Google+ To Φανάρι : «Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ ανοίγει το θέμα του μαζικού αυτοπροσδιορισμού της μειονότητας, ως "Τούρκοι" στη Θράκη»

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ ανοίγει το θέμα του μαζικού αυτοπροσδιορισμού της μειονότητας, ως "Τούρκοι" στη Θράκη»

Προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ 
Κι αυτό θα το "σκεπάσει" ο ΣΥΡΙΖΑ; 
Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ αναφέρεται σε ρεπορτάζ του περιοδικού "Ροντόπ Ρουτζιαρί", ότι ανοίγει το θέμα του μαζικού αυτοπροσδιορισμού της μειονότητας, ως "Τούρκοι", και των καταργημένων οργάνων που εκκρεμοδικούν σε δικαστήρια και ΥΠΕΞ λέγοντας:


«Ξέρετε ότι στον εκλεκτό αυτό φορέα μας που απόψε ανοίξαμε το ιφτάρ μας, ήπιαμε τον καφέ μας και στον οποίο έχουμε κάνει τόσο ωραίες εκδηλώσεις, ακόμη του λείπει η πινακίδα! Τα σχετικά με την θρησκεία και το Ισλάμ, τα ανέφεραν με επιτυχία οι πολύτιμοι μουφτήδες μου, εννοώντας ο βουλευτής τους ψευτομουφτήδες και πρόσθεσε:

» Εγώ θέλω να δώσω και μια πολιτική διάσταση στην κουβέντα. Ξέρετε ότι 30 χρόνια τώρα δεν έχετε πινακίδα! Εγώ όμως με τον αγώνα που έδωσα μέσα στον πολιτικό σχηματισμό που βρίσκομαι, που ακόμη δεν γίναμε εξουσία, επιθυμώ να σας υποσχεθώ πως εντός της πολιτικής γραμμής του κόμματος μου, αυτή η πινακίδα όπως και εκείνη της τουρκικής Ένωσης Ξάνθης θα κρεμαστούν.

» Εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές με την ευχή ο ωραίος αυτός μας φορέας, να αναγνωριστεί επίσημα από το ελληνικό κράτος ως "Ένωση τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής"».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου