Google+ To Φανάρι : Ατζέντα 21: Οι σκλάβοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων και περιβαλλοντολογοι του κ@λου επαναστάτησαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης ενάντια στην κλιματική αλλαγή

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ατζέντα 21: Οι σκλάβοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων και περιβαλλοντολογοι του κ@λου επαναστάτησαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης ενάντια στην κλιματική αλλαγή

Εδω ταιριάζει η φράση: Πιό Γκοίμ πεθαίνεις!
Ο Αλ Γκόρ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπάν Κί- Μούν, ενώθηκαν μαζί σε ένα μεγαλύτερο από το αναμενόμενο πλήθος ακτιβιστών, επιστημόνων, φοιτητών και εκλεγμένων αξιωματούχων οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης την Κυριακή για μια μαζική πορεία που προορίστηκε για να ηχήσει τον κώδωνα του κινδύνου για την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή.
Οι διοργανωτές αρχικά υπολόγισαν ότι η πορεία είχε επιστήσει 310.000 ανθρώπους, ενω στη συνέχεια είπαν ότι εκτιμούνται σε περίπου 400.000 - ξεπερνώντας κατά πολύ τις προβλέψεις τους για 100.000 παρευρισκόμενους - καθιστώντας την πομπή μακράν τη μεγαλύτερη διαμαρτυρία σχετικά με το κλίμα στην ιστορία.

Οι συμμετέχοντες κρατούσαν σημαίες, και χτυπούσαν τα τύμπανα (όπως στις ελληνικές αλλά και τις παγκόσμιες χαζοδιαμαρτυρίες στο Σύνταγμα και σε όλο τον κόσμο).

Είχαν γράψει πλακάτ τα οποία έλεγαν "Οχι άλλη Κλιματική Αλλαγή» και «Δράση για το κλίμα τώρα".

Τύποι Νεοταξικών λαμόγιων όπως, ο Αλ Γκόρ και ο Μπάν Κι Μούν, οι οποίοι είναι βασικοί υποστηρικτές της δήθεν αλλαγής του κλίματος και άμεσοι προωθητές της Σατανικής Ατζέντας 21, έμειναν κατενθουσιασμένοι από τη πορεία της διαδήλωσης.

Τα σχέδια τους δουλεύουν ρολόι. Οι Γκοίμ είναι αμετανόητοι και όσες φωνές αντίστασης υπάρχουν ενάντια σε όλη αυτή την καλοστημένη παράσταση πηγαίνουν στον βρόντο.

Το τμήμα υγιεινής της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι όλοι αυτοί οι «περιβαλλοντολόγοι του κώλου» άφησαν ένα τεράστιο σωρό αποβλήτων στο πέρασμά τους!




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου