Google+ To Φανάρι : Την παραίτηση Στύλιου ζήτησε ο πρωθυπουργός για το "Θες Κασιδιάρη"

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Την παραίτηση Στύλιου ζήτησε ο πρωθυπουργός για το "Θες Κασιδιάρη"

Την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας, Γιώργου Στύλιου, ζήτησε ο πρωθυπουργός, μόλις ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του υφυπουργού, στη Βουλή, κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσης με τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.
Ζήτησε την παραίτηση του υφυπουργού Γιώργου Στύλιου, λόγω του περιστατικού με την κα. Κανέλλη...
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση Στύλιου στην κυρία Κανέλλη προκάλεσε την έντονη οργή του Αντώνη Σαμαρά που ζήτησε την παραίτηση του υφυπουργού.
Μάλιστα, μόλις η κ. Κανέλλη πληροφορήθηκε για την αντίδραση Σαμαρά δήλωσε: «Ευτυχώς η κυβέρνηση έπραξε το αυτονόητο».

Η συγγνώμη του Στύλιου

Αξίζει να σημειωθεί ότι, λίγα λεπτά μετά το πρωτοφανές επεισόδιο στην Ολομέλεια, ο υφυπουργός έσπευσε να κάνει δήλωση μετανοίας στις τηλεοπτικές κάμερες, στο περιστύλιο της Βουλής.
Ο κ. Στύλιος μίλησε για «λεκτικές υπερβολές» που προκλήθηκαν από την «ένταση της στιγμής», και ζήτησε συγγνώμη από τη βουλευτή του ΚΚΕ.
«Οι εντάσεις μπορούν να οδηγήσουν σε λεκτικές υπερβολές», είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας: «Προφανώς δεν ήθελα να θίξω την κυρία Κανέλλη από την οποία ζητάω συγγνώμη. Ηταν λάθος η αναφορά μου στον Κασιδιάρη, του οποίου τις πρακτικές καταδικάζω».

ΣΥΡΙΖΑ

Λίγο νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκαζε την επίθεση Στύλιου στην κ.Κανέλλη, χαρακτηρίζοντάς την «τεράστια προσβολή για τη Δημοκρατία». Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:
«Η επίθεση του υφυπουργού Παιδείας στη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, δεν συνιστά μόνο μέγιστη χυδαιότητα. Αποτελεί τεράστια προσβολή για τη Δημοκρατία, στελέχη της κυβέρνησης να επικαλούνται τη χρυσαυγίτικη βία. Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορεί να είναι ανεκτές και καμία "συγνώμη" δεν μπορεί να τις ξεπλύνει».
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου