Google+ To Φανάρι : Ήταν λάθος ο νόμος για τις 100 δόσεις ή έδωσε εντολή η τρόϊκα να αλλάξει;

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Ήταν λάθος ο νόμος για τις 100 δόσεις ή έδωσε εντολή η τρόϊκα να αλλάξει;

me-100-doseis-i-triimeri-maxi-sti-bouli.w_hrΟλόκληρο το μιντιακό σύστημα έχει πέσει με τα μούτρα να περάσει την προπαγάνδα και να κάνει το λαό να πιστέψει, ότι το θέμα που προέκυψε με το νόμο για τις 100 δόσεις ήταν λάθος κάποιου «άγνωστου» παράγοντα. Λαθάρα είπε μια ψυχή….

Όλη αυτή η γιγαντιαία προσπάθεια γίνεται προφανώς για να μην αντιληφθεί ο λαός ότι δεν υπήρξε κανένα λάθος. Εξάλλου πως μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι λάθος της εξουσίας, όταν αυτό δίνει περισσότερα οφέλη στο λαό; Γίνεται για να μην αντιληφθεί ο λαός ότι ήταν εντολή της τρόϊκας να αλλάξει αμέσως ο πιο ευεργετικός για το λαό νόμος που μόλις είχαν ψηφίσει οι εκπρόσωποί του και διαφημιζόταν από την κυβέρνηση ως μέγα κοινωνικό μέτρο…
Για να μην καταλάβει ο λαός ότι έχει χάσει πλήρως την εθνική του κυριαρχία και είναι δούλος των δανειστών. Για να μην συνειδητοποιήσει ότι η πραγματική κυβέρνηση της Ελλάδας είναι η τρόϊκα και όχι η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, η οποία αποτελεί απλά προκάλυψη, πίσω από την οποία καλύπτονται τα πραγματικά αφεντικά της Ελλάδας.
Αλήθεια ποιος ήταν ο υπεύθυνος του «λάθους»; Ο «Φούφουτος»; Δεν μάθαμε τελικά.
Πέτρος Χασάπης
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου