Google+ To Φανάρι : Ξεφεύγει η κατάσταση στην Αν. Ουκρανία. Πρώτοι νεκροί.

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ξεφεύγει η κατάσταση στην Αν. Ουκρανία. Πρώτοι νεκροί.

550_334_303097
ΤΩΡΑ: Οι ναζιστές του Κιέβου επιτίθενται με στρατό και ελικόπτερα στους διαδηλωτές!
Και μαζί με όλα αυτά ο επικεφαλής της CIA σε μυστική επίσκεψη στην Ουκρανία …για να οργανώσει τις “επιχειρήσεις”!
Τα πράγματα πια ξεφεύγουν πέρα από κάθε έλεγχο στην Ανατολική Ουκρανία. Σημειώνεται ήδη επίθεση στρατιωτικών δυνάμεων, της διορισμένης από τους δυτικούς κυβέρνησης του Κιέβου, εναντίον των Ρωσόφωνων διαδηλωτών που έχουν καταλάβει κυβερνητικά κτίρια στην πόλη Σλαβιάνσκ.

20140412-215206.jpg Η επίθεση έγινε από ειδικές δυνάμεις με τη συνοδεία ελικοπτέρων. Σύμφωνα με την κυβέρνηση του Κιέβου, σκοτώθηκε ήδη ένας κυβερνητικός αξιωματικός, ενώ παραμένει άγνωστος ο αριθμός των θυμάτων μεταξύ των Ρωσόφωνων οχυρωμένων στα κτίρια. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο και για δύο ακόμα θανάτους παρακρατικών ναζιστών του Δεξιού Τομέα, οι οποίοι βοηθούν τα κυβερνητικά στρατεύματα.
Η Μόσχα ζήτησε από τις ΗΠΑ να σταματήσει αμέσως αυτή η στρατιωτική επίθεση, η οποία προφανώς ενθαρρύνεται από τους δυτικούς. Όμως αυτό δεν φαίνεται προς το παρόν να γίνεται.
Επομένως, αν και εφόσον οι επιθέσεις ενταθούν, αναμένεται να έχουμε επέμβαση των ρωσικών δυνάμεων, προκειμένου να προστατεύσουν τους ομοεθνείς τους.   
Πέτρος Χασάπης

20140413-125023.jpg

Άθλιο παιχνίδι: Ο επικεφαλής της CIA σε μυστική επίσκεψη στην Ουκρανία …για να οργανώσει τις “επιχειρήσεις”!




Βρώμικα σενάρια απο πηγές μάλιστα του Ουκρανικού κοινοβουλίου εν όψει των δολοφονικών επιχειρήσεων του φασιστικού καθεστώτος. Σύμφωνα με τις διαρροές, ο Τζων Μπρεναν βρέθηκε στην Ουκρανία με πλαστα στοιχεία για να επιβλέψει την λειτουργία των…
υπηρεσιών. Υπάρχει η πιθανότητα να πρόκειται περί προβοκατορικων διαρροών για να δείξει δύναμη η χούντα του Κιέβου. Εάν όμως ισχύει, έχουν πέσει και οι τελευταίες μάσκες…

Ситуация в ДонецкеΣτο Σλάβιανσκς αυτή την στιγμή ακούγονται ριπές πυροβόλων όπλων ενώ στην περιοχή επιχειρούν και ελικόπτερα του Ουκρανικού στρατού. Σκοπός της… επίθεσης είναι η διάλυση των διαδηλωτών που έχουν καταλάβει κυβερνητικά κτίρια ζητώντας την πτώση της χούντας του Κιέβου. Κονώς έχουμε επίθεση ναζί και μισθοφόρων που είχαν καταφθάσει στην Ουκρανία όπως είχαμε μεταδώσει πριν από δύο εβδομάδες, στην πρώτη ανοιχτή επιχείρηση κατά του λαού.


Μαζί με τους διαδηλωτές βρίσκονται δυνάμεις της Ορθόδοξης πολιτοφυλακής της Μπερκούτ.



Ομάδες πολιτοφυλάκων  έχουν καταλάβει τα δημόσια κτίρια. Απαιτούν την πτώση του ναζιστικου καθεστώτος ή την αυτονομία των περιοχών τους.
20140412-215157.jpg
20140412-215206.jpg
http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου