Google+ To Φανάρι : ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ Ν ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ Ν ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ο Τσίπρας παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας στην Θρακη
«Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινά σήμερα τις προεκλογικές περιοδείες του από την Κομοτηνή εν όψει των τριπλών εκλογών του Μαΐου, με διαδικτυακή αφίσα η οποία είναι γραμμένη στα ελληνικά αλλά και στα τουρκικά. “Πατέρας” της πρωτοβουλίας είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο ντόπιος βουλευτής Αϊχάν Καραγιουσούφ, γνωστός για τα φιλοτουρκικά αισθήματά του.
Είναι, άλλωστε, αυτός που έχει προτείνει τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο από την Ελλάδα και την Τουρκία, δήλωση την οποία προσπαθούσε κατόπιν εορτής να ανασκευάσει».

Αυτά έγραφε η εφημερίδα μας για την εθνικά απαράδεκτη πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του αρχηγού του να διαφημίζουν τις θέσεις και τις προεκλογικές εκστρατείες τους, που υποτίθεται ότι γίνονται για τους Ελληνες, στα... τουρκικά. Είναι τοις πάσι γνωστό ότι οι απόψεις πολλών στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζονται από πρωτοφανή «ελαφρότητα» στα εθνικά θέματα. Ομως, αυτό δεν παραγράφει τις ευθύνες του κ. Τσίπρα και της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για την ενθάρρυνση της τουρκικής επιθετικότητας σε ένα πολύτιμο κομμάτι της ελληνικής γης.

Ωστόσο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το μόνο κόμμα που «παίζει» επικίνδυνα παιχνίδια σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων στην περιοχή για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους. Δυστυχώς, η ανυπαρξία σαφούς, καλοσχεδιασμένης και στιβαρής πολιτικής για τη Θράκη επιτρέπει στους Τούρκους να συνεχίζουν απτόητοι την ανθελληνική προπαγάνδα τους και την πολιτισμική, οικονομική και πολιτική διείσδυσή τους σε όλους τους νομούς αυτής της κρίσιμης -για τη μοίρα του έθνους- περιφέρειας.

Από το εκπαιδευτικό σύστημα και τη διαλυτική δράση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής μέχρι το θέμα των Πομάκων και την οικονομία της Ξάνθης, η ελληνική πολιτική τάξη λάμπει διά της απουσίας της.
Οι ιθύνοντες έχουν την κακή συνήθεια να συμπεριφέρονται λες και η Ελλάδα συνορεύει με το Λουξεμβούργο ή τη Δανία και όχι με τη διαρκώς επεκτατική Τουρκία, η οποία προβάλλει με κάθε τρόπο τις διεκδικήσεις της από την πατρίδα μας.
dimokratianews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου