Google+ To Φανάρι : «Μπένι»- βγαίνει με Learjet

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

«Μπένι»- βγαίνει με Learjet

Η ΑΜΕΤΡΟΕΠΙΑ  ΚΑΙ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ  ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΥ...
Υποχρέωσε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να τον παραλάβει και να τον επιστρέψει στη Σκιάθο για να μην χαλάσει τις διακοπές του
Σε ιδιωτικό λίαρ τζετ έχει μετατρέψει ο Ευάγγελος Βενιζέλος το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, την ώρα που χιλιάδες Ελληνες πολίτες δεν έχουν καν τη δυνατότητα να κάνουν διακοπές, εξαιτίας της λιτότητας που ο ίδιος εισηγείται! 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σαν άλλος χαλίφης, ζήτησε να τον παραλάβει το κυβερνητικό αεροσκάφος από τη Σκιάθο και να τον μεταφέρει πίσω στο νησί των Σποράδων, προκειμένου να συνεχίσει τις διακοπές του στη Σκόπελο. Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, το αίτημά του έγινε αποδεκτό από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης κι έτσι το πανάκριβο αεροσκάφος το πρωί του Δεκαπενταύγουστου κινήθηκε από τη βάση του στην Ελευσίνα προς τη Σκιάθο και παρέλαβε τον κ. Βενιζέλο, τον οποίο μετέφερε στις Βρυξέλλες.

Ταξιδάκια

Και μάλιστα, το βράδυ της ίδιας ημέρας, το αεροσκάφος επέστρεψε με τον υπουργό των Εξωτερικών στη Σκιάθο, προκειμένου ο «ύπαρχος του Τιτανικού» να μη χάσει ούτε λεπτό από τις διακοπές του!
Φυσικά, τα ταξιδάκια του προέδρου Εξωτερικών με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος είναι... χορηγία του ελληνικού λαού, που φέτος πλήρωσε αδρά της ημέρες ξεκούρασης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Ειδικότερα, κάθε ώρα (!) πτήσης κοστίζει 5.660,80 ευρώ, κατιτίς λιγότερα από το συνολικό ετήσιο εισόδημα ενός νέου της γενιάς των 600 ευρώ!

Αξίζει να τονιστεί ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πέρυσι, όπως είχε αποκαλύψει η «δημοκρατία», το ίδιο μάλιστα διάστημα είχε αιτηθεί να χρησιμοποιήσει το «Empraer», προκειμένου να βρεθεί στις Βρυξέλλες. Ωστόσο, την... όρεξη που του είχαν ανοίξει τα ψαρικά την είχε κόψει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος ουδέποτε υπέγραψε μια τέτοια αναίτια και πολυέξοδη μετακίνηση του αεροσκάφους, αναγκάζοντας τον (αμετροεπή) κ. Βενιζέλο να ταξιδέψει με το αεροπλάνο της γραμμής έως το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από εκεί να μεταβεί οδικώς στην Ελευσίνα προκειμένου να επιβιβαστεί τελικά στο «Εmpraer».

Το εντυπωσιακό είναι ότι τότε ο κ. Βενιζέλος διέψευδε το εν λόγω δημοσίευμα, μέχρι τελικά η «κυριακάτικη δημοκρατία» να φέρει στη δημοσιότητα το υπηρεσιακό έγγραφο που υπογράφει με εντολή υπουργού ο σύμβουλος πρεσβείας Α' Ευάγγελος Σέκερης και το οποίο έχει στην κατοχή του το Κέντρο Επιχειρήσεων (ΚΕΠΙΧ) του ΓΕΑ, στο οποίο αναγράφεται χειρόγραφα: «Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και μέχρι έκδοσης τροποποίησης, το δρομολόγιο επιστροφής συμπεριλαμβάνει στάση στη νήσο Σκιάθο και η ώρα αναχώρησης είναι η 09.30». Σημειώνεται, τέλος, ότι ο νόμος απαγορεύει ενδιάμεσο σταθμό λόγω κόστους και ως εκ τούτου ο κ. Βενιζέλος θα έπρεπε να ταξιδέψει ιδιωτικώς στην Αθήνα για να επιβιβαστεί στο κρατικό αεροσκάφος, η έδρα του οποίου είναι στην Ελευσίνα. 
Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου