Google+ To Φανάρι : Πράσινο φως με μεγάλη πλειοψηφία από τη Βουλή (εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) για το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Πράσινο φως με μεγάλη πλειοψηφία από τη Βουλή (εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) για το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Το σύνθημα της ΑΕΚ είναι «Ερχόμαστε!». Μετά τη χθεσινή ψήφιση (και μάλιστα με μεγάλη πλειοψηφία στη Βουλή ) του θέματος του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην «Ενωση» περιμένουν το ΦΕΚ για να πατήσουν το «κουμπί» και να πιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες
. Ο «ναός» του «Δικεφάλου» φιλοδοξούν (οι ηγέτες της ΠΑΕ) να είναι σύγχρονος, αλλά και να συνδέεται απόλυτα με την ιστορία του Μικρασιατικού Ελληνισμού. Πλέον η «Αγια-Σοφιά» είναι νόμος του κράτους και ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά, με τις παλινωδίες του στο θέμα του γηπέδου (το οποίο και καταψήφισε), είναι βαθύτατα εκτεθειμένος! Το ΚΚΕ, παρεμπιπτόντως, ζήτησε κρατικά γήπεδα.

Τα άρθρα για το γήπεδο πέρασαν με άνεση, με τη Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜ.ΑΡ., τους ΑΝ.ΕΛ. και τη Χρυσή Αυγή να τα ψηφίζουν.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης τόνισε: «Το γήπεδο της ΑΕΚ θα φέρει οικονομική ανάπτυξη. Οφείλουμε να το αποδώσουμε στα εκατομμύρια των οπαδών της». Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Ορφανός επισήμανε: «Θεωρώ ότι πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να αποκτήσει τον δικό της χώρο». Η Τάνια Ιακωβίδου (βουλευτής Ν.Δ.) τόνισε: «Στηρίζω ολόψυχα το γήπεδο της ΑΕΚ».


Ο Χρήστος Γκόκας (βουλευτής ΠΑΣΟΚ) υποστήριξε: «Το γήπεδο της ΑΕΚ τυγχάνει να ταυτίζεται με τον Ελληνισμό». Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ) ισχυρίστηκε ότι η ΑΕΚ έπρεπε να φτιάξει γήπεδο μόνο 27.000 θέσεων και επιτέθηκε σε όσους ζητούν τη δημιουργία του, λέγοντας ότι «αυτοί που κόπτονται για την προσφυγική ΑΕΚ δεν λένε λέξη για τους... πρόσφυγες της Ουκρανίας». Ο Τέρενς Κουίκ (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των AN.EΛ.) τόνισε ότι «στο άρθρο 81 και στο 82 λέμε “ναι”. Και λέμε “ναι” γιατί θέλουμε να κάνει γήπεδο η ΑΕΚ. Τον Παναθηναϊκό τον... φαλίρισε ο βάζελος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».


Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε: «Θα υπερψηφίσουμε το άρθρο 81. Δεν μας βρίσκει αντίθετους. Και μόνο ο τίτλος “Νέα Φιλαδέλφεια - Αγια-Σοφιά” παραπέμπει στις σκλαβωμένες πατρίδες και στο ένδοξο παρελθόν του Βυζαντίου, κάτι που ενοχλεί όλους τους “προοδευτικούς”». 

 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου