Google+ To Φανάρι : ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ...ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ: Kύπριος σκηνοθέτης παντρεύτηκε τον αγαπημένο του (ΕΙΚΟΝΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ...ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ: Kύπριος σκηνοθέτης παντρεύτηκε τον αγαπημένο του (ΕΙΚΟΝΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα  τάξη έχει εγκατασταθεί για τα καλά στην Ελλάδα και μαζί μ' αυτήν και ότι στρεβλό, ανορθόδοξο και παρά φύσιν  την ακολουθεί.
 Η χώρα του φωτός , ο τόπος που έδωσε τα φώτα στον παγκόσμιο πολιτισμό, η χώρα των αρχών, της Χριστιανοσύνης, ο τόπος που ανέδειξε την ηθική  και την  φιλοσοφία, έφτασε να ξεφτιλίζεται και να διασύρεται με τον χειρότερο τρόπο αφού γίνεται ο τόπος εφαρμογής των απαράδεκτων διεστραμμένων πρακτικών της παγκόσμιας εβραομασονικής κάστας.
Για να ενστερνιστεί λοιπόν  και να αποδεχθεί ο Ελληνικός λαός όλη αυτήν την πνευματική και υλική σαπίλα, την παρακμιακή υποκουλτούρα της διαφθοράς  γίνονται αυτά που βλέπετε και έχουμε και τα προπαγανδιστικά μέσα ειτε είναι blogs στο διαδίκτυο, είτε είναι άλλου τύπου μέσα μαζικής ενημέρωσης να διαφημίζουν ως κάτι το φυσιολογικό με πιο κολακευτικά σχόλια το πιο αφύσικο πράγμα στην φύση.Την "συνένωση" δυο ανθρώπων του ίδιου φίλου .  Και είναι αφύσικο διότι έτσι δεν αναπαράγεται η ζωή.
Αυτός αλώστε είναι και ο στόχος της ελίτ :Να μην αναπαραγόμαστε , να μην κάνουμε οικογένειες, παιδιά, να μην έχουμε ηθικές άξιες, με απώτερο σκοπό την εξαφάνιση μας από τον πλανήτη. Και μιλώ κατ αρχήν για τους Έλληνες και κατόπιν για όλη την λευκή φυλή που την έβαλαν στο μάτι οι εβρααιομασόνοι(βλεπε ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ )   

Στην Ελλάδα δεν ψήφισε ακόμη νόμο η κυβέρνηση για την νομιμοποίηση των γάμων των ομοφυλοφίλων,(απ' ότι γνωρίζουμε τουλάχιστον) όπως  έγινε  στην Γαλλία και είχαμε τις σφοδρότατες αντιδράσεις της κοινωνίας, με τις μεγάλες διαδηλώσεις, αλλά εδώ όπως πάντα το πράγμα πάει στα μουλωχτά και μας το παρουσιάζουν ως τετελεσμένο. Με κάτι τέτοιες λοιπόν   προπαγανδιστικές εκδηλωσούλες  θέλουν να περάσουν ύπουλα στο θυμικό της νεολαίας μας  ότι πρόκειται για κάτι το φυσιολογικό με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θα το επιτρέψουμε; Εδώ πρόκειται για το μέλλον μας, για την ίδια την υπόσταση μας ως άνθρωποι και ως Έλληνες....

Το ρεπορτάζ φυσικά στέκεται στις χαριτομενιές και δεν μας αναφέρει πουθενά ποιος ήταν αυτός που νομιμοποίησε την "ένωση" του "ζευγαριού" στην Σκόπελο, που και αυτή ζήλεψε την κραιπάλη της Μυκόνου. 
  
 Δείτε παρακάτω για του λόγου το αληθές, εάν έχετε την υπομονή το ρεπορτάζ από τον ''γάμο''.....
  
  Όλα ήταν προετοιμασμένα στην εντέλεια για έναν παραμυθένιο «γάμο» στο καταπράσινο τοπίο του νησιού

Ο Κύπριος σκηνοθέτης Χάρης Μαυρομιχάλης, που ζει για χρόνια (δείτε εικόνες και την πρόταση «γάμου»)…


... στην Αμερική παντρεύτηκε τελικά τον αγαπημένο του πριν λίγες μέρες στην Σκόπελο.


Ο Κύπριος και ο Αμερικανός Lance Boyd ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο καταπράσινο ελληνικό νησί σε μια παραμυθένια τελετή που τα είχε όλα: Χαρούμενο ζευγάρι, λουλούδια για το στολισμό και ατμόσφαιρα αγάπης.


Ο Χάρης Μαυρομιχάλης είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον των χρηστών του Διαδικτύου με την πολύ συγκινητική πρόταση γάμου που είχε κάνει στον αγαπημένο του, ενώ το σχετικό βιντεάκι είχε γίνει viral.












Πηγη του ρεπορταζ


Αναρτήθηκε από Δημοσθένης Το Φανάρι 31-7-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου