Google+ To Φανάρι : Αλβανός ραβίνος: Οι Σέρβοι σκότωσαν τους Εβραίους οι Αλβανοί τους προστάτεψαν! -

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Αλβανός ραβίνος: Οι Σέρβοι σκότωσαν τους Εβραίους οι Αλβανοί τους προστάτεψαν! -




Eπίσημη και αναγνωρισμένη θρησκεία έγινε από χθες ο Ιουδαϊσμός στην Αλβανία.
Ο Ισραηλινός αρχιραβίνος Jona Meceger παρευρέθηκε στα Τίρανα όπου και έγινε η αναγνώριση της Εβραϊκής θρησκείας και έτσι έγινε η πέμπτη αναγνωρισμένη θρησκεία της χώρας μετά τους μουσουλμάνους, ορθοδόξους, καθολικούς και μπεκτασήδες. ...

Ο Meceger συνάντησε τον Πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσααλλά και τον Πρόεδρο της Αλβανίας Bamir Topi, οι Αλβανοί αξιωματούχοι γνωρίζουν καλά την ισχύ του Ισραήλ στη διεθνή σκακιέρα.

Ως επίσημος εκπρόσωπος της θρησκείας για την Αλβανία χρίστηκε ο Αλβανός ραβίνος Joel Kaplan, ο οποίος φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα Gazeta Shqiptare πως κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου οι Σέρβοι ήταν αυτοί που σκότωσαν τους Εβραίους ενώ οι Αλβανοί τους προστάτεψαν.....

Μπορεί να μη γνωρίζουμε τι έγινε επακριβώς τα σκοτεινά χρόνια του Β' Παγκοσμίου στη Γιουγκοσλαβία, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά πως τα μόνα Ναζιστικά τάγματα στην περιοχή ήταν στελεχωμένα από Κοσοβάρους και Βόσνιους, οι μεν πρώτοι υπό το Αλβανικό τάγμα Skanderbeg SS (εδώγια τους δύσπιστους) ενώ οι δεύτεροι με το τάγμα Handschar (Χαντζάρα) μεικτό Βοσνιο-κροάτικο (εδώ). 

Μάλιστα και οι διώκτρια των Σέρβων, τέως Υπ.Εξ των ΗΠΑ Μαντλίν Ολμπράιτ, εβραϊκής καταγωγής από την Πρώην Γιουγκοσλαβία, είχε κατακριθεί την εποχή των βομβαρδισμών της Σερβίας, ως αχάριστη, καθώς φέρεται να είχε σωθεί από Σέρβους από την Ναζιστική θηριωδία.........

http://borioipirotika.blogspot.com/2011/09/blog-post_14.html

Ο Αλβανός Ραβίνος είναι ψεύτης! Γιατί όμως;;

  
Η Ελλάδα και η Σερβία πληρώνουν την αντίστασή τους στη ναζιστική Γερμανία της νέας τάξης πραγμάτων που εφάρμοσε ο Χίτλερ. Οι Βαλκανικές χώρες που συνεργάστηκαν με τη ναζιστική Γερμανία , παίρνουν σήμερα την αμοιβή τους .
Ναζιστές Κροάτες , Τσέτνικ Βόσνιοι , Κοσοβάροι , δήθεν ουδέτεροι Τούρκοι που έκλεισαν τα στενά για να μη μπορούν οι Σύμμαχοι να βοηθήσουν τη Σοβιετική Ενωση , με αποτέλεσμα την αερογέφυρα του Μουρμάνσκ που παρέτεινε τον πόλεμο για αρκετό διάστημα , και κόστισε εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και την απώλεια του μεγαλύτερου μέρους της βοήθειας.

Επίσης της συμμάχου του Μουσολίνι Αλβανίας στην οποίαν οι κατοχικές δυνάμεις των Γερμανών κ.λ.π. παρέδωσαν την ελληνική Ηπειρο και το Κοσσσυφοπέδιο. Οι συνεχιστές της νέας τάξης του Χίτλερ, τους παρέδωσαν και πάλι δια των τρίμηνων … ανθρωπιστικών βομβαρδισμών των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, το σερβικό έδαφος του Κοσσυφοπεδίου.

Η Καθολική Κροατία ήταν επόμενο να γίνει η αιτία της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας , γιατί εκτός από τον Στρέντερ είχε και τη βοήθεια του Βατικανού. Δεν μας διαφεύγει ότι το Βατικανό, ως κράτος έγινε με τη Συνθήκη του Λατερανού το 1929, από τον Μπενίτο Μουσολίνι , και συνεργάστηκε αρμονικά με τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ.

Μετά δε την κατάρρευση του Αξονα , πρόσφερε καταφύγιο στο {95%} των SS εγκληματιών πολέμου που διέφυγαν από την αρπάγη του νόμου, αλλά και ληστών με απάνθρωπους τρόπους των κατεχομένων λαών. Δηλαδή οι περισσότεροι Γερμανοί εγκληματίες φυγαδεύθησαν από το μοναστήρι των Φραγκισκανών της Ρώμης ηγούμενος του οποίου ήταν ο γερμανικής καταγωγής επίσκοπος , με τα περιβόητα {5.000 + 2.000} διαβατήρια που παραχώρησε στο Βατικανό γι’αυτή τη δουλειά ο Αργεντινός δικτάτωρ Χουάν Περόν.

Στην Κροατία υπήρχε το Αουσβιτς των Βαλκανίων που ήταν στο στρατόπεδο “Γιασένοβατς” όπου εσφάγησαν ανηλεώς {600.000} Σέρβοι . Μεταξύ αυτών και πολλές χιλιάδες Εβραίοι και Τσιγγάνοι. Για του λόγου το αληθές το Ισραήλ του σήμερα έχει ζητήσει την επίσημη συγνώμην από το κράτος των ναζιστών Ουστάσι , που το κυβερνούν σήμερα πάλι οι ίδιοι .

Ετσι ήταν επόμενο οι Σέρβοι που είχαν το μεγαλύτερο αντάρτικο στην Ευρώπη μαζί με τους Ελληνες να πληρώνουν σήμερα τη μη υποταγή τους στους Boss , που με την αβάντα των ΗΠΑ έγιναν και πάλι αφεντικά της Ευρώπης . Αυτά είναι τα σφάλματα των Σέρβων ηγετών και όχι αυτά που τους καταλογίζουν. Οι Σέρβοι και οι Σερβοβόσνιοι απλώς υπεράσπιζαν τις εστίες τους και μάλιστα λεβέντικα , όπως είχαν μάθει να πολεμάνε εναντίον της πλέον τρομακτικής πολεμικής μηχανής των Ναζί του Αδόλφου Χίτλερ που γνώρισε η ανθρωπότητα.

Ομως οι συνεχιστές του έργου του Χίτλερ, δια των βομβαρδισμών των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, εναντίον αμάχων τους ανάγκασαν να καταθέσουν τα όπλα .Το ίδιο έπραξαν αργότερα για να επαναφέρουν την κυριαρχία των Αλβανών και στο Κοσσυφοπέδιο, που τους είχε παραχωρήσει ο Χίτλερ. Εγινε δηλαδή το ΝΑΤΟ ο εκτελεστής της Διαθήκης του Χίτλερ.....

Αυτό δεν βλέπουμε σήμερα στην Ουκρανία;;;

Πηγή 


Σε όλα τα παραπάνω αν  προσθέσουμε και την εύνοια των εβραιομογγόλων της Τουρκίας στην Αλβανία  για την πολυπόθητη δημιουργία του μουσουλμανικού τόξου των Βαλκανίων, έχουμε καταλάβει επακριβώς το παιχνίδι των Εβραίων  για την δημιουργία ενός δορυφόρου  μπαμπούλα που θα εξυπηρετεί τα γεωστρατηγικά σχέδια  των Σιωνιστών στην περιοχή για την αρπάγη του πλούτου, εκμεταλλευόμενοι την χωρίς ιστορική βάση, ανώριμη και γεμάτη εθνικιστική έπαρση της Αλβανίας ...


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου