Google+ To Φανάρι : ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Ισλαμιστές εκπαιδεύονται στην Ελλάδα και πάνε να ενισχύσουν την Τουρκία!

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Ισλαμιστές εκπαιδεύονται στην Ελλάδα και πάνε να ενισχύσουν την Τουρκία!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Ισλαμιστές εκπαιδεύονται στην Ελλάδα και πάνε να ενισχύσουν την Τουρκία!Ομάδες εκπαιδευμένων νεαρών από την Ελλάδα φέρονται να περνούν τα σύνορα της Τουρκίας φτάνοντας στην Συρία για να ενισχύσουν τις δυνάμεις της Τουρκίας. Τα τελευταία 24ωρα φέρεται να πέρασαν σε περιοχές που βρίσκονται κοντά στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας τουλάχιστον 150 νεαροί εκπαιδευμένοι σε στρατόπεδα της Θράκης, για να ενισχύσουν την Τουρκική παρουσία.....

Κάποιοι από τα νερά άτομα που πλαισίωσαν τις ομάδες αυτές προέρχονταν από κέντρα εκπαίδευσης της Αθήνας, ενώ η αποστολή των τεθωρακισμένων που έδρευαν στην Ανατολική Θράκη κι έγινε γνωστή τις προηγούμενες μέρες δεν συνδέεται με αυτήν την αποστολή.
Οι νεαροί αυτοί, ορκισμένοι στο Ισλάμ και έχοντας τις γνώσεις που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η Τουρκία σε αυτήν την αποστολή, θα είναι μια μεγάλη παρτίδα δύναμης στην περιοχή όπως λένε οι πληροφορίες.
Φαίνεται να υπάρχει μάλιστα έντονη δραστηριότητα και σε άλλα κέντρα εκπαίδευσης νεαρών μουσουλμάνων, κάτι το οποίο αποδεικνύει την έντονη προετοιμασία της Τουρκίας ακόμη και μέσα στην ελληνική επικράτεια!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου