Google+ To Φανάρι : «Γάζωσαν» την πρεσβεία του Ισραήλ! Σιγά τα αίματα!!

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

«Γάζωσαν» την πρεσβεία του Ισραήλ! Σιγά τα αίματα!!

Προβοκάτσια; Συνωμοσία; 
Ευκαιρία για κάποιους;
Τι θέλουν να πετύχουν με το κτύπημα;;  
Αναζωπυρώνονται οι φόβοι της ΕΛ.ΑΣ. για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα μετά και την επίθεση αγνώστων που «γάζωσαν» με δύο καλάσνικοφ και τουλάχιστον 54 σφαίρες το κτίριο της πρεσβείας του Ισραήλ. Πρόκειται για επίθεση «καρμπόν» με αυτήν που έγινε πέρυσι τον Δεκέμβριο στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι από πέντε τρομοκράτες, με τα ίδια όπλα, την ευθύνη της οποίας είχε αναλάβει η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών (ΟΛΑ)....
Οι επιτελείς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας επικεντρώνονται πλέον στο ποιο θα είναι το επόμενο χτύπημα και με τι οπλισμό. «Δεν μπορούμε να μην υπολογίζουμε ότι -εκτός από καλάσνικοφ- διαθέτουν και εκτοξευτήρα τύπου RPG» αναφέρει αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής.

Οι υποψίες της Αντιτρομοκρατικής για την ταυτότητα της οργάνωσης επιβεβαιώθηκαν από τη βαλλιστική εξέταση στους κάλυκες που άφησαν πίσω τους οι δράστες όταν άναψαν «πυρ» κατά ενός από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτίρια στην Αττική. Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα οι δράστες άνοιξαν πυρ με δυο καλάσνικοφ εναντίον του κτιρίου της ισραηλινής πρεσβείας, στη συμβολή των οδών Κηφισίας και Κατεχάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ένοπλοι κινούνταν με βαν και έφτασαν στο σημείο ακολουθώντας αντίθετα τον παράδρομο της Κηφισίας. Η πλαϊνή πόρτα του βαν άνοιξε και δύο άτομα άρχισαν, υπό δυνατή βροχή, να βάλλουν με ριπές εναντίον της πρεσβείας, προκαλώντας υλικές ζημιές σε παράθυρα και τοίχους.

Αφού άδειασαν τους γεμιστήρες των δύο καλάσνικοφ, οι ένοπλοι διέφυγαν με το ίδιο όχημα προς άγνωστη κατεύθυνση, προτού προλάβουν οι αιφνιδιασμένοι φρουροί να «απαντήσουν» στα πυρά, ενώ από μαρτυρίες που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί προκύπτει ότι οι δράστες διέθεταν ομάδα υποστήριξης από τρία άτομα που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες. Σημειώνεται ότι οι τρομοκράτες της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών δεν συνηθίζουν να αφήνουν πίσω τους τα μέσα διαφυγής τους και έτσι η Αντιτρομοκρατική δεν έχει στα χέρια της ούτε ίχνος από αποτύπωμα μέλους της οργάνωσης.

Η πρώτη εμφάνιση της ΟΛΑ έγινε στις 14 Ιανουαρίου του 2013, όταν επιτέθηκαν με καλάσνικοφ στα γραφεία της Ν.Δ., επί της λεωφόρου Συγγρού. Οι δράστες είχαν κατεβεί από αυτοκίνητο και είχαν σταθεί απέναντι από το κτίριο, προσπαθώντας να στοχεύσουν το γραφείο του πρωθυπουργού με ρουκέτα τύπου RPG, όμως ο εκτοξευτήρας έπαθε εμπλοκή και αρκέστηκαν σε μια ριπή με το καλάσνικοφ προς το κτίριο.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου