Google+ To Φανάρι : Τούρκος σκότωσε την γυναίκα του και.... την έγκυο ερωμένη του.

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Τούρκος σκότωσε την γυναίκα του και.... την έγκυο ερωμένη του.

Ανατριχιαστική κατάθεση από τον δολοφόνο που σκότωσε την γυναίκα του και την ερωμένη του
Ο 33χρονος Λεβέντ Σερ-κάτοικος Κουρουτσεσμέ-Σμύρνης που συνελήφθη για την δολοφονία με καραμπίνα της γυναίκας του και της γυναίκας που επίσης ζούσε μαζί του στο σπίτι του, στην κατάθεση του είπε : ¨Νευρίασα που ενώθηκαν και έγιναν ένα¨.
Αποκαλύφθηκε ότι εκ των δύο γυναικών που σκότωσε ο Σερ, η ανεπίσημη η Ιντζί Ατές ήταν έγκυος. Ο 33χρονος Λεβέντ Σερ-κάτοικος Κουρουτσεσμέ-Σμύρνης σκότωσε την επίσημη γυναίκα του την 33χρονη Φαντιμέ Σερ και την 20χρονη Ιντζί Ατές την οποία είχε στο ίδιο σπίτι.

Ο συλληφθείς για την διπλή δολοφονία Λεβέντ περιέγραψε πως γνωρίστηκε και παντρεύτηκε με την Λεβέντ Σερ το 2005 και ότι τον περασμένο Φεβρουάριο γνωρίστηκε με την Ιντζί Ατές. Την ερωτεύτηκε, την έπεισε να κάνουν θρησκευτικό γάμο και την έφερε στο σπίτι του, όπου η επίσημα παντρεμένη Φαντιμέ δεν ήθελε να το δεχτεί αυτό.

Ο Λεβέντ Σερ στην κατάθεση του είπε πως για αυτό τον λόγο η Φαντιμέ του φερόταν άσχημα και συνέχισε λέγοντας: «Κάνω στέγες αυτή είναι η δουλειά μου. Τον τελευταίο καιρό η δουλειά δεν πήγαινε καλά και δεν μπόρεσα να κερδίσω χρήματα. Άρχισαν να έρχονται στο σπίτι πολλά κατασχετήρια. Η Ιντζί έμεινε έγκυος αλλά δεν είχα λεφτά να την πάω στον γιατρό.

» Τα είχα χάσει για τα καλά. Την μέρα του περιστατικού με το που μπήκα στο σπίτι, η Φαντιμέ άρχισε να μου επιτίθεται. Ενώ έλειπα εγώ, αυτές είχαν μαλώσει μεταξύ τους για τα καλά. Και η Ιντζί την υποστήριξε και άρχισε να μαλώνει μαζί μου. Με πρόσβαλε. Τις φώναξα ¨θα σας πυροβολήσω ρε¨, αλλά πάλι μου επιτίθονταν.

» Πήρα την καραμπίνα που ήταν στο καθιστικό και δίχως να ελέγξω αν ήταν γεμάτη ή όχι, τράβηξα την σκανδάλη. Πρώτα έπεσε κάτω η πρώτη και μετά πυροβόλησα και την άλλη. Όταν έπεσε και εκείνη θέλησα να φύγω. Αργότερα με συνέλαβαν οι αστυνομικοί».

(DHA)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου