Google+ To Φανάρι : Πολιτικοί και πνευματικοί άνδρες δίνουν “εξετάσεις” απέναντι στην Νέα Τάξη των τοκογλύφων.

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Πολιτικοί και πνευματικοί άνδρες δίνουν “εξετάσεις” απέναντι στην Νέα Τάξη των τοκογλύφων.

hellooo...
Την Νέα Τάξη που δεν αποδέχεται το ανθρώπινο είδος όπως το δημιούργησε ο Θεός. Την Νέα Τάξη που θέλει τον άνθρωπο χωρίς φύλο. Την Νέα Τάξη που λατρεύει τους ομοφυλόφιλους, τους ανώμαλους, τους παιδεραστές, τους κτηνοβάτες και μισεί την οικογένεια. Την νέα τάξη που αγαπά τα περιθωριακά Tattoo στα σώματα νέων ανθρώπων. Tην νέα τάξη που λατρεύει τους αποκεφαλισμούς....Την νέα τάξη που έχει αγάπη στο αστυνομικό κράτος...


Η νικήτρια(!;) της Eurovision...
Κοντσίτα Βουρστ συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ στο πλαίσιο καμπάνιας κατά της ομοφοβίας....Ο ΓΓ του ΟΗΕ δήλωσε στους δημοσιογράφους πως θα συνεχίσει τον αγώνα του κατά της ομοφοβίας και της τρασνφοβίας.

«Υποστηρίζω θερμά την ισότητα. Είμαστε ασταμάτητοι», δήλωσε ο Μπαν Κι Μουν, επαναλαμβάνοντας τα λόγια της τραγουδίστριας μετά τη νίκη της στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως ονειρεύεται το μέλλον όπου «δε θα χρειάζεται να μιλάει κανείς για σεξουαλικό προσανατολισμό και για το χρώμα του δέρματος».
proto thema
Ο ΓΓ του ΟΗΕ  είναι ασταμάτητος.....στην πουστιά!

 










 Πηγή
σ.σ. Παρ όλα αυτά το άρθρο χρησιμοποιεί το θηλυκό γένος αναφερόμενο στο διφορούμενο άτομο με τα μούσια και το φουστάνι. Λογικά εφ όσον δεν ανήκει σε κανένα από τα δυο γνωστά γένη των ανθρώπων θα έπρεπε να αποκαλείται στο ουδέτερο γένος οπως  ''το τραβεστι''  με την χρησιμοποίηση, καθ υπέρβαση, του άρθρου ''το '' λέγοντας ''το τραγουδιστριο'' παρ ότι μέχρι σήμερα δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από την γραμματική μας και αποτελεί κάτι που χαρακτηρίζεται από την ψυχιατρική ως νεολεξία ως προς τον λόγο, και παραφυλια ως προς τις πράξεις του ατόμου, που όμως χαρακτηρίζει επαρκώς το παρανοειδές παραπάνω άτομο και γενικότερα την σχιζοφρενική κατάσταση στην οποία σύρεται άπασα η οικουμένη.... (Δημοσθένης)




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου