα, του έδωσαν κοινωνικά χαρακτηριστικά εθνικοσοσιαλιστικού τύπου με σταλινικού τύπου ηγεσία. Με το πρώτο "κατάφερναν" και "εξόντωναν" τους "διαφορετικούς" ή τους "απειλητικούς", οι οποίοι θα αμφισβητούσαν το "εθνικό" κράτος και με το δεύτερο παρέμεναν ακλόνητοι στις ιδρυτικές τους αρχές, τις οποίες έπαιρναν σε "σκονάκι" από τους Προτεστάντες....

Με το Ισλάμ έκαναν τα ανάλογα — και στον ίδιο χρόνο με αυτά που έκαναν εις βάρος της Ορθοδοξίας. Όπως με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο ίδρυσαν το πρώτο κομμουνιστικό κράτος, το οποίο ήταν ασύμβατο με τη χριστιανική λειτουργία, έτσι έκαναν ------------και με το Ισλάμ, δημιουργώντας το πρώτο εθνικό κράτος, το -----------οποίο ήταν επίσης ασύμβατο με την---------- ισλαμική λειτουργία. Η συνέχεια αυτού του εγχειρήματος ήταν η ίδια. Όπως με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο "έστησαν" γύρω από το πρώτο κομμουνιστικό κράτος ολόκληρο το κομμουνιστικό Μπλοκ, το οποίο περιλάμβανε το σύνολο σχεδόν του Ορθόδοξου δόγματος, έτσι έκαναν και με το πρώτο εθνικό κράτος του Ισλάμ, "στήνοντας" γύρω του όλα τα εθνικά του κράτη.
 Διαγραφή
Κατ' αρχήν να πούμε ότι το Ισλάμ, που η προπαγάνδα το "δείχνει" διαρκώς να λιμοκτονεί ανάμεσα σε σκόνες, άμμο και πέτρες, εδράζεται στο πιο πλούσιο σημείο του Πλανήτη. Εδράζεται στα δύο μεγάλα δέλτα, που, ακριβώς εξαιτίας του πλούτου τους, "γέννησαν" τους δύο θεμέλιους πολιτισμούς του κόσμου ...Το δέλτα του Τίγρη και του Ευφράτη και το δέλτα του Νείλου. Σε μια εποχή λοιπόν που —εκ του πονηρού— πλούσια θεωρούνται τα Προτεσταντικά εδάφη της μισής σοδειάς, φτωχά θεωρούνται τα μέρη των δύο ή και περισσότερων σοδειών τον χρόνο.

Γιατί γίνεται αυτό; Για να πειστεί η ανθρωπότητα ότι εκείνοι οι χώροι δεν πεινάνε επειδή τους λεηλατούν οι ισχυροί, αλλά επειδή είναι από τη φύση τους φτωχοί ...Για να πειστούν οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι ότι αυτό είναι μια αλήθεια που τους αφορά και την οποία δεν μπορούν να αγνοούν. Το αποτέλεσμα είναι να αγνοούν —ακόμα και οι ίδιοι— ότι κατοικούν σε τόσο πλούσια εδάφη, που οι παραγωγές τους αρκούν όχι μόνον για να εξαφανίσουν την πείνα από το Ισλάμ, αλλά για να ταΐσουν τον μισό Πλανήτη. Αγνοούν πράγματα, τα οποία τους αφορούν, γιατί απλούστατα δεν τους επετράπη ποτέ να τα ψάξουν.
 Διαγραφή
Εδώ και έναν αιώνα οι μωαμεθανοί κινούνται ανάμεσα στη "Σκύλα και στη Χάρυβδη" ...Ανάμεσα σε σταλινικού τύπου άθεα καθεστώτα τύπου Τουρκίας και θεοκρατικά καθεστώτα φανατικών ιμάμηδων τύπου Σαουδικής Αραβίας, οι οποίοι είναι "εκλεκτοί" των ίδιων Προτεσταντικών κέντρων εξουσίας. Πώς θα καταλάβουν τις δυνατότητές τους, όταν απαγορεύεται να αναζητούν την ανάπτυξη; ...Όταν το μόνο, που επιτρέπεται στην "παραγωγή", είναι η "κατασκευή" μαρτύρων και βομβών;

Τα ανάλογα γίνονται και στο θέμα της ίδιας της θρησκείας. Η παγκόσμια προπαγάνδα θέλει το Ισλάμ να είναι φανατικό, μισαλλόδοξο και οπισθοδρομικό μέχρι θανάτου. Αυτό είναι ψέμα και αποδεικνύεται όχι με θρησκευτικά επιχειρήματα, αλλά με την απλή λογική. Το Ισλάμ είναι νεότερη θρησκεία από τον χριστιανισμό και "γεννήθηκε" εντός του χώρου του οποίου καταλάμβανε αυτός. Αυτό —εκ των δεδομένων— σημαίνει ότι εξ αρχής βρέθηκε σε ανταγωνισμό με τον χριστιανισμό και άρα θα έπρεπε να "πλειοδοτήσει" σε μερικά πράγματα, ώστε να αποκτήσει πιστούς. Για να επιβιώσει δηλαδή το Ισλάμ σε ένα εχθρικό περιβάλλον, θα έπρεπε να "υποσχεθεί" και άρα να προσφέρει καλύτερες συνθήκες στους πιστούς από εκείνες που πρόσφερε ο χριστιανισμός.

Αυτό και έγινε εκείνη την εποχή —την εποχή του αμιγούς ιουδαιοχριστιανισμού—, όταν αυτός δεν είχε "αναμιχθεί" με στοιχεία αρχαιοελληνικά, εξαιτίας του ευρωπαϊκού διαφωτισμού. Στις εποχές του Μεσαίωνα και των ιερών εξετάσεων το Ισλάμ στην κοινωνική του λειτουργία ήταν κλάσεις "ανώτερο" από τον θρησκόληπτο και φανατικό χριστιανισμό. 

Το Ισλάμ της αλληλεγγύης, της ανοχής και της καθαριότητας στεκόταν υπέρλαμπρο μπροστά σε έναν σκοτεινό χριστιανισμό της μισαλλοδοξίας, της βίας, του ψεύδους και της ...βρόμας. Στην κυριολεξία βρόμας, εφόσον η καθαριότητα θεωρούνταν από τους φανατικούς χριστιανούς, αν όχι αμαρτία η ίδια, αίτιο αμαρτίας σίγουρα. Οι χριστιανοί ζούσαν και πέθαιναν μέσα στη βρομιά τους σε μια εποχή που το Ισλάμ έκανε τα λουτρά του και αρωματιζόταν με υπέροχα αρώματα ...Οι ισλαμιστές κατοικούσαν σε παλάτια τύπου Αλάμπρα, όταν οι Βερσαλλίες δεν είχαν ούτε καν τουαλέτες.

Επί αιώνες το Ισλάμ "έκλεβε" πιστούς από τον χριστιανισμό και σχεδόν ποτέ δεν γινόταν το αντίθετο. Ο χριστιανισμός ήταν αυτός, ο οποίος έπρεπε να σταματήσει ακόμα και με τη βία τη διείσδυση του Ισλάμ στους χώρους του και όχι το αντίθετο.
 Διαγραφή
Στους αιώνες της λειτουργίας του το ήρεμο Ισλάμ πρόσφερε πάρα πολλά στις τέχνες, τις επιστήμες και τον πολιτισμό. ---------------------Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τόσο το Ισλάμ όσο και ο χριστιανισμός τον Ίδιο Θεό λατρεύουν ...Τον ίδιο Θεό με τους Εβραίους. Ο Αλλάχ, δηλαδή, και ο Θεός των χριστιανών, είναι ο Γιαχβέ των Εβραίων. Το γιατί ο Ίδιος Θεός "κατασκεύασε" διαφορετικές θρησκείες, είναι ένα θέμα, το οποίο δεν είναι του παρόντος να προσπαθήσουμε να ερμηνεύσουμε.
Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι ο Προτεσταντισμός "επιτέθηκε" στο Ισλάμ και το "διέσπασε" σε εθνικά κράτη, ενώ αυτό ήταν ασύμβατο με τη λειτουργία του.
Όλα αυτά έγιναν κατορθωτά, επειδή κάποιοι "φόρτισαν" το Ισλάμ με "φορτία", τα οποία ποτέ δεν είχε ..."Φορτία" άθλια και απάνθρωπα, όπως είναι η Σαρία. Από αυτό το σημείο ξεκινάνε τα προβλήματα του σύγχρονου Ισλάμ ...Τα προβλήματα του "απελευθερωμένου" Ισλάμ, το οποίο θα έπρεπε υποτίθεται να ζήσει με τους δικούς του πόρους ...Τους πόρους εκείνους, τους οποίους κάποιοι με τις λεηλασίες τους ελαχιστοποίησαν στον υπέρτατο βαθμό. Σε αυτήν τη λεηλασία παίζουν ρόλο οι φυλές της ερήμου ...Οι φυλές της σκληρής αραβικής ερήμου ...Τα "ερπετά" της ερήμου είναι αυτά, τα οποία πρεσβεύουν τη Σαρία ...Η απόλυτη φτωχολογιά της οθωμανικής περιόδου, η οποία μέχρι την εμφάνιση των "απίστων" δεν "υπήρχε" πουθενά και περιφερόταν ξυπόλητη στις ερήμους.

Η Σαρία εμφανίστηκε στην κοινωνική "επιφάνεια" μόνον μετά την επικράτηση των Προτεσταντών στο κόσμο ...Μετά την επικράτηση των κυρίαρχων της βιομηχανικής εποχής. Γιατί; ...Γιατί βρέθηκε πετρέλαιο στην έρημο του Ισλάμ. Τα πετρέλαια "πλημμύρισαν" τον χώρο και βγήκαν από τις "τρύπες" τους τα "ερπετά" της ερήμου. Η Σαρία δεν έχει σχέση με το Κοράνι και με τον Αλλάχ ...Η Σαρία εκφράζει τις παραδόσεις των ανθρώπων της ερήμου, οι οποίες προϋπήρχαν της Δωρεάς του Κορανίου. Με Σαρία ζούσαν οι λαοί της ερήμου πολύ πριν την εμφάνιση του Προφήτη. Με Σαρία ζούσαν πριν την εμφάνιση του Χριστού. Με Σαρία ζούσαν πριν καν την εμφάνιση του Αλεξάνδρου ...Καμία σχέση δεν έχουν αυτές οι παραδόσεις με τον Αλλάχ.
 Διαγραφή
Η Σαρία περιγράφει τον τρόπο ζωής των φυλών της ερήμου ...Των φυλών εκείνων, οι οποίες έπρεπε να επιβιώσουν κάτω από ειδικές και απάνθρωπες συνθήκες και ως εκ τούτου δικαιολογούσαν τις ειδικές και απάνθρωπες παραδόσεις ...Αυτών, που σε φυσιολογικές κοινωνίες —και όχι σε περιπλανώμενες της ερήμου— προσπαθούν να επιβάλουν τη Σαρία. Στην ουσία προσπαθούν να αποκτήσουν εξουσία ζωής και θανάτου —που έχουν οι ηγέτες τής ερήμου— πάνω στα μέλη των λαών τους.
Γι' αυτόν τον λόγο οι Σαουδάραβες φτωχοποίησαν το πιο πλούσιο μέρος στον κόσμο. 

Μετά ανοίγουν έναν δρόμο οριακής και εξαρτώμενης επιβίωσης με τα πετροδολάρια και κατόπιν ακολουθεί και η Σαρία. Με αυτήν έλεγχαν τους οικείους τους και με αυτήν προσπάθησαν να ελέγξουν ολόκληρο το Ισλάμ. Αυτά τα "ερπετά" με τα άπειρα χρήματά τους προσπάθησαν —και σε έναν βαθμό κατάφεραν— να συνδέσουν τη Σαρία με τον σουνιτισμό ...Να μετατρέψουν δηλαδή την παράδοση της ερήμου σε παράδοση του Ισλάμ ...πράγμα όχι απλά λάθος, αλλά εγκληματικό.

Οι θεομπαίχτες όλα αυτά προσπάθησαν να τα χρεώσουν στον
Αλλάχ ...Στον Αλλάχ των άπειρων υδάτων "χρέωσαν" την παράδοση των "ούρων". Ο αναγνώστης καταλαβαίνει πλέον και το μίσος αυτών των "ερπετών" για τους μορφωμένους ανθρώπους. Εφόσον όλοι αυτοί έχουν κέρδος από τη φτωχοποίηση της κοινωνίας, ευνόητο είναι ότι μισούν τους μορφωμένους ανθρώπους, οι οποίοι με τις δραστηριότητές τους παράγουν πλούτο στις κοινωνίες. Αυτοί, οι οποίοι με τα "παγούρια" τους ήθελαν να εξουσιάσουν τον ερημοποιημένο κόσμο που ονειρεύονταν, μισούσαν αυτούς, οι οποίοι λειτουργούσαν σαν "πηγές" και όλοι μαζί γέμιζαν "ποτάμια". Αυτά τα "ερπετά" υπό τις εντολές των σιωνιστών έβαλαν τους φανατικούς να καλλιεργήσουν το θρησκευτικό μίσος εναντίον όλων των μορφωμένων σε ολόκληρο τον χώρο της Μέσης Ανατολής.


Όπου υπήρχε δήθεν "Άνοιξη" των φανατικών "αδερφών", ήταν μεθοδευμένη από τους Προτεστάντες και χρηματοδοτημένη από τους Σαουδάραβες. Αυτά τα "ερπετά" με τις "πλάτες" των Προτεσταντών έγιναν οι βασιλείς όλων των άθλιων καθεστώτων της περιοχής. Αδέρφια και ξαδέρφια από την έρημο της Σαουδικής Αραβίας είναι τα κτήνη εκείνα, τα οποία "γύρισαν" τη Μέση Ανατολή στην εποχή του Μεσαίωνα. Παιδιά της "ερήμου" ήταν αυτοί, που, παριστάνοντας τους βασιλείς της περιοχής, "ερημοποίησαν" τις πιο πλούσιες κοιλάδες του Πλανήτη. Ακόμα και το Χόλυγουντ να παρακολουθεί κάποιος, θα καταλάβει ποιοι τους κατεύθυναν ...Προτεστάντης Βρετανός ήταν ο Λόρενς της Αραβίας. Υπήρχε "άνωθεν" μεθόδευση, για να φτάσουν οι αγράμματοι της ερήμου να γίνουν κυρίαρχοι της περιοχής.
 Διαγραφή
Ο μόνος εχθρός, τον οποίον θα μπορούσαν να τον εμφανίσουν ως "φόβητρο" με αυτά τα χαρακτηριστικά —και ο οποίος τους βόλευε—, ήταν το Ισλάμ. Το Ισλάμ είχε το μέγεθος αλλά και τη "διαφορετικότητα" που είχε ανάγκη ο σχεδιασμός, για να τρομοκρατεί την Ευρώπη ...Το γειτονικό Ισλάμ, το οποίο μπορούσε να μετακινήσει "απειλητικούς" πληθυσμούς μέσα στην Ευρώπη ...Το Ισλάμ, το οποίο μπορούσε να διατηρεί τα χαρακτηριστικά του ακόμα και μέσα στην Ευρώπη, χωρίς να "ενσωματώνεται" στις κοινωνίες που το φιλοξενούν ...Το Ισλάμ, το οποίο είχε το μέγεθος να εμφανίζεται ως απειλητικός εχθρός στο εξωτερικό, αλλά είχε και τη δυνατότητα να δημιουργήσει μόνιμη και αναλλοίωτη "πέμπτη φάλαγγα" στο εσωτερικό όλων των ευρωπαϊκών κρατών.

Όμως, το Ισλάμ είναι μια θρησκεία και οι θρησκείες δεν είναι εύκολα χειραγωγήσιμες, όπως είναι οι ιδεολογίες για παράδειγμα ...Όπως είναι οι ψευδοϊδεολογίες ...όπως ο κομμουνισμός — για ακόμα πιο ακριβές παράδειγμα. Αυτοί ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το Ισλάμ, αλλά στην ακραία του μορφή. Όχι το γλυκό και ήπιο Ισλάμ των μετριοπαθών μουσουλμάνων ...Των ανεκτικών, φιλόξενων και αλληλέγγυων μουσουλμάνων. Αυτοί ήθελαν το "άγριο" Ισλάμ των ενστίκτων και της Σαρία ...Το δικό τους Ισλάμ, το οποίο "ντοπάρεται" από τα ναρκωδολάρια του Αφγανιστάν ή τα πετροδολάρια της Αραβίας.
.
Το Ισλάμ της υποκρισίας ...Το Ισλάμ των μοιχών πριγκίπων, που στα πορνεία της Δύσης τούς γνωρίζουν με τα μικρά τους τα ονόματα και στις πατρίδες τους λιθοβολούν τις γυναίκες, αν στον δρόμο δεν συνοδεύονται από συγγενή τους ...Το Ισλάμ των δογματικών μουλάδων, οι οποίοι συνεργάζονται με όλες τις μυστικές υπηρεσίες της Δύσης και τολμούν ν' "αλαλάζουν" υπέρ του Προφήτη ...Το Ισλάμ της παράνοιας, το οποίο δεν επιτρέπει σε έναν γιατρό επιστήμονα να βλέπει "απευθείας" τα γεννητικά όργανα της ασθενούς του, αλλά ταυτόχρονα θεωρεί νόμιμη την κτηνοβασία ...Το φαλλοκρατικό Ισλάμ του πόνου, το οποίο επιτρέπει να "παίρνεις" από μια γυναίκα την κλειτορίδα της, αλλά απαγορεύει να της "δώσεις" δίπλωμα οδήγησης.

Αυτό το Ισλάμ έφεραν στο προσκήνιο οι Αμερικανοί ...


Το Ισλάμ των δικών τους Μπιν Λάντεν ...Το κατευθυνόμενο και βίαιο Ισλάμ, το οποίο μισεί τη Δημοκρατία ...Το "φονταμενταλιστικό" Ισλάμ, το οποίο απειλεί με "ιερό πόλεμο" τους λαούς και τους τρομάζει ...Το κακόβουλο Ισλάμ της Σαουδικής Αραβίας ...Το άδικο Ισλάμ, το οποίο παίρνει δολάρια από το πετρέλαιο και τα κάνει ρολόγια και πολυτελή αυτοκίνητα και όχι ψωμί για τα εκατομμύρια των φτωχών πιστών του Αλλάχ ...Το προκλητικό Ισλάμ, το οποίο παίρνει δολάρια από τα ναρκωτικά και δεν τα κάνει εργοστάσια, αλλά τα δίνει στους Τούρκους δουλεμπόρους, για να μεταφέρουν τα καραβάνια των προσφύγων στην Ευρώπη ...Το αχάριστο Ισλάμ, το οποίο μπαίνει μέσα στις δυτικές κοινωνίες σαν φιλοξενούμενος "ικέτης" και μέσα σε λίγες ημέρες γίνεται ένας απαιτητικός "συγκάτοικος" ...Το παράλογο Ισλάμ, το οποίο θέλει να τρώει από το ψωμί των χριστιανών στις πατρίδες τους, αλλά ενοχλείται όταν αυτοί γιορτάζουν τα Χριστούγεννα ...Το υποκριτικό Ισλάμ, το οποίο μπορεί να κάνει τα χειρότερα εγκλήματα στην επικράτειά του, αλλά στις πατρίδες των άλλων έχει μια "ευαισθησία" πρωτοφανή ...Το δολοφονικό Ισλάμ, το οποίο μπορεί να στραφεί εναντίον όποιου του υποδείξουν ...ακόμα και εναντίον των δικών του ανθρώπων.
Όμως, αυτό το Ισλάμ δεν αντιπροσωπεύει τη μεγάλη μάζα των Ισλαμιστών. Αυτό είναι το Ισλάμ της οπισθοδρόμησης, του σκοταδισμού και του πάθους ...Το Ισλάμ των ακραίων, των πετρελαιάδων και των εμπόρων ναρκωτικών ...Το Ισλάμ της μειονότητας, το οποίο αφορά μερικά εκατομμύρια πιστών μέσα σε έναν "ωκεανό" πιστών, οι οποίοι υπερέβαιναν το ένα δισεκατομμύριο. Για να φτάσει λοιπόν το Ισλάμ στο επίπεδο εκείνο, το οποίο θα τους εξυπηρετούσε, έπρεπε να υποστεί αλλαγές στην ίδια του την επικράτεια.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι από την αρχή οι Αμερικανοί είχαν σχεδιάσει να εμφανίσουν το Ισλάμ σαν εχθρό ...όταν θα λεηλατούσαν την Ευρώπη και τους λαούς της, εξασθενώντας τα κράτη τους. Θα το εμφάνιζαν σαν εχθρό, όταν θα βύθιζαν τους λαούς της Ευρώπης σε ένα καθεστώς νεοφεουδαρχίας και όχι νωρίτερα ...Όταν θα είχε νόημα να εμφανίσουν το Ισλάμ σαν απειλή των λαών. Αν δεν "άλωναν" τα κράτη, αυτό δεν μπορούσε να γίνει. Το φανατικό Ισλάμ, σαν εχθρός, δεν αντιπροσώπευε ποτέ σοβαρή απειλή για ένα οργανωμένο εθνικό κράτος ...και μάλιστα για μια πανίσχυρη Ευρώπη ...ένα κράτος, το οποίο φυλάγει τα σύνορά του και δεν το απειλούν οι ωρυόμενοι όχλοι, οι οποίοι καταριούνται και πετάνε παπούτσια στους εχθρούς τους.

Αυτοί όμως, οι οποίοι προετοίμασαν το Ισλάμ σαν εχθρό, φρόντισαν προηγουμένως να "αλλοιώσουν" τα ίδια τα χριστιανικά κράτη, τα οποία θα απειλούσαν. Την ίδια ώρα, δηλαδή, που με τους πολέμους ομογενοποιούσαν το Ισλάμ, προκειμένου να το κάνουν έναν "όχλο", άλωναν τα χριστιανικά κράτη, πλημμυρίζοντάς τα με ισλαμιστές σε βαθμό τέτοιο, που να φοβούνται πλέον οι λαοί τους όχλους. Στο όνομα ενός δήθεν πολιτισμού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενθάρρυναν —και τις περισσότερες φορές χρηματοδότησαν οι ίδιοι— κύματα ισλαμιστών λαθρομεταναστών. 

Με τα τεράστια πλούτη, τα οποία "παρήγαγαν" για τους Αμερικανούς τα ναρκωτικά του Αφγανιστάν, μπορούσαν να πληρώνουν χιλιάδες δολάρια για τον κάθε μετανάστη σε υποψήφιους δουλεμπόρους. Γιατί; Για να τους βάλουν μέσα στα κράτη και μετά εντός των "τειχών" να τους εμφανίσουν σαν απειλή ...Για να δημιουργήσουν την "πέμπτη φάλαγγα" του νέου αντιπάλου και να την "ενώσουν" με τους μηχανισμούς των "σταλινικών", οι οποίοι ήδη υπήρχαν και ελέγχονταν από αυτούς.

Μαζί μ' αυτούς μπόρεσαν και μπήκαν στα κράτη 

πραγματικά ισλαμικά κτήνη 

...Ό,τι χειρότερο έχουν να επιδείξουν οι ισλαμικές κοινωνίες ...Ό,τι χειρότερο είχαν οι παρακρατικοί μηχανισμοί των εθνικοσοσιαλιστών δικτατόρων. Τα πρωτοπαλίκαρα του Σαντάμ, του Καντάφι ή του Μπεν Άλι ( φωτογραφία με Σαρκοζί) κάπου στην Ευρώπη βρίσκονται τώρα, παριστάνοντας τους μετανάστες. Εξασφάλισαν την ατιμωρησία για τα εγκλήματά τους στις πατρίδες τους και ανέλαβαν νέες αποστολές στο εξωτερικό. Όλοι όσοι έμεναν "άνεργοι" από τις μεγάλες αλλαγές στον ισλαμικό χώρο, στο πρόσωπο των Αμερικανών βρήκαν νέα αφεντικά. Έτοιμους εκπαιδευμένους και αδίστακτους τους βρήκαν οι Αμερικανοί. Όλοι τους με "βαριά" βιογραφικά. Δολοφονίες, παρακολουθήσεις, εκβιασμούς αντικαθεστωτικών, βιασμούς κλπ..

Μέρος του παρακράτους του Ιράκ, του Αφγανιστάν, του Πακιστάν, της Τυνησίας, του Μαρόκου είναι όλοι αυτοί, οι οποίοι σήμερα πρωτοστατούν στις προβοκάτσιες στην Ευρώπη και παριστάνουν τους φτωχούς μετανάστες. Βάζουν τους φανατικούς και τους γραφικούς μπροστά, για να βλέπουμε τις "καθυστερημένες" φάτσες τους και αυτοί κάνουν τις ομάδες περιφρούρησης ...Τις σκληρές, οπλισμένες και αδίστακτες ομάδες περιφρούρησης. Ούτε ένας από αυτούς δεν έχει εργαστεί πουθενά. Οι προβοκάτσιες και οι διαμαρτυρίες ήταν η δουλειά τους. Από τον σωματότυπό τους το καταλαβαίνεις. Φαίνεται ο σωματότυπος του κουρασμένου, του φτωχού και του πεινασμένου. Τέτοιους σωματότυπους έχουν αυτοί, οι οποίοι βρίσκονται συνήθως δολοφονημένοι από τους ομοεθνείς τους. Οι υπόλοιποι είναι καρδαμωμένοι ...Όπως το κτήνος της Πάρου, που κακοποίησε σε θανάσιμο βαθμό τη μικρή Μυρτώ.

Αυτοί όλοι αναμίχθηκαν με τα πλήθη των μεταναστών και τα ακολούθησαν στους προορισμούς τους. Πήγαιναν "πακέτο" δηλαδή οι φουκαράδες ―οι οποίοι μετακινούνταν από τη φτώχεια και τους διωγμούς των φανατικών― με τους πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών, οι οποίοι χρηματοδοτούνταν από τις ΜΚΟ των Αμερικανών. "Πακέτο" πήγαιναν τα "κοπάδια" μαζί με τους "σκύλους", οι οποίοι τα κατεύθυναν εκεί όπου ήθελαν τα "αφεντικά". Το κέρδος ήταν διπλό για τις δοτές ηγεσίες των ισλαμικών κρατών στα οποία ανήκαν. "Ξεφορτώνονταν" τους μορφωμένους αστίζοντες αντικαθεστωτικούς και ταυτόχρονα "εξυπηρετούσαν" επ’ αμοιβή με πράκτορές τους τον αμερικανικό σχεδιασμό.

Πόσο τυχαίο είναι, που και στην Ισπανία γίνεται το ίδιο; Την ημέρα που ο προδότης Ραχόι ετοιμάζεται να πάρει εξοντωτικά μέτρα των 40 δις σε μια ταλαιπωρημένη, άνεργη και φτωχή Ισπανία, βγήκε ένα ισπανικό περιοδικό να δημοσιεύσει σατυρικά σκίτσα του Μωάμεθ; Την ημέρα που ο ισπανικός λαός πρέπει ν' αγωνιστεί άφοβα για το μέλλον του, επιχείρησαν κάποιοι να εξοργίσουν τους ισλαμιστές; Τελείωσαν οι ημέρες, για να υπερασπιστεί το περιοδικό το δικαίωμα της ελευθερίας λόγου;


Είναι προφανής ο στόχος του περιοδικού. Το έκαναν την ημέρα που θα έβγαινε ο κόσμος να διαμαρτυρηθεί, για να βγάλουν και τους ωρυόμενους ισλαμιστές και να τον τρομάξουν. Είναι εύκολο να τρομάξεις τον κόσμο, όταν βάλεις απέναντί του φανατισμένους όχλους. Φοβάται ο κόσμος τις συγκρούσεις των μαζών. Φοβάται τις προβοκάτσιες των παρακρατικών, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε "σφαγές" και εμφυλίους. Όση αυτοσυγκράτηση και να δείξει ένα τεράστιο πλήθος οργισμένων ανθρώπων, είναι αδύνατον να μην παρασυρθεί σε συγκρούσεις, αν δεχθεί προκλήσεις. 

Πόσο μάλλον όταν αυτές οι προκλήσεις είναι από έμπειρους προβοκάτορες σταλινικής και ναζιστικής "παραγωγής".

Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο για τον οποίο εμφανίζονται οι ΗΠΑ να έχουν "αυτοκαταστροφικές" τάσεις, ρίχνοντας τα καθεστώτα εκείνα, τα οποία οι ίδιες στήριξαν για πάνω από μισό αιώνα; Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο για τον οποία τα κομμουνιστικά κόμματα της Ευρώπης "πανηγυρίζουν" την "Άνοιξη" και άρα την πολιτική των Αμερικανών στη Μέση Ανατολή; Καταστρέφοντας σε πρώτη φάση το Ιράκ, στην ουσία άνοιγαν τον δρόμο για τις αλλαγές που θα τους βόλευαν ...Τις αλλαγές, οι οποίες ακόμα και σήμερα ολοκληρώνονται ...Συνέχεια της ίδιας εφαρμογής είναι όλα αυτά. Απλά, αν δεν υπήρχε η πτώση του καθεστώτος του Ιράκ, δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί το "ντόμινο", το οποίο απειλεί με πτώση όλα τα καθεστώτα του προηγούμενου σχεδιασμού ...Δεν θα μπορούσε να "αφγανοποιηθεί" η αραβική Μέση Ανατολή, με πρώτο το Ιράκ.

Αυτή η αμερικανική προσπάθεια αφορά όλα τα καθεστώτα εκτός από τις ιδιοκτησίες των Αμερικανών, που είναι η Σαουδική Αραβία και τα Εμιράτα. Αυτά έτσι κι αλλιώς δεν έχουν τέτοια ανάγκη ...Σαν το Αφγανιστάν λειτουργούν ήδη. Η Συρία σήμερα είναι απλά ο τελευταίος κρίκος της ίδιας αλυσίδας ...Το τελευταίο μεγάλο εθνικοσοσιαλιστικό κράτος, το οποίο πρέπει να "φύγει" από τη μέση. 

Η συριακή αστική τάξη είναι ο τελευταίος τους στόχος. Γι' αυτόν τον λόγο οι Ισλαμοναζί επιτίθενται και στη χριστιανική της κοινότητα. Οι "λάτρεις" της πολυπολιτισμικότητας στην Ευρώπη είναι μονοπολιτισμικοί στη Μέση Ανατολή. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, δεν μιλάμε για "Αραβική Άνοιξη", αλλά για "Αραβικό Φθινόπωρο", που οδηγεί κατευθείαν σε "Αφγανικό Χειμώνα".
Tώρα αντιλαμβανόμαστε ξεκάθαρα, πια ,για ποιον λόγο το "Ισλάμ" "κάνει επίθεση" στην Ευρώπη...(άπλα με τα αποσπάσματα του παραπάνω άρθρου ξεκαθαρίζουμε ότι δεν είναι το Ισλάμ ,αυτό που απειλεί την Ευρώπη, άλλα οι "αρχιτέκτονες" του σχεδιου,"αλλωση της Ευρώπης"!)οι ίδιοι έφτιαξαν τον "εχθρό" οι ίδιοι τον κατευθύνουν!
Σε μια περίοδο τόσο κρισιμη,οσο κρίσιμες είναι και οι εκλογες,στην ελλαδα,πρεπει να κάνει "δυναμικά" την "εμφάνιση του" ο "εχθρός"!! το "Ισλάμ"!!! μην και "σκεφτεί" καμιά απο της χωρες,να αφήσει την "αλυσίδα" που τους έδεσαν, και μέσω Ελλάδας ρήμαξαν οι ΕΒΡΑΙΟΙ..
Mην και τους "δουν" οι λαοί και θελήσουν να "κόψουν σχοινι",και "δείξουν" σε όλους ότι αυτοί σχεδίασαν και δρομολογήσαν..και στο τέλος έκλεψαν όλων την Ευρώπη!!

ΜΗΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ,ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑ "ΧΡΕΟΣ" 

ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ,ΠΩΣ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΛΕΦΤΑ,...

ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

ΜΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ,ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ...

Ο ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ...

ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ! ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ...

H Ευρώπη πρέπει να εντοπίσει και να απελάσει τον αιώνιο εχθρό της ανθρωπότητας..
η Ευρώπη δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.
εκείνοι που φοβούνται και καλά κάνουν είναι οι σιωνιστές..
αυτοί που ανακατωσαν,εκλεψαν,"μπερδεψαν" ολόκληρη την γ θέλουν να γίνουν "κοσμοκρατορες",στην περιουσία ΑΛΛΟΥ!!...

οι άθεοι, προτεστάντες, και οι βρωμηλοι εβραίοι, πρέπει οι μεν να περάσουν τα σύνορα πάνω από τον ρηνο,και οι δευτεροι,να φορτωθούν και να τους πετάξουν με αλεξίπτωτα στο Ισραήλ..
Εκεί θα περάσουν "τελεια",διπλα σε αυτούς που τόσα χρόνια τους έχουν στην "έρημο" της γνωσης,και στην στέρηση της τροφης,του νερου,της αξιοπρεπούς ζωής"..

η Ευρώπη η "κόρη", του δια, δεν έχει να φοβάται τίποτα, γιατί ο θεός έχει στείλει τον άνθρωπο που θα πει την αληθεια,και θα αποδώσει την δικαιοσύνη στον κόσμο..


η Ελλάδα θα δοξαστεί και θα δοξάσει τον υιό του ανθρώπου.
η Ελλάδα έχει ηγέτη και αυτός είναι ο Παναγιώτης Τραϊανού.
υπομονή πίστη μελέτη!

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου