Google+ To Φανάρι : (www.facebook.com/DurexGreece). Αυτή την είδηση την παίζουν από το πρωί ΟΛΑ τα παρακρατικά sites,.

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

(www.facebook.com/DurexGreece). Αυτή την είδηση την παίζουν από το πρωί ΟΛΑ τα παρακρατικά sites,.


Φωτογραφία: Τα νέα αποτελέσματα του πρωταθλήματος του σεξ  #LovevilleGR είναι εδώ! Το Ηράκλειο παραμένει στην πρώτη θέση αλλά η  Λάρισα πιέζει για την διεκδίκηση.Η Αθηναίοι ακολουθούν δυναμικά στην 3η θέση, ενώ η Θεσσαλονίκη ανεβαίνει χαλαρααά  με την Πάτρα να απειλεί την θέση της στο πρωτάθλημα.  

Θές να φέρεις την πόλη σου στην πρώτη θέση; Μάθε πώς γιατί ο αγώνας συνεχίζεται: http://bit.ly/LovevilleGR
Μόνο για ενήλικες
Δεν θα γράψουν για τις καθημερινές αυτοκτονίες. Δεν θα κάνουν έρευνα για την ανεργία…. ούτε για το ξεπούλημα της πατρίδας….
Μια πολυεθνική ( προτεσταντική)  κωλοεταιρεία σκέφτηκε να κερδίσει κάνοντας διαφήμιση ανάμεσα στα ποδόσφαιρα πουλώντας καπότες .
Η είδηση τώρα το σχόλιο πιο κάτω...
H καταγραφή των αποτελεσμάτων για την Ελλάδα γίνεται σε εβδομαδιαία βάση, οπότε μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθείτε την εξέλιξη του διαγωνισμού και βεβαιωθείτε ότι κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να βοηθήσει την πόλη σας να αναδειχθεί ....
η πρωταθλήτρια στο σεξ. Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε στις αρχές Μαϊου και θα διαρκέσει 3 μήνες, τρέχει παράλληλα σε 5 χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Κύπρο) σε 13 συνολικά πόλεις, με στόχο να αναδείξει τελικά την πρωταθλήτρια πόλη στο σεξ, Loveville 2014.(www.facebook.com/DurexGreece)

Τελευταία νέα, ρίξε ένα μανίκι και κάνε να κερδίσει η πόλη σου και ο γείτονάς σου. Σύμφωνα με το νέο διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη, με διαφορά βαλάνου προηγούνται οι Κρητικοί των Καραγκούνιδων.



Ακολουθούν διαφημιστικά μηνύματα της κίνησης που οργανώνεται από πολυεθνικές ...
Φωτογραφία: Εσύ τι "παίχτης" είσαι; Μάθε το σεξ-άθλημα που σε χαρακτηρίζει και βρες το ταίρι σου στο chat! #LovevilleGR. http://bit.ly/LovevilleGR

Φωτογραφία: Η πρώτη μας αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού (στην ιστορία)... Καλή Επιτυχία Ελλάδα  !!
Φωτογραφία: Ελλάδα μη μένεις στα μετόπισθεν... Όσο ωραία κι αν είναι η θέα!  #LovevilleGR
Φωτογραφία: Λάρισα μη σταματάς, συνέχισε να καβαλάς!  #LovevilleGR
Φωτογραφία: Το καλύτερο διάλειμμα μεταξύ …εργασιών.  #LovevilleGR!
Πάρε μέρος http://bit.ly/LovevilleGR
Φωτογραφία: Ψάχνεις για… «συμπαίχτη»; Mπες στο Chat & Hook-up και κάνε κατάσταση για να αγωνιστείς κι εσύ στο #LovevilleGR απόψε το βράδυ!  http://bit.ly/LovevilleGR
Φωτογραφία: Τα αποτελέσματα του πρώτου μήνα στο πρωτάθλημα του σεξ, τοποθετούν τους GREEK LOVERS στην ΚΟΡΥΦΗ! 

Ανάμεσα στις 13 πόλεις που συμμετέχουν στο Loveville, το Ηράκλειο της Κρήτης κατέχει την 1η θέση, ενώ η Λάρισα ακολουθεί δυναμικά στη 2η!!  

Το ΤΟP 5 συμπληρώνουν Αθήνα, Λευκωσία και Βουκουρέστι. Ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη! Συνεχίζουμε να ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ για την πόλη μας διεκδικώντας τον τίτλο της Πρωταθλήτριας του Σεξ και το Exclusive Durex Party στην Ελλάδα! Μπες κι εσύ στον αγώνα  http://bit.ly/LovevilleGR!
Φωτογραφία: Συγχαρητήρια Greek Lovers!! 3 Ελληνικές πόλεις στις πρώτες θέσεις του #LovevilleGr!! 
Ο ΑΓΩΝΑΣ για να αναδείξουμε 1 από τις 5 Ελληνικές συμμετοχές ως την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ και είναι πρωτεύουσα του Lοveville... ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!! 
Πάμε ΔΥΝΑΤΑ και κρατιόμαστε "ΨΗΛΑ" !


Φωτογραφία: Νέα εβδομάδα,νέος νικητής!!Διεκδίκησε και εσύ τα σεντόνια Kama Sutra από την Durex!! Πάρε μέρος στο #LovevilleGR http://bit.ly/LovevilleGR και στοιχημάτισε στην πόλη που πιστεύεις ότι είναι η πρωτεύουσα του σεξ. 

Αν στοιχηματίσεις σωστά μπορεί να είσαι και ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν διπλά VIP εισιτήρια στο Durex Exclusive Party!
Φωτογραφία: Για να μετράνε τα γκολ “αγωνίσου” με προφυλάξεις και σκόραρε για το πρωτάθλημα!   http://bit.ly/LovevilleGR 
#LovevilleGR!



Δεν θα γράψουν για τις καθημερινές αυτοκτονίες. Δεν θα κάνουν έρευνα για την ανεργία…. ούτε για το ξεπούλημα της πατρίδας….
Μια πολυεθνική ( προτεσταντική)  κωλοεταιρεία σκέφτηκε να κερδίσει κάνοντας διαφήμιση ανάμεσα στα ποδόσφαιρα πουλώντας καπότες .

Η μπόχα δεν είναι πως το κάνει με όλη αυτή την προπαγάνδα, αλλά ότι βάζει τις γυναίκες στο παιχνίδι με δήθεν  αθλητικά κριτήρια, ώστε η Ελληνίδα  να νοιώθει πρώτα γκόμενα-πόρνη και μετά μάνα....Μέσα σε αυτό το σατανικό σχέδιο παίζουν όλες σχεδόν οι Βαλκανικές χώρες που τσακίζονται από την κρίση.....Ta Βαλκάνια που παραδόθηκαν σε κακοποιούς και διέλυσαν τα πάντα. Ta Baλκάνια της πορνείας και των ναρκωτικών....

Η Ελλάδα είναι θύμα "δολοφονικής" επιχείρησης και αυτό είναι που ανησυχεί τους "δολοφόνους". Φοβούνται μήπως κάποιος ξετυλίξει το "μίτο" της ιστορίας και τους αποκαλύψει. Θα κάνουν τα πάντα για να τσακίσουν τον ψυχισμό του κόσμου.. Αυτό είναι το κόλπο.....που κάποιοι δήθεν δεν βλέπουν...

Η λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού και το δίκτυο διασποράς των πολιτισμικών κοπρολυμάτων της Παγκοσμιοποίησης δεν αποσκοπούν μόνο στο οικονομικό κέρδος για τους λίγους. Στοχεύουν στην ανοχή και τον εθισμό στη μετριότητα, τη γελοιότητα, τη χυδαιότητα και τη διαστροφή, στοχεύουν στην υποστολή κάθε ηθικής.
Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου