Google+ To Φανάρι : Σκοτώθηκε Ρώσος πολίτης σε ρωσικό έδαφος από ουκρανικό πυροβόλο. Σπρώχνουν την Ευρώπη σε πόλεμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Σκοτώθηκε Ρώσος πολίτης σε ρωσικό έδαφος από ουκρανικό πυροβόλο. Σπρώχνουν την Ευρώπη σε πόλεμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι σαφές πλέον ότι η Νέα Τάξη προκαλεί-με πολύ φανερό τρόπο-την Ρωσία να εμπλακεί σε πολεμική σύρραξη. Όπως είχε συμβεί και με την Γεωργία το 2008 και με την Γεωργία το 2008. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, όταν μια χώρα όπως η Ουκρανία, μικρής στρατιωτικής ισχύος, αφενός να ισοπεδώνει αδιακρίτως ρωσόφωνες περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας, αφετέρου να μεταφέρει τη σύρραξη και εντός του ρωσικού εδάφους.


Η απάντηση της Ρωσίας, που δεν θα μπορέσει να την αποφύγει, θα επιδιωχθεί μέσω των δυτικών ΜΜΕ να εμφανισθεί ως ιμπεριαλιστική, φασιστική και ποιος ξέρει τι άλλο, προκειμένου να «στιγματισθεί» διεθνώς. Ως προς την τύχη της Ουκρανίας, ποιος ενδιαφέρεται? Το ίδιο δεν είχε συμβεί και με την Γεωργία?

Ακολουθεί ανταπόκριση από το defencenet:
Συγκλονιστική εξέλιξη είχαμε σήμερα τα ξημερώματα αφού ο πρώτος νεκρός Ρώσος πολίτης εντός ρωσικού εδάφους από ουκρανική οβίδα είναι γεγονός. Οι Ουκρανοί συνέχισαν τις κατά "λάθος" βολές τους εντός της ρωσικής επικράτειας και χτύπησαν κατοικία στο ρωσικό Ντονέτσκ (καμιά σχέση με αυτό της Νέας Ρωσίας), το οποίο είναι προάστιο του Ροστόφ.

Στην επίθεση πέραν του θανάτου του Ρώσου πολίτη είχαμε και τον τραυματισμό άλλων δύο.Η προκλητική συμπριφορά μιας κατά πολύ υποδεέστερης στρατιωτικής δύναμης όπως η Ουκρανία, η οποία σαν άλλη μια Γεωργία επιδιώκει να προξενήσει πολεμική σύγκρουση με τις δεύτερες κατά τεκμήριο ισχυρότερες συμβατικές δυνάμεις του πλανήτη.

Πιθανότατα όλα τα δημοσιεύματα του τελευταίου μήνα με άρθρο των NY Times, και άρθρα του Paul Craig Roberts πρώην υφυπουργού οικονομικών της κυβέρνησης Ρ.Ρέιγκαν, που αναφέρουν ότι κάποιοι στην Ουάσιγκτον πιστεύουν σε έναν πυρηνικό πόλεμο που θα καταστρέψει Ρωσία και Κίνα αφήνοντας ατιμώρητες τις ΗΠΑ, αλλά και ότι ένας Γ 'ΠΠ αποτελεί την μόνη ευκαιρία για να σταματήσει η παγκόσμια οικονομική ύφεση, να έχουν βάση αλήθειας.

Η πόλη του ρωσικού Ντονέτσκ έχει 49.000 πληθυσμό και βρίσκεται στην είσοδο του συνοριακού περάσματος Ντόνετσκ-Izvarino. Από εκεί περνούν εκατοντάδες πρόσφυγες καθημερινά στην ρωσική πλευρά. Οι Ουκρανοί βομβαρδίζουν τις προσφυγικές φάλαγγες.

Πρόκειται για απίστευτα εγκλήματα τα οποία τα εγχώρια ελληνικά και τα ξένα δυτικά ΜΜΕ προσποιούνται ότι δεν υποπίπτουν στην αντίληψή τους.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου