Google+ To Φανάρι : Με νόμο απαγορεύουν στην Σαουδική Αραβία τα «γοητευτικά μάτια» των γυναικών!

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Με νόμο απαγορεύουν στην Σαουδική Αραβία τα «γοητευτικά μάτια» των γυναικών!

Με νόμο απαγορεύουν στην Σαουδική Αραβία τα «γοητευτικά μάτια» των γυναικών!
Πρέπει να το γρασάρουν το πόμολο όλοι οι Σαουδάραβες, αλλιώς τέτοιος μισογυνισμός δεν εξηγείται!
Στην Σαουδική Αραβία μετά την απαγόρευση οδήγησης των γυναικών της μουσουλμανικής χώρας, η Επιτροπή για την Προώθηση των Αρετών και την Πρόληψη της Φαυλότητας (!) ανακοίνωσε χτες ότι τα «γοητευτικά μάτια» των γυναικών θα πρέπει να καλύπτονται με το απαραίτητο ισλαμικό βέλο, εάν κριθούν ακατάλληλα!...

Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Sheikh Motlab al Nabet, δήλωσε κατά την διάρκεια την ανακοίνωσης για το νέο μισογύνικο μέτρο, ότι «Οι άντρες της Επιτροπής θα επεμβαίνουν, ώστε να αναγκάζουν τις γυναίκες να καλύπτουν τα μάτια τους, ειδικά αν πρόκειται για γοητευτικά. Έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε αυτό»!
Σύμφωνα με δημοσιογράφο της Σαουδικής Αραβίας που παραμένει ανώνυμος, λέγοντας «γοητευτικά μάτια» η νέα νομοθεσία εννοεί τα ακάλυπτα μακιγιαρισμένα που έχουν ωραίο σχήμα. Ακόμα κι εκείνα που δεν φέρουν μακιγιάζ και είναι απλά όμορφα από την φύση τους μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στις γυναίκες της χώρας.
Η δε Επιτροπή, μάλιστα, χαίρει της υποστήριξης της βασιλικής οικογένειας, με τον Βασιλιά Abdullah να επιδοτεί την ισλαμική Επιτροπή με περισότερα από 53 εκατομμύρια δολλάρια, προκειμένω να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της… Η ίδια η Επιτροπή διαθέτει και θρησκευτική αστυνομία, με άνω των 4.000 αστυνομικών του ισλάμ να περιπολούν στους δρόμους της χώρας. Μάλιστα, ο διάδοχος στον βασιλικό θρόνο της Σαουδικής Αραβίας, Πρίγκηπας Naif είχε δηλώσει λίγο παλιότερα ότι η εν λόγω Επιτροπή «αποτελεί θεμέλιο λίθο του ισλάμ. Αν είσαι μουσουλμάνος, οφείλεις να την υποστηρίξεις», αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο ένταξης του ισλαμικού κράτους στον ανθρώπινο πολιτισμό.
Ε.Μ.
 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου