Google+ To Φανάρι : Στο Ακσάζ η τούρκικη κορβέτα TCG Büyükada (F-512) που αλώνιζε επί 27 ώρες στα Ε.Χ.Υ..Εξήλθεν στις 5:30!!!

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Στο Ακσάζ η τούρκικη κορβέτα TCG Büyükada (F-512) που αλώνιζε επί 27 ώρες στα Ε.Χ.Υ..Εξήλθεν στις 5:30!!!

MMC9Nh2 Σύμφωνα με πληροφορίες η  τουρκικήκορβέτα “Βuyukada”, αποχώρησε από τα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα ,αφού αλώνιζε σε αυτά για 27 ολόκληρες ώρες.
 Υπενθυμίζουμε ότι η φρεγάτα είχε εισέλθει σε αυτά  στις 4 Νοε (03:00)  και εξήλθεν σήμερα στις 5:30 τα ξημερώματα, βορειοανατολικά της Ρόδου. ...
Σε όλη τη διάρκεια που βρισκόταν στα Ε.Χ.Υ ήταν υπό τη παρακολούθηση της φρεγάτας Έλλη.Στο λιμάνι του Ακσάζ ελλιμενίστηκε η τουρκική κορβέτα «Βuyukada.
rodos-fregata2014

Επιπλέον η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ αναφέρει  ότι, η τουρκική κορβέτα “Βuyukada”, εξήλθε των εθνικών χωρικών υδάτων την 05:30, Βόρεια Βορειοανατολικά ν.Ρόδου.
Κατά τη διάρκεια της διέλευσής της κινήθηκε εντός ΕΧΥ επτά (7) φορές.
Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν το τουρκικό σκάφος, καθόλη τη διάρκεια του πλου του.

  σ.σ. Και τώρα που έφυγε η οθωμανική φρεγάτα βγήκε και η ανακοίνωση!.... Που ήταν η στρατιωτική και η πολιτική ηγεσία χθες καθ' όσον διάστημα είχαμε τους γείτονες στην κρεβατοκάμαρα μας;.... αρχίζουμε  να πιστεύουμε ότι όλοι αυτοί αρέσκονται στις ''συνευρέσεις'' μεταξύ πολλών ατόμων στον ίδιο χώρο, πόσο μάλλον όταν κάνουν παιχνίδι και Τούρκοι μαζί τους..... αλλά τον πραγματικά κυρίαρχο Ελληνικό Λαό δεν τον ρωτήσανε!.....Όνειδος ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου