Google+ To Φανάρι : Μιλάμε για ένα ακραίο παιχνίδι προπαγάνδας που στήθηκε έξυπνα.

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Μιλάμε για ένα ακραίο παιχνίδι προπαγάνδας που στήθηκε έξυπνα.


Μεταφέρουμε αυτούσια την ανάρτηση, μέσα από την οποία ο κάθε πραγματικός Έλληνας  ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και ας αναλογιστεί τι έχει γίνει μέχρι τώρα στην χώρα μας  και τι πρέπει να κάνει, ως εθνικό του καθήκον πλέον, ο ίδιος από εδώ και μπρος:
   Ορκίστηκα πριν 4 χρόνια μπαίνοντας στα blogs να γράφω ελεύθερα την άποψη μου μιας και δεν έχω κανένα συμφέρον....
Κάποιοι άθλιοι μου έκαναν πόλεμο. Δεν τους κατηγορώ. Συνήθισαν στο ψέμα αλλά και στα νταβατζηλίκια…..
Θα σταθώ στη Χρυσή Αυγή περισσότερο μιας και μιλάει για Πατρίδες. Η μυστήρια( ηγετική ομάδα ) που βρίσκεται στον Κορυδαλλό με κατηγορίες που φτιάχτηκαν γρήγορα στο γόνατο και δημοσιεύτηκαν σε χρόνο ρεκόρ.…. 

Κατηγορίες που εντελώς “τυχαία”  εκμεταλλεύονται πάθη......από μια Δικαιοσύνη εξαρτημένη...που λες και περίμενε τις κατηγορίες... Κατηγορίες περισσότερο  με την μορφή εικόνας....όχι και τόσο πατριωτικής που βραχυκύκλωσε τα πάντα....εν καιρώ ΔΝΤ.

Ποιας εικόνας;

Αυτή η μυστήρια ηγετική ομάδα  που πολύ γρήγορα είχε μάθει τα κόλπα της TV και τον καινούργιο ρολό θα έπαιζε στο ΚΑΠΕΛΩΜΑ του Ελληνικού λάου. Η ηγετική ομάδα την ώρα που ο λαός τσακιζόταν από φόρους  έκανε ηλίθιες παρελάσεις στον Μελιγαλά ενάντια στον ανύπαρκτο  κομμουνισμό με φωνές, ουρλιαχτά, εμφυλιοπολεμική ρητορική και τσάμπα μαγκιές.  Η ηγετική ομάδα  με τους περιθωριακούς πυρήνες…. στα σοκάκια των Αθηνών που εντελώς τυχαία έβλεπε τους λεγόμενους  “αντιφασίστες” ως στόχο και όχι τους τοκογλύφους που μαζί με τους δοσίλογους του “δημοκρατικού τόξου” κρυβόντουσαν πίσω από τους “αντιφασίστες”… οι αγριεμένοι που κλότσαγαν  πάγκους μικροπωλητών  μπροστά στις κάμερες του Mega και χαιρετούσαν ναζιστικά! Το Μέγκα του Βαρδινογιάννη, του Μπόμπολα και του Ψυχάρη που βλέπει "φασισμό". Η “περήφανη” ηγετική ομάδα που μόλις χώθηκε στην βουλή ζητούσε “δημόσια” και “υπερήφανα”  να βγάλει άδειες περιστρόφων…  Τα ατίθασα “νιάτα” της βουλής….. με  μπροστάρη τον σήμερα εξαφανισμένο Τατσόπουλο. Που χάθηκε αλήθεια ο συγγραφέας Τατσόπουλος;; Τελείωσε ο ρόλος του μήπως;; Πάλι θα γελάνε κάποιοι…. με τους χαζούς.

Οι φασίστες, οι οποίοι μας λεηλάτησαν, θα έπρεπε να βρουν "θύματα", για να τους φορτώσουν τον φασισμό. Αυτά τα θύματα τα βρήκαν στους αγνούς ψηφοφόρους της χρυσής αυγής που τώρα φακελώνονται …. Αφού ψήφισαν “ναι σε όλα” και παρέδωσαν το μέλλον του ελληνικού λαού στα χέρια των δανειστών και των τοκογλύφων ήταν σίγουρο πως θα ανακατέψουν την “τράπουλα”. 

Ελέγχοντας  όλους τους μηχανισμούς ενημέρωσης του λαού τα επιχειρούν ΟΛΑ  άφοβα, γιατί απλούστατα δεν υπολογίζουν την αντίδραση του ελληνικού λαού.  Μια από τα ίδια και στα blogs… τα γνωστά blogs που έκαψαν επίτηδες τα ελεύθερα πατριωτικά blogs δείχνοντάς τα ναζιστικά στους εβραίους! Τα "ελληνόψυχα"  blogs που δήθεν είναι κατά του μνημονίου και βρίζουν χυδαία και εθνικιστικά ( ξεκάρφωμα) αυτούς που πραγματικά έχουν πόνο  για τον τόπο. Το μόνο που απομένει είναι μία σκληρή και σιωνιστική ακροδεξιά στροφή της ΝΔ όταν το αποφασίσουν οι δανειστές (με Βορίδη αρχηγό προφανώς), ώστε να γίνει ο πολυπόθητος γάμος αφού παράλληλα θα συντηρείται τεχνηέντως ο δήθεν μπαμπούλας του αρχιφλώρου  Τσίπρα του Soros  που αγαπά τους λάθρο…. Αυτή η διαδικασία είναι επίπονη. Κάποιοι θα το αντιληφθούν, θα τσαντιστούν, θα αντιδράσουν..... 
Η Χρυσή Αυγή ήταν και είναι μια "έξυπνη" επιλογή για τη δημιουργία εντυπώσεων, αλλά μέχρι εκεί . Αυτό δείχνει άλλωστε και η φυσική  κατάληξη του Κορυδαλλού..  Θα το τραβήξουν το παραμύθι μέχρι τις δίκες της άθλιας δικαιοσύνης,  μιας και έρχεται ο ΕΝΦΙΑ που θα αρπάξει περιουσίες φιλέτα…. Οι  Έλληνες θα χάνουν τα πάντα και στα κανάλια θα βλέπουν το show κάποιων αποτριχωμένων Κασιδιάρηδων, ηλίθιων κομμουνιστών ( το ΚΚΕ του εμφυλίου), νεοταξίτικες ΜΚΟ και βλαμμένων γραφικών… …."Θέατρο" παίζουν όλοι τους,  για να διχάζουν τον λαό και να τον φανατίζουν  με εμφυλίους …..με αυτό τον τρόπο  θα δίνουν άλλοθι στους χαφιέδες που ξεπουλάνε τον τόπο… Τα "σκυλιά" του δημοκρατικού "τόξου” που γιορτάζουν δημοκρατίες πάνω σε πτώματα. Αυτοί, οι οποίοι νιώθουν "τίμιοι" και θέλουν να "τιμωρηθεί" ο ελληνικός λαός, ο οποίος ζούσε πολυτελώς…… Με τον τρόπο αυτόν οι πονηροί Προτεστάντες μαζί με τους εβραίους  θα αποκτήσουν αυτά, τα οποία κάποτε αποκτούσαν οι πολέμαρχοι με αίμα. 

..Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα ….. Μιλάμε για ένα ακραίο παιχνίδι προπαγάνδας που στήθηκε έξυπνα. Οι Γυφτέμποροι ελπίδας και ψεύδους οι γνωστοί Καραμανλήδες, Παπανδρέου, Σημίτηδες,  Μητσοτάκηδες, Καρατζαφέρηδες,  Παπαρήγες,  Λάτσηδες, Βαρδηνογιάννηδες, Μπόμπολες, Βενιζέληδες και Σαμαράδες είναι αυτοί, οι οποίοι μας έβαλαν στο Μνημόνιο και ο λαός θα βλέπει τα άκρα…. ΞΑΝΑ μπροστά του…Θα τα βλέπει μέσα απο δίκες....μέχρι να ξεπουληθούν αυτά που πρέπει μιας και δεν θέλουν εκλογές!! Γιατί; Τρέμουν τα άδεια εκλογικά κέντρα, τον αδιάφορο κόσμο και την δική τους απαξίωση...

Τραγωδία! Θα μας μετατρέψουν σκόπιμα σε φτωχούς και θα τσακωνόμαστε σαν τα ζώα…
Ο μόνος τρόπος να σπάσει ο κύκλος είναι η Γνώση: όχι όμως ως απλή παροχή πληροφορίας, άλλα μάλλον καλύτερα η «καλλιέργεια», η «Παιδεία». Πράγμα που έχουμε αποστερηθεί και ως εκ θαύματος, δε θα αλλάξουν οι χαρακτήρες μας, οι τόσο μελετημένα διαμορφωμένοι από το σύστημα της μεταπολίτευσης.

Στην διαδρομή της γνώσης να κοιτάτε και δίπλα σας το ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ χωρίς αυτόν ΕΙΣΑΣΤΕ , ΕΙΜΑΣΤΕ , ΕΙΜΑΙ .......ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ......

 Σιγά σιγά όλοι έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τι έγινε εις βάρος του λαού και της πατρίδας....και φοβούνται να το πουν...Ακόμα και ο καλύτερος σχεδιασμός καταρρέει αν αρχίσουν ψίθυροι που τον αποκαλύπτουν....

Μέσα στον χρόνο κρινόμαστε όλοι μας.

http://perimajestic.blogspot.gr/ 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου