Google+ To Φανάρι : Oι νέοι Τούρκοι εκπαιδεύονται στο νέο-οθωμανισμό!

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Oι νέοι Τούρκοι εκπαιδεύονται στο νέο-οθωμανισμό!

Ο επεκτατισμός ο αλυτρωτισμός  και η διαμόρφωση ψυχολογίας οθωμανικής αυτοκρατορίας επιχειρείται από αυτήν την προπαγανδιστική τακτική της Τουρκίας... Οι ενδοτικοί στην Ελλάδα χαίρονται που μας έρχονται… τουρίστες!
δημοσίευμα περιοδικού «Ρόντοπ Ρουζγκαρί»
Πολυήμερο ταξίδι για να γνωρίσουν τις κτήσεις(;) της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Το πρώτο ταξίδι του σχεδίου «Τραίνο Νέων Εξερευνητών» που πραγματοποιείται...

... από το υπουργείο Νεότητας και Αθλητισμού και αποσκοπεί στην μέσω της σιδηροδρομικής γραμμής γνωριμία των νέων με τις ιστορικές αξίες και τις φυσικές ομορφιές των περιοχών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, θα αρχίσει σήμερα από την Αδριανούπολη.

Το σχέδιο μέσω του οποίου το υπουργείο στοχεύει στην τόνωση της ιστορικής συνείδησης των νέων, περιλαμβάνει εκδηλώσεις που θα δημιουργήσουν περιβάλλον αλληλογνωριμίας μεταξύ των νέων, ενώ με διαγωνισμούς που θα γίνουν θα εξωθηθούν οι νέοι στο διάβασμα. Το σχέδιο περιλαμβάνει 9 χώρες και θα μετάσχουν νέοι ηλικίας από 19 έως 25 ετών.

Το πρώτο τραίνο θα ξεκινήσει από Ανδριανούπολη. Το πρώτο στάδιο του σχεδίου αυτού θα γίνει στο διάστημα από 22/8 έως 3/9. Οι πρώτοι ταξιδιώτες του Τραίνου Νέων Εξερευνητών θα είναι άντρες. Οι 118 άντρες ταξιδιώτες θα ξεπροβοδηθούν στις 22/8/2014 από τον σιδηροδρομικό σταθμό Ανδριανούπολης.

Το δεύτερο στάδιο του Τραίνου Νέων Εξερευνητών θα αρχίσει σις 5/9 και θα ολοκληρωθεί στις 17/9. Το δεύτερο αυτό στάδιο στο οποίο θα μετάσχουν 118 νέες κοπέλες θα αρχίσει και θα τελειώσει από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Ανδριανούπολης.

Από την Ρουμανία στην Ουγγαρία και από την Αυστρία στην Ελλάδα…
Το Τραίνο των Νέων Εξερευνητών που θα πάει τους νέους σε 9 χώρες που περιλαμβάνονται στην οθωμανική περιοχή, περιλαμβάνει επισκέψεις στο Βουκουρέστι, στην Βουδαπέστη, στην Βιέννη, στο Ζάγρεμπ, στο Σαράγεβο, στο Βελιγράδι, στα Σκόπια, στην Πρίστινα και στην Θεσσαλονίκη.

 Πηγή
 Τα Φανάρι:Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μαθαίναμε τις αντιδράσεις της Τουρκίας  για μία αντίστοιχη ενέργεια από την Ελληνική πλευρά για να μάθουν οι νέοι μας τις κτήσεις του Βυζαντίου για παράδειγμα ...για να μην πάμε παλαιότερα...




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου