Google+ To Φανάρι : Η Δύση είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει την προπαγάνδα των τζιχαντιστών.

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Η Δύση είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει την προπαγάνδα των τζιχαντιστών.

IRAK, KONFLIKTE, USA, GEBIRGE, ISIS, MOSSUL, BAGDADΟι τζιχαντιστές κατέχουν απεριόριστες ευκαιρίες για προπαγάνδα, ενώ οι δημοσιογράφοι στον χώρο αγωνίζονται προκειμένου να υποβάλουν έκθεση σχετικά με τα γεγονότα.
 Απέναντι τους, και ακόμη και στο προπαγανδιστικό πόλεμο τους, οι αρχές θεωρούνται  ανήμπορες από τους ειδικούς των πληροφοριών....
 


IRAK, KONFLIKTE, USA, GEBIRGE, ISIS, MOSSUL, BAGDAD

Ο χάρτης του Ιράκ με βάση τις συγκρούσεις και τις περιοχές που ελέγχονται,σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

  Οι εικόνες φρίκης που ενδέχεται να παρακολουθούμε καθημερινά στην τηλεόραση,στις εφημερίδες αλλά ιδίως  σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από τους ίδιους τους τζιχαντιστές του ”ισλαμικού κράτους”.Έτσι το μέσο ”RTS” και το γερμανόφωνο τηλεοπτικό κανάλι  ”SRF” προσπαθούν να απεικονίσουν με τα ρεπορτάζ τους την δύναμη που έχει βρει το ”ισλαμικό κράτος” μέσω της προπαγάνδας.Μην ξεχνάμε πως σχεδόν όλα τα φρικτά βίντεο τους,είναι οι ίδιοι που τα έχουν φέρει στο φως της δημοσιότητας και είναι οι ίδιοι αυτού που τα μοιράζουν.Το θέμα βέβαια είναι,πως μπορούν και βρίσκουν υποστηρικτές μέσα από τις φρικαλεότητες τους. Όμως όταν βλέπουμε όσα διαπράττουν πρέπει να καταλαβαίνουμε πως υπάρχει και άλλοι σαν και αυτούς,που με τα τραγικά εγκλήματα τους,τους ελκύουν προς το πλευρό τους.

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου